#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Koçum benim yine 35 metreden ne şut çekti ama atacak bir gün oradan pesde olur hayallerde olur bir yerde olur mutlaka..

Hadi seni sağ açık yapan hata yaptı sağ açıksan geriye geleceksin adam yanından top geçiyor yeni girmiş yardıma bile gelmiyor

MRE ÇOLAK

Toplam Şut : 1

İsabetli Şut : 1

Topla Buluşma : 23

Pas Yüzdesi : % 66

Top Çalma : 1

Yaptığı Faul : 1

baltadan sonra en kotusu idi macin

2-3 maç ilk 11'de başlasın o zaman görün Çolak'ı :)

Harry Kewell sonradan girsin oyuna.

Maçı izleyemedim nasıl oynadı acaba ?

Hani Emre Ali turanın eline su sökemezdi. :asd:

37665_104056526316366_100001360571454_31112_2299619_n.jpg

Hiç ümidim yok bu çocuktan. Mentali zayıf, fizik gucu yok sadece teknik. Çalışarak gelişir ama en buyuk sorun kendini oldugunun ustunde gormesi, bu kafayla işi kadere kalıyor.

Aynen devam. Aydın Yılmaz'dan cok daha kotu bana gore. Bu arada Aydın'dan sadece 1 yaş kucuk. Hani Aydın'a 5 yıldır buyuk muamelesi yapan renktaşlar, E.Çolak'a junior muamelesi yapıyor ya o acıdan.

Emre Çolak'tan ancak Aygün olur.

Aynen devam. Aydın Yılmaz'dan cok daha kotu bana gore. Bu arada Aydın'dan sadece 1 yaş kucuk. Hani Aydın'a 5 yıldır buyuk muamelesi yapan renktaşlar, E.Çolak'a junior muamelesi yapıyor ya o acıdan.

Emre 19, Aydın 22 yaşında.

Meşin yuvarlağa 'kız gibi vurma' sorunu var.

Aydın futbolcu değil.

Bu arada ben 89'lu biliyordum Emre'yi 91'liymiş. O zaman daha toleranslı davranıp, sabredilebilir.

Emre Çolakın fiziğini geliştirmesi gerekiyor yetenek anlamında bir sorunu yok.Tecrübe+fizik gerekiyor.

Fiziğide öyle abartı biçimde olması gerekmiyor tabi, dengede durmasını sağlayacak kadar Arda kadar olsa iyi olur.

''Balon'', '' boş adam'', ''futbolcu değil'', ''senden adam olmaz'' vs. gibi yorumları zevkle takip ediyorum. Kimse yanlış anlamasın ama sakın. :)

ısrarla yazıyorum.20 yaşında fizik sorunu yaşıyorsa gitsin halı sahada top oynasın.bu kadar sene ne yapmış cok merak ediyoru gercekten.neyse 5 sene sonra fizik olarak hazır hale gelir.

Hagi ona çok güveniyor.

İnşallah güveni boşa çıkmaz. Yeni Arda'mız olur Emre.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt