- 26 Kasım 2008
- 18.139
- 17.027
- 2.443
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gio forvet. Orta sahanın mevkiileri ML,MCR,MCL,MR'dir. RW,LW,ST gibi mevkiiler ise forvet tanımına girer. Sistemimizde ML,MR şeklinde kanatlar yok, RW,LW şeklinde var. Yani kanat/forvet tanımına giriyor. Giovani'de böyle bir oyuncu. Barcelona'da da böyle oynadı, burada da böyle oynadı.
Ve gerisini zaten sen fazla bilemezsin Frank Rijkaard'tan. O daha çok içiçe futbolcularla ve Emre'yi de çok seviyor. Gol attığında felan yüzünü görmüyor musun Frank'ın ?
Yani o oynatmıyorsa birşey vardır ki oynatmıyordur.
benim gozumde bir puan kaybetti o topu gio nun sol ayagina birakmayarak
tamamen sansa 3 kisinin altindan kaleye girdi
bazi arkadaslar guzel goldu diyebilir ama benim icimden gelmiyor
Hocam bana FM,CM ağzına girme senin bu tanım dediğin şeyler oyunlarda geçen tanımlar.Benim için hatta dünya futbolunun tamamı (sen hariç) forveti(Striker diyelim afili olsun) ileri uçtaki adam veya adamlar diye tarif eder for example: Baros,BOBO,Nobre,Batu vs. vs. vs.
Bizim takımımızda sistem mistem yalan tamamen medyanın ve bazı taraftar kesiminin uydurduğu palavralar.
F.Rijkaard a gıdım güvenmiyorum tüm yıl boyunca M.Topal-Sarp ikilisinden İneasta-Yaya Toure yaratmaya çalışan birinden.Çoğu maç öndeyken veya beraberyken takımın kilit oyuncularını çıkarıp Sarp ı Barış ı Ayhan ı oyuna alan birinde sistem mistem yalandır.
Konumuza gelirsek Gio lux tür şuan için.Keita satılmadıktan sonra onu almak mantıksız.Ve istenen para 8,9 m. Euroysa hiçbir mantığı yok.
"Emre Çolak diye bir futbolcu var galatasaray'da,inanılmaz meziyetlere sahip. Seneye futboluyla isminden çok söz ettirecek belkide türk futbolunum en iyilerinden olacaktır."
Yukaradaki bu sözler Sergen Yalçın'a ait. Dün gece ki Not Defteri programında söylemiştir kendisi, bende katılıyorum aynı görüşteyim.
Sergen böyle lafları kolay kolay söylemez.
Söylediğine göre süper bir futbolcu.
Zaten biliyoruz bunları.
İnşallah çok iyi olucak.
Gio gene kaçırır diye vermemiştir.![]()
kacirsin Ahmet renkdasim ama takim dogru oynasin
onu kapaliyken vurmamasi gerekir, tamamen sansa girdi
dusunsenize rakibi yatirmisken yere gioya yuvarlasa gio tavana caksa, ne kadar tatmin edici bir hareket olurdu hem kendi cin hem takim icin.
bu yaslarda ogrenecek bunlari sonra degil
benim fikrim bu tabi,
diger acidanda kendine guvenini saglamak icin gol atmasi onemli
Evet benimde o yüzden çok ilgimi çekti. Birde bunu ısrarla söyledi, vurgulaya vurgulaya, sergen gibi bir duayenden bunları duymak önemli.