#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Emre'yi yakından tanıyanlar daha A Takım'da şans bulmaya başlamadan önce yeteneklerine fazla güvenerek çalışmadığını, kendisini geliştirmek için uğraşmadığını, verilen nasihatları tınmayıp kafasının dikine gittiğini, biraz ukala olduğunu söylüyorlardı. Ben de onların yalancısıyım, 1 senede neler değişmiştir bilmiyorum ama eğer anlatılanlar gibi biriyse kafa yapısı değişmeden hiçbirşey olmaz Emre'den, Türkiye çok gördü böyle yeteneklerine ihanet eden futbolcuları. Umarım beni utandırmayı başarır Emre; gayret, çaba gösterdikten sonra daha falza şan bulacağını a düşünüyorum. Türkiye'de herkes gençlere al bu forma senin diye vermiyor, çoğu genç oyuncu o formayı aslanın ağızından almak zorunda maalesef. Şans verilmiyor kısmına da katılıyorum ama bir de dediğim gibi işin diğer boyutu var. Şans verilmiyorsa o şansı sen yakalıycaksın. Bakın Arda'ya, tekrar kiralanmak üzereyken, mevkisine daha yeni transfer yapılmışken bir maçta takımın değişmezi olmayı başardı, oraya alınan oyuncuya da forma yüzü göstermedi. Bu işler biraz da oyuncuda bitiyor.

Bu futbolcuyu kayıtsız şartsız 90 dakika oynatmayan bir teknik direktör futboldan anlamıyordur. Tecrübe oynayarak kazanılır. Bizim tanıdığımız Rijkaard Emre'yi gelip gelip kritik bir derbi maçında 75. dakikada oyuna sokar.

Bu futbolcuyu kayıtsız şartsız 90 dakika oynatmayan bir teknik direktör futboldan anlamıyordur. Tecrübe oynayarak kazanılır. Bizim tanıdığımız Rijkaard Emre'yi gelip gelip kritik bir derbi maçında 75. dakikada oyuna sokar.

Barcelona'ya tarihinde ikinci şampiyonlar ligi'ni kazandıran adam futboldan anlamıyorda sen mi anlıyorsun ulan?

Bu çocuğun fiziği yetersiz bilader,bariz eziliyor maçlarda görmüyor musun?

Fizik geliştirmeden asla G.Saray'da top oynayamaz..

Hemserimin kulaklarini cekmem lazim.:)

Kendisni her anlamda gelistirmesi lazim. Özelikle fizik kuveti cok düsük. Kisa boynun verdigi bir dezavantaj da var tabiki. Ama fizgizini kendisi gelistirebilir.

Eger kendini gelistirmezse, takasda oraya buraya giden gencler kervanina katilacak diye korkuyorum.

bu çocukta futbol zekası pek fazla yok örneğin babel gibi. istediğin kadar yetenekli ol futbol zekan olmadıktan sonra birşey olmaz. sen nerde ne zaman nasıl pas vereceğini bilmiyorsan çok zor

Hemserimin kulaklarini cekmem lazim.:)

Kendisni her anlamda gelistirmesi lazim. Özelikle fizik kuveti cok düsük. Kisa boynun verdigi bir dezavantaj da var tabiki. Ama fizgizini kendisi gelistirebilir.

Eger kendini gelistirmezse, takasda oraya buraya giden gencler kervanina katilacak diye korkuyorum.

Pekmez bal yesın :D yollıyalım emreye kuvvetlensın

Ya Ergün Gürsoylaşmayın :D Adam fiziğine bakıp oyuncu alıyormuş 90larda. MEssi'de de çok fizik var zaten. Ya neyse..

Emre ÇOLAK hakkındaki nacizane duygularımı paylaşmak istiyorum:

Bence emre Defansif ön liberoda CANA nın yanında biraz daha hucum düşünen ikinci oyuncu pozisyonunda kendini geliştirmesi gerekiyor.

Emre Belezoğlu na fiziğinin benzediğini göz önüne alırsak biraz kuvetlenip birazda defansif yönde geliştiği takdirde hem GALATASARAY hemde MİLLİ TAKIMIN önümüzdeki 10 yıl vaz geçilmezi olacaktır.

Ben Emre ÇOLAK'ın bu işi başarabileceğine sonuna kadar inanıyorum. Tek eksiği biraz kuvvetlenmeli.

Emre ÇOLAK hakkındaki nacizane duygularımı paylaşmak istiyorum:

Bence emre Defansif ön liberoda CANA nın yanında biraz daha hucum düşünen ikinci oyuncu pozisyonunda kendini geliştirmesi gerekiyor.

Emre Belezoğlu na fiziğinin benzediğini göz önüne alırsak biraz kuvetlenip birazda defansif yönde geliştiği takdirde hem GALATASARAY hemde MİLLİ TAKIMIN önümüzdeki 10 yıl vaz geçilmezi olacaktır.

Ben Emre ÇOLAK'ın bu işi başarabileceğine sonuna kadar inanıyorum. Tek eksiği biraz kuvvetlenmeli.

Bu oyuncudan faydalanmak zorundayız. Türk futbolcunun bu kadar değerli olduğu bir ligde Emre gibi bir adamı harcama lüksü yok Galatasaray'ın. Kaldı ki ben kadroda yer bulmayı bir şekilde başaracağına inanıyorum bu oyuncunun. Ancak şu anki takımda Cana ve Misi'ye ek olarak orta sahada forma şansı bulması için Belözoğlu'nun gösterdiği değişimi göstermesi şart. Eğer güçlenir ve atletik özelliklerini arttırırsa uzun olmamasını bir avantaja dönüştürebilir. Çünkü kısa oyuncular yere sağlam basar. Bekleyip görecez. Umarım Rijkaard'ın kendisi için bir planı vardır. Aksi takdirde Jan Derks'in eline teslim edilmeli ve eksiklerini geç de olsa tamamlaması sağlanmalı.

Benim şahsi fikrim;

Emrenin biraz kuvetlenirse CANAnın yanında SARP - AYHAN - BARIŞ üçlüsünden daha iyi oynayacağı düşüncesindeyim.

Keşke Rijkard Emreden bu şekilde faydalanmayı düşünse...

İlk onsekizde yoktu, milli maçlar falan mı var yoksa? 20 yaşına geliyor, tam öğrenebilecek yaşında;ama maçlara dahil olmak bir yana, onsekizde yok. Zaten altyapıdan çıkan hiçbir futbolcu oynatılmıyor; o ayrı mesele. Geçen sezonki hazırlık kampındaki gibi daha defansif oynatılmalı, denenmeli. Fizik olarak, 90 dakikalık oyun oynayacak kondüsyonu olmasa da güç olarak Ayhan'dan kötü olamaz.

Üzülürek söylüyorum ki ben kendisinden pek umutlu değilim. Gerçi benim umutlu olup olmamam hiçbirşeye fayda sağlamaz lakin bu fizikle harbiden çok zor. Emre'yi şey olayına benzetiyorum ben; 20'li yaşlarında kemikleri oturmuş elemanların halı saha maçına 14 yaşında birini koyarsınız da sırıtır ya o çocuk orda, onun gibi. Çocukta yetenek vardır ama patlama yapamaz. Bir de büyüklerle oynadığı için heyecandan ve güçsüzlükten şut çeker, kaleye tın tın gider.

Umarım yanılırım lakin şuan ki görüntüsü onun gibi duruyor sahada. Güçsüzlükten de öte aşırı çekingen duruyor. Buranın evladı değil gibi sanki, özgüveni yok gibi.

Olsun, inanıyorum sana yinede Emre.

emre harbiden de yalan oldu gibi , umarım birşeyler yaptırıyorlardır ona florya'da özel olarak.

Niye kadroya alınmıyor bir bilgisi olan var mı ?

Emre'nin neresi yetersizse :D

Neresi yeterli?

Fizigi kötü, toplari eziyor, nerde ne yapacagini bilmiyor, pas yerine sutu tercih ediyor(sutlari bari iyi olsa) yada driblingi tercih ediyor, saydiklarmin hepsini A2 liginde yapiyor, bir Süper Liginde düsünün o zaman.

Cocuk A2 liginde bile zor ayakta kaliyor, gelip Süper Ligin'demi oynasin.

Kendimizi kandirmayalim Emre su an yetersiz, Berkin su an Emre'nin önünde.

Emre acilen fizigini gelistirmesi lazim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt