#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Neresi yeterli?

Fizigi kötü, toplari eziyor, nerde ne yapacagini bilmiyor, pas yerine sutu tercih ediyor(sutlari bari iyi olsa) yada driblingi tercih ediyor, saydiklarmin hepsini A2 liginde yapiyor, bir Süper Liginde düsünün o zaman.

Cocuk A2 liginde bile zor ayakta kaliyor, gelip Süper Ligin'demi oynasin.

Kendimizi kandirmayalim Emre su an yetersiz, Berkin su an Emre'nin önünde.

Emre acilen fizigini gelistirmesi lazim...

Ben Emre'nin , A2 değildi; paf dediğimiz yerde çok maçını izledim. Öyle ayakta zor duruyor, yıkılıyor bir hali yoktu. En basiti geçen sezonun hazırlık maçlarının neredeyse tümünde oynadı ve yetersiz gözükmüyordu. Fizik olarak daha önceden de yazdım şu anki Ayhan'dan kötü değildir.

Sadece Emre değil,altyapıdaki hiçbir isim oynatılmıyor. İyi ki Rijkaard seviyormuş genç isimleri!

Ben Emre'nin , A2 değildi; paf dediğimiz yerde çok maçını izledim. Öyle ayakta zor duruyor, yıkılıyor bir hali yoktu. En basiti geçen sezonun hazırlık maçlarının neredeyse tümünde oynadı ve yetersiz gözükmüyordu. Fizik olarak daha önceden de yazdım şu anki Ayhan'dan kötü değildir.

Sadece Emre değil,altyapıdaki hiçbir isim oynatılmıyor. İyi ki Rijkaard seviyormuş genç isimleri!

Bende izledim nerdeyse her maclari izledim, bana göre bazi pozisyosanlarda kötü fizigi ortaya cikiyordu.

Bence hala yetersiz fizik olarak, A2 icin belki yeter ama Süper Ligi icin kesinlikle yetmez...

Kesinlikle yeterli degil. Hareketli bir futbolcu olmasi hosumuza gidiyor, ama genc oldugundan hosumuza gidiyor. Bu performansla Galatasaray´da oynamasi imkansiz ve cok gücsüz Emre. Rakibi kosu yaparken rüzgariyla düsürüyor Emre´yi. Güclenmeden imkani yok oynamasinin.

Futbolcu sahada oynamadan ne tecrübe kazanır ne de fiziğini güçlendirir.Buca gibi takımlara karşı oynatmayacaksan bu adamları nerde ne zaman oynatacaksın.

Futbolcu sahada oynamadan ne tecrübe kazanır ne de fiziğini güçlendirir.Buca gibi takımlara karşı oynatmayacaksan bu adamları nerde ne zaman oynatacaksın.

Sanki yeneceğimiz garanti, haftalardır çok güzel maçlar oynuyoruz vs.. de Emre Çolak'ı alması kaldı oyuna :)

Her ne kadar Bülent Korkmaz'ın Emre Galatasaray da oynayamaz deyişinden sonra umutlansam da(iyi olacağına dair);bu fizik yapısıyla bizde değil TSL de de oynayamaz.

Amma fizik hastası adam varmış. Allah'tan Messi Türk falan doğmamış.

Mustafa Sarp fiziği iyi filinta gibi adam ama görüyorsunuz futbolunu.

Fizikle olsaydı bu işler EPL'de hersene Stoke City şampiyon olurdu.

Belki adam kötü tabloda iyi oynayıp kendini gösterecek.

Eskişehir maçını hatırlatırım. Kendi mevkisinde oynamadı ama oynayabileceği en kötü oyunlarından birini oynadı. Bu kadar sıkıntılı bir sezonda bu adamı deneyip gelecekteki kariyerini fuzuli yere riske atmaya gerek yok. Ayrıca onun oynayacağı mevkilerde, Kewell, Misimovic, Pino, Aydın vs.. var.

Amma fizik hastası adam varmış. Allah'tan Messi Türk falan doğmamış.

Mesele fizik değil mesele ayaklarının yere sağlam basabilmesi ve gücü. Messi'de bu güç fazlasıyla var. Zaten bu güç olmasa buralarda olamazdı. En son izlediğimiz Emre Çolak ise çok güçsüz. Ayakları sağlam yere basmıyor.

devre arasinda bekli bi takima kiralanabilir ama oynayacagi bi takima kiralasinlar

Bu sene geçen sene bulduğu şansı da bulamıyor.

emre'nin bu sene en kötü ihtimal yedek kulübesinde tutulup rahat kazanılacak maçlara sonradan dahil olması gerekiyor. herkes fiziği zayıf, ayakta duramıyor, top eziyor gibi bahaneleri öne sürüyorlar. Bu çocuk TSL'de maç tecrübesi kazanmadan bunların üstesinden gelemez, hele bu yaşta.

Emrenin şuan A Takımda 18 kişilik kadroda yer almadığından A2 Ligi maçlarına çıkıyor..

EMRE ÇOLAK - Oyuncu Bilgi Ekranı Türkiye Futbol Federasyonu

Mesele fizik değil mesele ayaklarının yere sağlam basabilmesi ve gücü. Messi'de bu güç fazlasıyla var. Zaten bu güç olmasa buralarda olamazdı. En son izlediğimiz Emre Çolak ise çok güçsüz. Ayakları sağlam yere basmıyor.

Aynen bu arada ayni Ramiz Dayi gibi konustun, bi tek "Yegen yada "Kardes" eksikti:D

Annem emreyi yolda görse acır eve alır yüzü kaşık gibi biraz fitness yapsın bu yahu sahada dayak yiyor resmen.

Messi demiş biri Messi'nin ufak tefek durduğuna bakmayın boyuna göre hayvan gibi fiziği var kendisinin.Ufak görünmesi şaşırtıyor ama adam çalışmış belli. Bu çocuktan ben umudu kestim zaten.

Emre bir kanat oyuncusu değil,ama Rijkaard Sivas'ta kanatta oynattı maçı verdik resmen Ali-Emre Çolak sağkanadıyla çıkarak.

Emre bir kanat oyuncusu değil,ama Rijkaard Sivas'ta kanatta oynattı maçı verdik resmen Ali-Emre Çolak sağkanadıyla çıkarak.

sorun o değilki emre çolağı yolda gören kadınlar oğlum hiç yemek yemiyormusun diyordur kanat adamı değil ama fizik kazanırsa elanonun oynadığı gibi oynayabilirdi ha rijkard hatalı tabi o ayrı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt