M.Akın.GÜNEY
Sarı Üye
- 30 Mayıs 2009
- 778
- 0
- 1.286
Cevap: #37 Emre Çolak
Ben önceki yazımda zaten
"iyi oyuncu olurmu olmazmı bilmiyorum ama ..." gibi birşey kullanmıştım.Şuan için arda emre ile kıyaslanamayacak kadar iyi oyuncudur.Ama yetenek böyle birşey değil ki.Doğuştan olan bir şey.Kıyaslanabilir birşey...Ben ardayı fazla küçümsemiyorun sadece taraftarımız gözünde o kadar çok büyütüyorki bende ister istemez negatif bir konumda oluyorum... Bir oyuncunun tekniğini belirleyen şey asla çalım atmak olamaz.Çünkü çalışarak yapabileceğin birşey... Çalşıarak Hagi gibi çalım atamazsın ama arda gibi atabilirsin ki bunu kendisi söylüyor.çalım atmayı çalışarak öğrendiğini.Tekniği Şut çekme,Orta,Duran top,Pas atabilme gib şeyler belirler ve emre bunların hepsinde daha iyi olabilir.Çünkü ayakları daha iyi...
Sadece sut cekmek ile futbolcu olunmuyor Arda'yi biraz fazla kucumsuyorsun sende... Saf futbol yetenegini bir oyuncunun teknigi belirler ama her oyuncu bunu farkli kullanir. Ever Arda'nin sutlari iyi degil bu konuda kendisini gerektigi sekilde gelistirememis olabilir ama gecen haftalarda Denizli macindaki attigi calimi da aticak dunya da cok az futbolcu vardir. Emre cok cok yetenkli bir genc arkadasimiz ama Arda ile kiyaslanmasi icin daha cok yolu var ki kiyaslamak bence yanlis ikis farkli oyuncular ve farkli sekillerde degerlendirimeliler ama bunun icin bile daha henuz cok erken hele bir durun yahu Emre daha yeni cikti A takim seviyesine.
Ben önceki yazımda zaten
"iyi oyuncu olurmu olmazmı bilmiyorum ama ..." gibi birşey kullanmıştım.Şuan için arda emre ile kıyaslanamayacak kadar iyi oyuncudur.Ama yetenek böyle birşey değil ki.Doğuştan olan bir şey.Kıyaslanabilir birşey...Ben ardayı fazla küçümsemiyorun sadece taraftarımız gözünde o kadar çok büyütüyorki bende ister istemez negatif bir konumda oluyorum... Bir oyuncunun tekniğini belirleyen şey asla çalım atmak olamaz.Çünkü çalışarak yapabileceğin birşey... Çalşıarak Hagi gibi çalım atamazsın ama arda gibi atabilirsin ki bunu kendisi söylüyor.çalım atmayı çalışarak öğrendiğini.Tekniği Şut çekme,Orta,Duran top,Pas atabilme gib şeyler belirler ve emre bunların hepsinde daha iyi olabilir.Çünkü ayakları daha iyi...