#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Mümkünse gitsin oturduğu mahallenin yakınlarında 3. sınıf da olsa bir body salonuna yazılsın, oradan 3 ay çıkmasın en az..Yediklerine felan dikkat etsin, proteinini mi artık neyini alıyorsa alsın..Florya'da bakmıyorlar madem bari dışarda bir yerde yapsın bunu..Sonra başlasın oynamaya..O zamana kadar kadroya girmemeli..

Tek maçta adam satan taraftardan, özellikle bu kadar genç bi oyuncuyu satan taraftardan utanıyorum . Ben sizle aynı takımlı değilim galiba.

bu konuda herşeyi söyledim. kim ne anlıyorsa anlasın.. daha ağır birşey söylememek için susuyorum. vr bir daha bu konuya yazmayacağım

Tek maçta adam satan taraftardan, özellikle bu kadar genç bi oyuncuyu satan taraftardan utanıyorum . Ben sizle aynı takımlı değilim galiba.

bu konuda herşeyi söyledim. kim ne anlıyorsa anlasın.. daha ağır birşey söylememek için susuyorum. vr bir daha bu konuya yazmayacağım

Kendi açımdan konuşayım, ben her zaman isterim ki Arda gibi nice yetenekler çıksın altyapıdan. Ama Emre'nin bu haliyle takımda yer bulamayacağı çok açık. Body mi yapar, kiralık mı gider, yoksa FR 60-70 gibi oyuna alır tecrübe mi kazanıdırır bilemem, ama şu anda özellikle ligimizde top koşturması çok zor. Arda gibi olağanüstü yetenekli oyuncular bile katı ve sert savunmaları aşmakta zorluk çekerken, Emre'nin hemen bir şeyler yapmasını beklemek hayalcilik olur.

Yahu çocuğu yiyip bitirmişsiniz be! Asıl mevkii (fm tabiriyle) AMC iken bugün sağ kanat oynadı Emre ve bu da alışık oldugu bir mevkii değil. Sol açık oynasa yine faydalı olabilirdi ama sağ açık kötü gösterdi.. Sakin olalım, böyle bir yeteneği tek maçla silmeyelim.

Bir futbolcuyu mevkiisine göre değerlendirsek ne güzel olur değil mi ? Geçen sene Elano, Arda. Bu sene Ali ve Emre.

Yerinde oynatılırsa çok daha iyi oynar. Kiralama ya felan da gerek yok, orta sahada iyi alternatif olur, zaten fazla oyuncu yok orta sahada, bide bunu göndermesinler.

Aynen katılıyorum, eklemek gerekirse Ardannın bu cocuga yaptıgı her hareketten sonra karsı cıkmasını da ekranda sinirlenerek izledim...

arda emreye araba alırken koçum bnm eleştirince kötü müü eleştirmesinde ikici ayhan olsun başımızaa

şimdi emre bir gol atsaydı dermiydiniz o lafları acaba

Yerinde oynatılırsa çok daha iyi oynar. Kiralama ya felan da gerek yok, orta sahada iyi alternatif olur, zaten fazla oyuncu yok orta sahada, bide bunu göndermesinler.

Bu üstün yetenekli çocuğa tu kaka muamelesi yapılıyor. Yönetimin ve taraftarın değerini anlaması için 1yıl fb veya bjk'ye kiralanmalı.

Aynen katılıyorum, eklemek gerekirse Ardannın bu cocuga yaptıgı her hareketten sonra karsı cıkmasını da ekranda sinirlenerek izledim...

maç heyecanıyla arda'ya da hak vermek lazım, takım yenik durumda o psikolojiyle fırçayı atacak başka adam bulamadı herhal :)

ardanın emre hakkında söylediklerini hatırlatmakta fayda var..

Kamp günlüğü programına katılan kaptan Arda Turan'a şu soru yöneltilir: "İşte geleceğin Arda’sı dediğin bir oyuncu var mı?"

Arda: "Alt yapıdan gelen arkadaşlarımız çok yetenekli ama ben Emre çolak’ı çok seviyorum. Yetenekleri inanılmaz estetik onu hep anlatıyorum. Kuvvetlenırse çabuklaşırsa ama kuvvetiyle birlikte onu artırabilirse Emre Çolak özel bir zekaya sahip bir oyuncu yani tribünleri çok ayağa kaldırır hatta ben birşey yapmadım ama benden çok çok daha ileri gider"

sanırım bu sözler bu çocuğu harcamaya çalışanlara güzel bi cevap olur

transfer yapamıyoruz madem bizim kendi oyuncularımızı altyapıya iyice ağırlık vermemiz gerekiyor anıl emre ahmet cumhur cem bunların üzerine gidelim şu kadroyla bu takımdan birşey olmaz

Emre Çolak-Berkin Arslan-Cumhur Yılmaztürk-Ahmet Kesim-Caner Öztel

Bu adamlar oynasın bari geleceğimiz şimdiden oynasınlar.

Servet'in yerine Ahmet

Hakan'ın yerine Berk Neziroğulları

Mustafa'nın Yerine Cumhur

Ufuk

Çetin-Neill-Ahmet-Berk

Cana-Cumhur

Emre

Berkin-Kewell-Arda

oynasa yenilsek bile geleceğe yatırım yapmış olurduk.

Maça sağ kanatta başladığını görünce zaten pek bir ümidim yoktu ondan keşke 2 tane ofansif orta sahayla çıkıp 4-3-2-1 gibi çıksaydık bundan kötü olmazdı heralde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt