- 30 Nisan 2009
- 4.237
- 2
- 1.308
Cevap: #52 Emre Çolak
İyi de Okan, Body öyle hemencecik netice vermiyor, o da uzunca bir zaman gerektiriyor.
İyi de Okan, Body öyle hemencecik netice vermiyor, o da uzunca bir zaman gerektiriyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
TSL'de Emre Çolak'ın her maç şans bulması çok kolay aslında.
Ben Emre'nin Mustafa Sarp'tan daha iyi oynayacağına eminim ama şans verilmiyorsa çocuk ne yapsın..
TSL'de Emre Çolak'ın her maç şans bulması çok kolay aslında.
Ben Emre'nin Mustafa Sarp'tan daha iyi oynayacağına eminim ama şans verilmiyorsa çocuk ne yapsın..
Emre geliyor Emre![]()
Anlaşılan Hagi bu çocuğu kullanacak ve parlatacak.
Hagi bu konularda hiç çekinmez maçın zorluk derecesine falan bakmaz koyar tak diye maça o yüzden bundan sonra sık sık görecez.
O da artık çalışacak bundan sonra.
Çalışacak-çalışacak-çalışacak.
Başka yolu yok.
Cem bunu cidden diyor olamazsın. Top süremedi, bariz 1e 1 pozisyonu kaçırdı. Bu fizikle mümkünse gelmesin.
O anlamda demedim ama bence iyiydi ayağına gelen topları olumlu kullandı. Ayrıca dediğim gibi o anlamda demedim. Hagi bu çocuğu böylesine önemli maçta sahaya sürüyorsa eminim bundan sonra çok üzerine titreyecek ve sürekli şans verecektir, Emre'de inanıyorum şansları iyi kullanacaktır. Bu yüzden dedim Emre geliyor diye![]()