#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Kesinlikle heyecanlı degil kolay sanmayın arkadaşlar. Cocugun yerine koyun kendinizi. O atmosferde kolay degil bu işler alip tık tık gidip gol atmasını beklemek mükemmeliyetçilik olur.

Zamanla pişecektir Hagi nin elinde

Onun pozisyonunda bir Hagi olacaktı ki muhtemelen Volkan'ı da içeri sokardı. :D

Yalnız golü atsaydı , bildiğin efsane olacaktı çocuk :D

Kesinlikle heyecanlı degil kolay sanmayın arkadaşlar. Cocugun yerine koyun kendinizi. O atmosferde kolay degil bu işler alip tık tık gidip gol atmasını beklemek mükemmeliyetçilik olur.

Zamanla pişecektir Hagi nin elinde

Ben izlerken Azer Bülbül misali titriyordum çocuk ne yapsın aga..

Süratli, çevik, kıvrak, öldürücü paslar atabiliyor, fiziği çok zayıf, boyu kısa, maç eksiği fazlaca, kondisyonu yok.Artısından eksisine bu tipte bir oyuncu Emre Çolak.

Son dakikalara doğru o golü atsa cidden efsane olurdu. Ama ilk derbi heyecanına verelim sorun değil. Emre'yi kazanalım yeter.

Oyuna girer girmez aldığı ilk topla oyunun yönünü değiştirerek pozisyon yaratacak pas attı.Zamanla daha iyi olacaktır.

Oyunu iyi okuyor pasları iyi.

Fiziğini çok fazla geliştirmesini beklemeyin.

Gücünü arttırıp biraz daha hızlanabilirse ilerde rakiplerimizin çok canını yakacaktır.

Ah golü atsaydın kahramandın be oğlum:D

Sol ayağına alabilydi. Henry tarzı vuruşu rahat yapardı. Güveni Hagi aşılar ona..

böyle maçta böyle bir anda gencecik çocuğu oyuna alarak Hagi zaten Emreye yolu açtı... hayırlı olsun bakalım... o pozisyon gol olsa şimdi çok başka şeyleri konuşuyor olurduk ama olsun iyi olacak...

Ah be çocuk hayatının fırsatı geldi,biraz daha sürseydin sol ayağına alıp okkalıca bir gol atsaydın,kariyerin için,kendine güvenin için mükemmel bir başlangıcın olacaktı..

valla o pozisyon pinoya denk gelseydi füzeyi yollardı artık ağlar mı delinirdi folkan da mı kaleye girerdi bilemem ama gol olurdu :D

Hagi yi yeni yeni tanımaya başlıyorum . Pek bişey bilmiyodum felsefesi açısından . Bu yıl ilk kez herhalde Emre girdi oyuna . Ben oyuh naptın hagi sürekli yerde kalcak şimdi derken pek sırıtmadı Emre . Hadi bakalım efsane hocamız ol Hagi

O top sol ayagina denk gelseydi ya Emre :) Kahraman olacaktin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt