#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #37 Emre Çolak

Yanlış anlaşılacak ama koymak da lazım:D

Attığı gol güzelmiş gerçekten ama gollerinden çok asistleriyle konuşulmasını tercih ederim. Forvet arkası yerine biraz daha geriye alınması; futbolunu ve futbol zekasını geliştirecektir.

İnanıyorum ki bu çocuk hakikatten farklı olacak !!!

benim gozumde bir puan kaybetti o topu gio nun sol ayagina birakmayarak

tamamen sansa 3 kisinin altindan kaleye girdi

bazi arkadaslar guzel goldu diyebilir ama benim icimden gelmiyor

Gio forvet. Orta sahanın mevkiileri ML,MCR,MCL,MR'dir. RW,LW,ST gibi mevkiiler ise forvet tanımına girer. Sistemimizde ML,MR şeklinde kanatlar yok, RW,LW şeklinde var. Yani kanat/forvet tanımına giriyor. Giovani'de böyle bir oyuncu. Barcelona'da da böyle oynadı, burada da böyle oynadı.

Ve gerisini zaten sen fazla bilemezsin Frank Rijkaard'tan. O daha çok içiçe futbolcularla ve Emre'yi de çok seviyor. Gol attığında felan yüzünü görmüyor musun Frank'ın ?

Yani o oynatmıyorsa birşey vardır ki oynatmıyordur.

Hocam bana FM,CM ağzına girme senin bu tanım dediğin şeyler oyunlarda geçen tanımlar.Benim için hatta dünya futbolunun tamamı (sen hariç) forveti(Striker diyelim afili olsun) ileri uçtaki adam veya adamlar diye tarif eder for example: Baros,BOBO,Nobre,Batu vs. vs. vs.

Bizim takımımızda sistem mistem yalan tamamen medyanın ve bazı taraftar kesiminin uydurduğu palavralar.

F.Rijkaard a gıdım güvenmiyorum tüm yıl boyunca M.Topal-Sarp ikilisinden İneasta-Yaya Toure yaratmaya çalışan birinden.Çoğu maç öndeyken veya beraberyken takımın kilit oyuncularını çıkarıp Sarp ı Barış ı Ayhan ı oyuna alan birinde sistem mistem yalandır.

Konumuza gelirsek Gio lux tür şuan için.Keita satılmadıktan sonra onu almak mantıksız.Ve istenen para 8,9 m. Euroysa hiçbir mantığı yok.

Hocam bana FM,CM ağzına girme senin bu tanım dediğin şeyler oyunlarda geçen tanımlar.Benim için hatta dünya futbolunun tamamı (sen hariç) forveti(Striker diyelim afili olsun) ileri uçtaki adam veya adamlar diye tarif eder for example: Baros,BOBO,Nobre,Batu vs. vs. vs.

Bizim takımımızda sistem mistem yalan tamamen medyanın ve bazı taraftar kesiminin uydurduğu palavralar.

F.Rijkaard a gıdım güvenmiyorum tüm yıl boyunca M.Topal-Sarp ikilisinden İneasta-Yaya Toure yaratmaya çalışan birinden.Çoğu maç öndeyken veya beraberyken takımın kilit oyuncularını çıkarıp Sarp ı Barış ı Ayhan ı oyuna alan birinde sistem mistem yalandır.

Konumuza gelirsek Gio lux tür şuan için.Keita satılmadıktan sonra onu almak mantıksız.Ve istenen para 8,9 m. Euroysa hiçbir mantığı yok.

Bu yazıdan sonra senle tartışamam ki ben zaten. Sana bu saatten sonra bizim sistemi felan anlatmaya kalkacak değilim. Ayrıca FM,CM diline değil git bizim sistemin kralını oynayan Barcelona takımına bak. Messi, Henry, Pedro gibi isimler neden çok gol atıyorlar bir bak. Kewell geçen sene bu kadar golcü değilken bu sene neden bu kadar golcü bir bak. Neden ?

Ama herneyse boşver tartışmak lüzumsuz.

"Emre Çolak diye bir futbolcu var galatasaray'da,inanılmaz meziyetlere sahip. Seneye futboluyla isminden çok söz ettirecek belkide türk futbolunum en iyilerinden olacaktır."

Yukaradaki bu sözler Sergen Yalçın'a ait. Dün gece ki Not Defteri programında söylemiştir kendisi, bende katılıyorum aynı görüşteyim.

"Emre Çolak diye bir futbolcu var galatasaray'da,inanılmaz meziyetlere sahip. Seneye futboluyla isminden çok söz ettirecek belkide türk futbolunum en iyilerinden olacaktır."

Yukaradaki bu sözler Sergen Yalçın'a ait. Dün gece ki Not Defteri programında söylemiştir kendisi, bende katılıyorum aynı görüşteyim.

Sergen böyle lafları kolay kolay söylemez.

Söylediğine göre süper bir futbolcu.

Zaten biliyoruz bunları.

İnşallah çok iyi olucak.

Sergen böyle lafları kolay kolay söylemez.

Söylediğine göre süper bir futbolcu.

Zaten biliyoruz bunları.

İnşallah çok iyi olucak.

Evet benimde o yüzden çok ilgimi çekti. Birde bunu ısrarla söyledi, vurgulaya vurgulaya, sergen gibi bir duayenden bunları duymak önemli.

Bırakın sergeni ya kim takar onu Emrenin nasıl olduğunu biliyoruz. Seneye kadroda daha fazla göreceğiz.

Evet programı canlı izledim Sergen Emre'yi bayağı övdü. Sol ayağını çok iyi kullandığını dribling yapabildiğini ve önümüzdeki sezona damgasını vurucağını söyledi.

Gio gene kaçırır diye vermemiştir. :p

kacirsin Ahmet renkdasim ama takim dogru oynasin

onu kapaliyken vurmamasi gerekir, tamamen sansa girdi

dusunsenize rakibi yatirmisken yere gioya yuvarlasa gio tavana caksa, ne kadar tatmin edici bir hareket olurdu hem kendi cin hem takim icin.

bu yaslarda ogrenecek bunlari sonra degil

benim fikrim bu tabi,

diger acidanda kendine guvenini saglamak icin gol atmasi onemli

kacirsin Ahmet renkdasim ama takim dogru oynasin

onu kapaliyken vurmamasi gerekir, tamamen sansa girdi

dusunsenize rakibi yatirmisken yere gioya yuvarlasa gio tavana caksa, ne kadar tatmin edici bir hareket olurdu hem kendi cin hem takim icin.

bu yaslarda ogrenecek bunlari sonra degil

benim fikrim bu tabi,

diger acidanda kendine guvenini saglamak icin gol atmasi onemli

Ben kendine çok güvendiği için vurduğunu düşünüyorum.

Evet benimde o yüzden çok ilgimi çekti. Birde bunu ısrarla söyledi, vurgulaya vurgulaya, sergen gibi bir duayenden bunları duymak önemli.

asıl sergen dediyse bi durup düşüncen arkadaş. adam insanın sinirlerini bozmak için konuşuyor sanki, futbolculuğuna bir şey demiyorum ama yorumculuğu kendi kişisel çıkarları için kullanıyor. nerde prim getircek bir açıklama orada sergen

Ligte attığımız goller içinde kapanışı çok güzel yaptı Emre Çolak.

Belli ki seneye en iyi transferimiz olacak.

sergen demeseydi ben emreye kötü futbolcu diyecektim az daha :D

Sergen tek laf atmaktadir... bunu zaten Rijkaardi karalamak icin söylemistir... oynatmiyor böyle adami, kör mü ne bu Frank R filan diye

Emre Çolak çok yetenekli bir oyuncu ama kendini geliştirmesi lazım..Kendini geliştirmesi içinde oynaması lazım..Seneye Rijkaard'ın ona daha çok şans vermesi lazım.Bu seneki gibi 15-20 maçta bir oynatırsa pek bir katkısı olmaz seneye kiralık verilir ondan sonrada esamesi okunmaz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt