#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

İyi de Okan, Body öyle hemencecik netice vermiyor, o da uzunca bir zaman gerektiriyor.

İyi de Okan, Body öyle hemencecik netice vermiyor, o da uzunca bir zaman gerektiriyor.

Adam kaç senedir takımla birlikte yahu? Ve bu adam 8-9 yaşlarından beri spor yapıyor düzenli olarak. Ben gitsem 4-5 ayda hayvan gibi olurum ki tüm kötü alışkanlıklar mevcut. Adamın vücudu daha yatkın, kötü alışkanlığı yok vs vs.

Bu kadar mı zor?

TSL'de Emre Çolak'ın her maç şans bulması çok kolay aslında.

Ben Emre'nin Mustafa Sarp'tan daha iyi oynayacağına eminim ama şans verilmiyorsa çocuk ne yapsın..

Türkiye'de genç bir çocuğa şans vermek kolay bir iş değil, en azından 3 büyükler için söylüyorum,.Yavaş yavaş bu tabular kırılıyor(Fener /Okan Alkan, Beşiktaş/Necip uysal vs.)İlerleyen zamanlarda umarız genç oyuncular da ligde uzun soluklu oynarlar.Temennimiz Emre Çolak'ın da şans bulması yönünde ama bakalım.Herşey kendi elinde.

Ben Emre'nin Mustafa Sarp'tan daha iyi oynayacağına eminim ama şans verilmiyorsa çocuk ne yapsın..

Bence hic kolay degil.

Emre'nin kötü oynadigini düsün, zaten Rijkaarda neler yaptilar, sonra cocugu bitiriyo felan filan diye konusurlardi.

Önümüzde çok kritik maçlar var Emre oynatılıp başarılı olmazsa bazı taraftar Emre'yi bitirir. Yarım sezon daha Emre'nin kendisini fiziki ve mental olarak geliştirmesi beklenmeli. Hem Emre Çolak Sarp'ın bölgesinde oynamıyor. Arda'nın yerine oyuna alınır. Ya da gelecek sezon Arda giderse yerine hazırlanır. Arda ve Emre Çolak gibi iki hücumcunun aynı anda oynatılması takımı defansif olarak zayıflatabilir.

Ah sol ayağına gelseydi.

Yalnız topu iyi bile sürdü o pozisyonda. Ben olsam orada top sürerken kalp krizinden yığılırdım büyük ihtimalle. :D

Anlaşılan Hagi bu çocuğu kullanacak ve parlatacak.

Hagi bu konularda hiç çekinmez maçın zorluk derecesine falan bakmaz koyar tak diye maça o yüzden bundan sonra sık sık görecez.

O da artık çalışacak bundan sonra.

Çalışacak-çalışacak-çalışacak.

Başka yolu yok.

Anlaşılan Hagi bu çocuğu kullanacak ve parlatacak.

Hagi bu konularda hiç çekinmez maçın zorluk derecesine falan bakmaz koyar tak diye maça o yüzden bundan sonra sık sık görecez.

O da artık çalışacak bundan sonra.

Çalışacak-çalışacak-çalışacak.

Başka yolu yok.

Umarım, gençlere bol şans tanır.Ancak boldladığım yerde biraz düşündüm, Ferhat Öztorun geldi aklıma birden.Yada başka birisi miydi neydi, Fener maçında Anelka'nın karşısına sanırım Gerets sürmüştü çocuğu, orada bitirmişti.Gençlere şans vermek iyidir, ancak hemen en önemli bir derbide sahaya sürmek oyuncu üzerinde inanılmaz bir baskı yaratır.Bunu göz önünde tutmak gerek.

İlerleyen zamanlarda daha çok şans bulacaktır. :)

haftaya ayhanın yerine oynar artık ...ortaya misimovic geçer sola emre ...zamanı geldi artık ....ama vücüdunu geliştirmeli .. ..güç çalışmalı

Cem bunu cidden diyor olamazsın. Top süremedi, bariz 1e 1 pozisyonu kaçırdı. Bu fizikle mümkünse gelmesin.

O anlamda demedim ama bence iyiydi ayağına gelen topları olumlu kullandı. Ayrıca dediğim gibi o anlamda demedim. Hagi bu çocuğu böylesine önemli maçta sahaya sürüyorsa eminim bundan sonra çok üzerine titreyecek ve sürekli şans verecektir, Emre'de inanıyorum şansları iyi kullanacaktır. Bu yüzden dedim Emre geliyor diye :)

O anlamda demedim ama bence iyiydi ayağına gelen topları olumlu kullandı. Ayrıca dediğim gibi o anlamda demedim. Hagi bu çocuğu böylesine önemli maçta sahaya sürüyorsa eminim bundan sonra çok üzerine titreyecek ve sürekli şans verecektir, Emre'de inanıyorum şansları iyi kullanacaktır. Bu yüzden dedim Emre geliyor diye :)

Haklısın Hagi parlatmayı sever böyle adamları ama Emre'de gram dahi ışık göremiyorum. Bence farklı bir adam çıkacak ve yıldızlaşacak. Emre'nin ego olarak,fizik olarak,futbol mantalitesi olarak kendini çok geliştirmesi lazım.

Gençliğinin heyecanın kurbanı oldu. Şut attığı pozisyonda biraz daha içeri girse vuruş açısı daha iyi olacaktı.

Daha Genç , şut çektiği pozisyon icin cok heyecanlandıgını dusunuyorum . Biraz daha sert vursa gol olabilirdi ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt