#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #37 Emre Çolak

Son dakikada pozisyonda golü atsaydı kendisi adına çok şey değişirdi. Sağlık olsun, umarım gelecekte bu takımın değişilmez oyuncusu olursun.

emre blezoğlu'nun bir beşiktaş maçı geldi aklıma.

çolak'ın pozisyonunda kaleci iyi kapattı. suleymanou çok iyi kaleci.

yavaş yavaş kendini kabul ettirecek...

emre blezoğlu'nun bir beşiktaş maçı geldi aklıma.

çolak'ın pozisyonunda kaleci iyi kapattı. suleymanou çok iyi kaleci.

Aynı şeyi ben de düşündüm. Emre yanılmıyorsam 2-2 giden maçta 3. golümüzü atmıştı son dakikalarda. BJK'nin kalesinde Mrmiç vardı galiba. :D Golü attıktan sonra da Tugay Kerimoğlu onu sırtına alıp santraya kadar taşımıştı...

Bulduğu fırsatları iyi değerlendirmesi lazım.Sakatlar iyileşince kolay kolay forma bulamaz..

Emre'nin dün buldugu pozisyonda bile zeminin azizliğine ugradı..

Heyecanını bastırıp vurmuş olsaydı, şu an bambaşka şeyler konuşuluyor olacaktı belkide. Biraz daha kendine inanması lazım. Şu an fiziksel eksikliğinin yanında geliştirmesi gereken bir diğer eksiği bu. Ki bununda üstesinden yeteneği sayesinde gelecek bir oyuncu.

Ayrıca illa bir kişiyi örnek almak istiyorsa bu kişi kesinlikle 'Aydın Yılmaz' olmalı. Kendisi ona bu konuda ; 'Meydan Larousse' gibi gelecektir.

O golu atsaydı Aydın Yılmaz vakası olabilirdi :o ama atsaydı iyi olurdu yaw :D :p

Çok pis kaçırdı yav :D atsa maçın adamıydı

Emre şansını iyi kullanıyor. Orta sahada Barış, Ayhan ve Mustafa ve Mehmet'in ikisi birden şans buluyorsa Emre hayli hayli oynar.

O golu atsaydı 4 yıl semeresini yerdi.Bakınız: Aydın:)

ileriye dogru iyi bir adim attik , artik gunu kurtarma cabalari yok biz genc oyuncularimizi maci kurtarsin diye oyuna sokmadik kendini gostersin diye artik bunu anlayalim

Emre şu topuk paslarını filan bırak aç biraz Barcelona maçı izle.Lakabın olan Iniesta'yı filan izle,onu örnek al.Artistik hareket yapmadan da büyük futbolcu olabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt