#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Giden her Emre Okan'ın ardındaaaan hep biz olduk el sallayan :D yakındır bunu söylememiz.

Emre Çolaktan fazla bir beklentim yok ama Hani Rijkaard genç oyuncudan anlardı onlara şans verirdi takıma genç oyuncu kazandırırdı.Cumhur,Musa filan bunları ufaktan kullansa fena mı olur.İBB maçında 3-0 öndesin Mustafa Sarpı alacağına al bir tane genç oyuncu şans ver biraz.

Bi Serkan bile kendini göstermek için Sabrinin sakatlanıp Ali Turanın Sağ bek olmadığının anlaşılmasını bekledi.Sabri sakatlanmasa belki Serkanı hiç görmeyecektik.Genç oyuncular konusunda Rijkaarddan ümidimi kesmeye başlıyorm :(

Nasılki Sabrinin sakatlığı Serkanın kendini bulmasına yardımcı oldu.. Ardanın sakatlığında da Emre sahneye çıkmalı.. Onun için büyük fırsat...

Henry tarzı vuruş yapabilen, fiziğini geliştirirse daha iyi yerlere gelebilecek potansiyeli olan yıldız adayı.

Arda' kadar iyi bence.Hatta Arda kadar şans verilse Arda'dan daha iyi yerlere gelir gibi geliyor.

2. Aydın Emre Çolak fiziksel açıdan çok yetersiz

Emre fizik olarak, Aydın'dan bile daha aşağı seviyede. Birşeyler yapmazsa, onunda sonu Gaziantep, Sivas olacak gibi.

Fiziği konusunda sürekli çalıştığını söylüyor fakat bir gelişme yok iki senedir.

Arda' kadar iyi bence.Hatta Arda kadar şans verilse Arda'dan daha iyi yerlere gelir gibi geliyor.

Arda'ya ne şansı verilmiş ki? Arda kendi şansını kendi yarattı, tekrar kiralanmak üzereyken M.Boleslav maçlarında yıldızlaşarak kendini kanıtlamayı başardı. Arda Emre'nin yaşında Anfield Road'da şov yapıyordu. Tamam, Emre yetenekli, ileride iyi bir futbolcu olacak potansiyeli mevcut ama Emre'ye şimdiye kadar Arda'ya verilenden çok daha fazla şans verildi. Emre'ye kötü oyuncu demiyorum ama şu da bir gerçek ki gerçekten iyi (olacak) bir futbolcu her ne olursa olsun kendi şansını kendi yaratmasını bilir, yaratır.

Belçika ile oynanan Ümit Milli maçında 10 numarayı giymiş ve 25 metreden gol atmış..

news_manset_resim_e5_EmreColak_UmitMilli001.jpg

Fiziği derken görüntü açısından güçlenmesinden bahsetmiyoruz. Zaten şu aşamada bunu yapması imkansız. Emre'nin şu anda yapacağı tek şey fiziğini iyi kullanabileceği son kerteye gelebilmesidir. Ufacık bir müdahalede yerlerde sürünmesin, çabuk düşünsün ve çabuk hareket etsin. Bunlar fiziksel güçsüzlüğünü bir nebzede olsa azaltır.

emre gozumuze guclu gelmesı ıcın guclenmesı değil istedigimiz.emrenin ceviklik kazanması önemli olan...katılıyorum gozumuzn onunde erımesın bu cocuk,gecen sene hangi takımdı hatırlamıorum kupa macında frıkıkten atmıstı,sonra harıka oynamıstı.kendi cocugum olsa bu kadar sewınebılrdım sanırım gol atmasına.insallah emreye o sans verilir.

emre gozumuze guclu gelmesı ıcın guclenmesı değil istedigimiz.emrenin ceviklik kazanması önemli olan...katılıyorum gozumuzn onunde erımesın bu cocuk,gecen sene hangi takımdı hatırlamıorum kupa macında frıkıkten atmıstı,sonra harıka oynamıstı.kendi cocugum olsa bu kadar sewınebılrdım sanırım gol atmasına.insallah emreye o sans verilir.

Aynen, adam boyunu uzatıp, omuzlarını genişletecek değil ya, hem gerekte yok. Mustafa Sarp'ta fizik varda ne işe yarıyor? :D Emre oyunu hızlı oynarsa, bireyselden vazgeçip takım oyununa adapte olursa bu takımda emekli olur. Ama işte 2-3 futbolcuyu ilk 11'den temizlemek gerekiyor takım kalitesi için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt