#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Bu arada ben 89'lu biliyordum Emre'yi 91'liymiş. O zaman daha toleranslı davranıp, sabredilebilir.

2 yılla yırttı yani! Harcayın Emre'yi de, sonra gider Bursa'dan Volkanları, Sercanları; Kayseri'den Hasan Alileri, GB Mustafaları falan isteriz. Ne de olsa onların altyapıları bizim altyapıdan çok daha yetenekli oyuncular çıkartıyor ya(!)

2 yılla yırttı yani! Harcayın Emre'yi de, sonra gider Bursa'dan Volkanları, Sercanları; Kayseri'den Hasan Alileri, GB Mustafaları falan isteriz. Ne de olsa onların altyapıları bizim altyapıdan çok daha yetenekli oyuncular çıkartıyor ya(!)

sanki bizden cok cıkıyor yetenekli,okan buruk ve arda hariç kim çıkmış?diğer cıkanların çoğu yeneksiz....

Gareth Bale örneği var, Sertaç vermeden ben vereyim. :asd:

,

72111216.jpg

104547352.jpg

OMG :) ıspanak yemiş temel reis gibi dönüşüme uğramış..

zaten bizim oyuncuları forma değiştirirken filan görünce hiç çalışmadıklarını anlıyoruz..

Ey Hagi madem oyun sıkışınca oyuna alacak kadar güveniyorsan bu çocuğa niye 11 başlatıp bir tane yeteneksiz adamı orta sahadan kesmek aklına gelmez!

OMG :) ıspanak yemiş temel reis gibi dönüşüme uğramış..

zaten bizim oyuncuları forma değiştirirken filan görünce hiç çalışmadıklarını anlıyoruz..

İngiltere'de güçlenmeden 90 dakika ayakta kalabilir misin? :)

Çalışmak zorunda adamlar..

sanki bizden cok cıkıyor yetenekli,okan buruk ve arda hariç kim çıkmış?diğer cıkanların çoğu yeneksiz....

Bülent, Tugay, Emre, Ceyhun, Suat, Fatih... Bunlar senin karşı çıkamayacakların. Birde Türkiye liglerini bir tara. Heba olmuş ne kadar yıldız var kendi gözlerinle gör.

Daha adamın yaşı 19 ama ondan adam olmaz demek. :rolleyes: Ben çok güveniyorum Emre'ye, mutlaka bir yerde patlama yapacaktır.

İlyas vardı bir zamanlar hatırlayan vardır Emrede veliahtı olur onun.

Bülent, Tugay, Emre, Ceyhun, Suat, Fatih... Bunlar senin karşı çıkamayacakların. Birde Türkiye liglerini bir tara. Heba olmuş ne kadar yıldız var kendi gözlerinle gör.

mert korkmaz mustafa kocabey

haklari yenilenler bunlar

daha niceleri

arif erdem lerin 15 yil top kosturudugu takimda mustafa kocabeyler sürgün yasadi

ne kuvvetli torpilleri varmis

Hagi ısrarla kannatta oynatır.Bu çocuk tipik orta saha oyuncusu.

İngiltere'de oyuncuların gelişimi ve Türkiye'de oyuncuların gelişimi konularını ele aldığımızda Gareth Bale örneğini unutun derim.

emre den cok beklentim vardi fakat gün gectikce azaliyor. dünkü macta da kötüydü. anlamsiz haraketler yapti.

Fiziksizlik demek?

Kelebek gibi uçarım. Arı gibi sokarım demek.

Biraz Sabredin Pedro bile 23 yaşında parladı Daha bu çocuk 18 yaşında ve üst düzey bir arenaya çıkmış biraz sabır asmanız gereken 18 yaşındaki çocuk deil onun kadar bile mücadele etmeyen adamlardır avrupaya gitmek için mızmızlayanlardır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt