#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Ah bir gol olsaydı o şut, tarihe geçerdin Emre demiştim ben de :)

Helal olsun aynen devam koçum benim..

Bence o kadar yavaş vurmasının nedeni güçsüzlüğü. Hemen hemen aynı yerlerden bir Emre'nın birde Sabri'nin vurduğu toplara bakıyorum. Emre'nin sağlam fizik çalışması lazım.

Bence o kadar yavaş vurmasının nedeni güçsüzlüğü. Hemen hemen aynı yerlerden bir Emre'nın birde Sabri'nin vurduğu toplara bakıyorum. Emre'nin sağlam fizik çalışması lazım.

O kadar yavaş vurmasının iki sebebi var bence.Ama bunlar içinde güçsüzlük yok.Güçsüzse fiziki olarak güçsüz,Yobo,Lugano arasında filan kaybolur ona birşey diyemem.

Sebebleri de;

1.Sağ ayağına gelmesi

2.Heyecan.

O yaşta bir insan topa vurmak için yeterince kuvvetlidir.Füze vuramaz belki ama yinede sert top atabilir.-ki futbolcu olmayan yaşıtlarına göre çok daha kuvvetlidir-

Emre´nin sutlari cok etkilidir. Yanlis biliyorsunuz. Sadece zayif ayagina denk geldi. Sol ayagiyla ordan affetmezdi Emre

Emrenin sutlari cok etkilidir. Zayif ayagina denk geldi sadece. Sol ayagiyla ordan affetmezdi Emre

Evet bencede Emre sol ayağına geldimi çok etkili şutlar çeken bir futbolcudur. Keşke orda sağ ayağıyla değilde Sol ayağının dışıyla köşeye doğru bir vuruş yapabilseydi

emrenin şutlarının güçsüz olduğunu iddaa eden varsa ümit millilerin en son oynadığı belçika maçını izlemelerini tavsiye ederim.. 25 metreden jeneriklik gol nasıl atılır bi görsünler..

Bu çocuğu seviyorum. Oyuna girer girmez (Serbest vuruş kullanacaktık) topun başına doğru koştu. "Ben atacağım" diye :) Sabri, "git sen" dedi. Kendine özgüveni çok fazla:)

soluna gelseydi keske.aslında pozısyonda solunada olabılırdı,heyecan işte.hagi potansıyelını 2 gunde fark etti,dilerim sorumluluk vermeye devam eder.büyük bir olaydı kendısı acısından oyuna girmesi,bence kendısıde beklemıyordu

Hagi baba benzer bir pozisyonda Rapid Wien macinda sag ayakla kalecinin ustunden sag koseye birakmisti. Emre'ye de ogretir Hagi baba.

Zaten Emre'ye idmanlardan sonrada farklı bir çalışma programı hazırlıyormuş...

Son dakikadaki pozisyonu, Hagi'nin Rapid Wien'e attığı aşırtma gole benziyordu..birkaç adım daha gidip topun dibine girseydi zamanında spikerin ''Hagi Hagi Hagi Hagi'' bağırışlarını duyduğumuz gibi bu sefer ''Emre Emre Emre'' sesini duyabilirdik..O pozisyon kaçınca nedense aklıma hemen Hagi'nin o gölü geldi.Keşke Emre'nin de aklına topa tam vurarken gelseydi...

Son dakikadaki pozisyonu, Hagi'nin Rapid Wien'e attığı aşırtma gole benziyordu..birkaç adım daha gidip topun dibine girseydi zamanında spikerin ''Hagi Hagi Hagi Hagi'' bağırışlarını duyduğumuz gibi bu sefer ''Emre Emre Emre'' sesini duyabilirdik..O pozisyon kaçınca nedense aklıma hemen Hagi'nin o gölü geldi.Keşke Emre'nin de aklına topa tam vurarken gelseydi...

Bir adım daha atsaydı Lugano koyuyordu omuzu.

cevıklık arttırsın yeter.hız oyle kolay arttırılan bısey deıl

Orada ayak iciyle topa olabildigince sert dokunup 1-0 yapmalıydı. Ama olur, Arda'nın pozisyona bile girmedigi stadda buda yeterli simdilik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt