#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Yahu herkes emre gibi bir yeteneğin ijkaard tarafından kadroya alınmadığını onu körelttiğini söylüyor.bunun kadar saçma olan birşey var mı şu dünyada?Emre'ye geçen sene bir kaç maçta TSL atmosferini koklatan, özgüvenini yerine getirmesinde en büyük payı olan teknik direktör bizimki değil miydi?Hangi büyük kulüp/Türkiye'de/ 18 yaşındaki bi gencini sahaya sürmüş?Beşiktaş'ta Necip, Batuhan vardı hangisi adam gibi forma şansı buldular?/Necip biraz oynadı sanırım/Yahu uçan bir kuşun kanadından tüy kopsa suçlu yine Rijkaard olacak anlaşılan.

Emre'yi son iki lig maçında değil 34 lig maçında oynatmalıydı. Hatta Dos Santos, Keita transferleriyle uçunca sezon ortası anadoluya kiralanması bile düşünüldü. Emre'yi oynatmamanın hiç bir bahanesi olamaz. Rijkaard'ın onu sakatlanır veya başarısızlıkta yuhalanır diye oynatmadığını düşünmüyorum. Muhafazarkarlığı yüzünden oynatmıyor. Yeni şeyler denemeye korkuyor. Onun için geçen yıl Zan,Servet, Sarp gibi ağır futbolcularda ısrar etti. Belgrad'a karşı da kendi aldırdığı Cana yerine yine Sarp'ı oynattı.

bu sene rijkaard emreyi oynatmayı düşünmüyorsa kiralık olarak bank asyada hedefleri olan bir takıma veya arda'nın kiralandığı gibi süper ligte kalburaltı emrenin yıldızlaşabilecegi bi takıma göndermeleri lazım diye düşünüyorum...

Emre'yi son iki lig maçında değil 34 lig maçında oynatmalıydı. Hatta Dos Santos, Keita transferleriyle uçunca sezon ortası anadoluya kiralanması bile düşünüldü. Emre'yi oynatmamanın hiç bir bahanesi olamaz. Rijkaard'ın onu sakatlanır veya başarısızlıkta yuhalanır diye oynatmadığını düşünmüyorum. Muhafazarkarlığı yüzünden oynatmıyor. Yeni şeyler denemeye korkuyor. Onun için geçen yıl Zan,Servet, Sarp gibi ağır futbolcularda ısrar etti. Belgrad'a karşı da kendi aldırdığı Cana yerine yine Sarp'ı oynattı.

Yahu bu kadar ağır bir yük 18 yaşındaki çocuğa bu kadar kolay nasıl verilir anlamıyorum. Sizin mantığınızı halaa anlayabilmiş değilim. Ayrıca bu adam sadece 2 maçta oynamadı. Türkiye kupası maçlarında oynadı, bazı maçlarda oyuna sonradan girdi.

Bu Emre Çolak'a Messi muamelesi yapmayın.

Emre'nin en büyük eksiği güçlü olamaması, ayaklarını yere sağlam basamaması. Bilmem hazırlık maçlarını ve FB maçını izledin mi ? Orada Emre Çolak'ın ne kadar kolay yere düştüğünü gördün mü ? Özellikle FB maçında. Bu çocuk güçsüz. Riijkard özel olarak ilgileniyor bu çocukla, hazırlık maçlarını hatırlayın kenardan Emre Çolak'a nasıl bağırdığını, direktif verdiğini. Yani şuan o kadar basit düşünüyorsunuz ki anlamıyorum. Bu adam Messileri, Iniestaları cesurca oynatan adam ama zamanı geldiğinde. Demek ki tam anlamıyla hazır görmüyor, zamanı geldiğini düşünmüyor.

Ayrıca Emre Çolak'ın sağ ayağı hiç ama hiç yok, aynı Sabri'nin sol ayağı olmaması gibi. Emre Çolak biraz bu konuda çalışmalı. Yakın zamanda Riijkard oynatabilir onu, hatta kim bilir bu haftaki Belgrad maçında bile.

Şu Cana meselesini 243234234 defa yazıyorum. Cana HAZIR DEĞİLDİ. Kilo fazlası var, özel antreman programı uyguluyor. Cana zaten kendisi de söylüyor. Hazırlık maçlarında ve FB maçında görmediniz mi ne kadar ağır olduğunu Cana'nın. Yapmayın gözünüzü seveyim bu kadar körü körüne basit eleştirilerde bulunmayın. Hazır olduğunda oynatır. Belgrad maçında oynatır muhtemelen siz de rahatlarsınız.

Emre geçen sezon ligde 8 maçta oynadı. Bunlardan 3'ünde ilk 11'de başladı ve ikisisnde 58.dkda birinde 88. dkda oyundan alındı. Geriye kalan 5 maçın 3'ünde son 3-4 dk'da oyuna girdi ikisinde ise 60 ve 70. dklarda oyundaydı.

Gelecekte yıldız olacağı düşünülen bir oyuncu takıma bu şekilde mi monte edilmelidir bilemiyorum. Ancak bana soracak olursanız sonradan da oyuna girse en az 15-20 dk süre almalı ve bu düzenli bir şekilde lig boyunca devam ettirilmeli...

emrenin güçlenmesi gerek fizik olarak yetersiz durumda yeteneklerine söylenecek yok güçlenebileceği ve tecrübe yapabileceği oynayacağı bir takıma kiralanması gerek eğer kiralanmayacaksa en azından türkiye kupasında şans verilmeli

Saha futbol oynamamaktan haric hersey yapti herzaman soyledigim gibi emre galatasarayda oynayamaz I.B.B spor da filan belki idare eder

Kesinlikle yetenekli bir adam ama çok top eziyor. Kendini ispatlama çabasında, çok topla oynuyor yavaşlatıyor bazen takımı.

edit: tabi bu maç konuşuyorum.

ayağında top tutma alışkanlığını bırakması lazım

Fizik olarak çok zayıf.TSL de hayatta oynayamaz.

Galatasarayin yeni yildizi(ymis)!

Rijkard neden oynatmiyormus, Kewell'in yerine oynarmis. Bu adam bu fizikle devam ederse, daha müsait olan adam yerine abisi Arda'ya dönerek oynayacaksa hic bir sey olmaz. 10 kisi oynatti bugün takimi.

Ekleme : Hakan Balta 9, Ali Turan 8.

Çok yetenekli futbolcu ama fiziğe ihtiyaç var. Ayrıca bu çocuk sağ açık değil hatırlatırım.

Rahat bırakın çocuğu... Olur böyle vak'alar. Herkes Arda gibi ilk maçından itibaren takımı sırtlayamaz, biraz sabır.

Bugun orta sahada hiç oynayamazdı sağ açıkta bile fizik oalrak çok ezildi.

Çok fazla abartılıyor.18 de olması bile mucizeyken herkes ilk 11 e yazıyor s.özkan hastalanınca oley diye sevinenler oluyor falan.Bu maç için demiyorum oynayamaz işte.Kalite var ama olmaz.

Fizik gücünü çok geliştirmesi şart, şu anda 11'de başlaması zor. Geleceği var güveniyoruz, ama kafamızdan 11'ler yazarken şimdilik Emre'yi düşünmememiz lazım. Forvet arkası bile oynasa, kendisini karşılayacak DMC'leri mümkün değil alt edemez bu haliyle.

Gayet iyi oynadı, takımdaki az sayıda olan teknik futbolcu eksiğini dolduruyor. Yok fiziği eksikmiş, Ayhan'ı Barış'ı göreceğime Emre Çolak'ı görürüm daha iyi. Ayrıca bu adam önlibero değil, ofansif karakterde. Ortasahada rakibi yıldıracak, basacak, pres yapacak, top kapacak adam arıyorsanız bir zahmet hesabını Adnan Sezgin'den sorun bu çocuktan değil.

Gayet iyi oynadı, takımdaki az sayıda olan teknik futbolcu eksiğini dolduruyor. Yok fiziği eksikmiş, Ayhan'ı Barış'ı göreceğime Emre Çolak'ı görürüm daha iyi. Ayrıca bu adam önlibero değil, ofansif karakterde. Ortasahada rakibi yıldıracak, basacak, pres yapacak, top kapacak adam arıyorsanız bir zahmet hesabını Adnan Sezgin'den sorun bu çocuktan değil.

Ön liberoda mı oynadı bugün?

Kiralansin. Oynamadan hicbirsey olmaz bu cocuktan. Bizde ilk 11 sansi cok zor bulur.

Fizik gücünü çok geliştirmesi şart, şu anda 11'de başlaması zor. Geleceği var güveniyoruz, ama kafamızdan 11'ler yazarken şimdilik Emre'yi düşünmememiz lazım. Forvet arkası bile oynasa, kendisini karşılayacak DMC'leri mümkün değil alt edemez bu haliyle.

Çok fazla abartılıyor.18 de olması bile mucizeyken herkes ilk 11 e yazıyor s.özkan hastalanınca oley diye sevinenler oluyor falan.Bu maç için demiyorum oynayamaz işte.Kalite var ama olmaz.

Galatasarayin yeni yildizi(ymis)!

Rijkard neden oynatmiyormus, Kewell'in yerine oynarmis. Bu adam bu fizikle devam ederse, daha müsait olan adam yerine abisi Arda'ya dönerek oynayacaksa hic bir sey olmaz. 10 kisi oynatti bugün takimi.

Ekleme : Hakan Balta 9, Ali Turan 8.

Fizik olarak çok zayıf.TSL de hayatta oynayamaz.

Saha futbol oynamamaktan haric hersey yapti herzaman soyledigim gibi emre galatasarayda oynayamaz I.B.B spor da filan belki idare eder

emrenin güçlenmesi gerek fizik olarak yetersiz durumda yeteneklerine söylenecek yok güçlenebileceği ve tecrübe yapabileceği oynayacağı bir takıma kiralanması gerek eğer kiralanmayacaksa en azından türkiye kupasında şans verilmeli

hepinizden utanıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt