#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Lütfen mesajıma alıntı yapıp ters düşüncelerinizi dile getirmeyin.

Bence hiç bir yeteneği yok. Fizik olmadığı için iyi değil falan diyoruz. Doğru fizik yok ama bence yeteneğide yok. Yaptığı şeyler hep klasik Türk futbolcusu hareketleri. Fark yaratacak hiç bir şey yapmıyor.

Ama daha çok genç. Umarım büyük bir geliştirme gösterir ve formamızı başarıyla terletir.

Alıntı yapmadan ters düşüncelerimi dile getiriyorum:

Bence gayet iyi oynadı. Karşısındaki oyuncular sert girmesine rağmen gayet güzel çalımlar attı. Kewell yerine Emre'yi alsaydı oyuna ve Cana oyunda kalsaydı ileride daha fazla kalırdık. Buda gol şansımızı arttırırdı. Özellikle son dakikalarda çektiği vole gol olsaydı bambaşka şeyler söyleyeceğinize (bunu sadece sana değil şuan olumsuz görüş belirten ve belirtecek olanlara söylüyorum) eminim.

Bu adam tamamdir. Bu saatten sonra oynatilmazsa kaybedilir. Cok gec kalmamak gerek. adam mustafa sarp + ayhan akman + baris özbek üclüsünün 3 senedir yapamadigi seyi trabzon macinda 10-15 dakika icerisinde yapti. topu alip iceriye yönelen aklini kullanan böyle bir adam varken oynatmamak ayip.

Kewell ve Elano'dan iyiydi en azından.

bnece kotu oynamadi

o dakkada oyuna girip dunyayi degistirecek hali yok

en azindan sorumluluk almak istedigini gosterdi

Beğendim Emre'yi ben. Cidden dayanıklılığı biraz daha fazla olsa takımda banko oynayacak kapasitede bir oyuncu ama şu haliyle de kötü değil Emre ki Hagi'de yeterince şans veriyor zaten kendisine...

Zayıf takımlara karşı Pino yerine forvette oynatılmalı gol attırılıp kendine güveni getirilmeli! Yıllardan beri süründürerek, takıma sokmayarak güven diye bir şey bırakmadık çocukta.

Zayıf takımlara karşı Pino yerine forvette oynatılmalı gol attırılıp kendine güveni getirilmeli! Yıllardan beri süründürerek, takıma sokmayarak güven diye bir şey bırakmadık çocukta.

Arda Turan oynayamamış şu fiziki gücüne rağmen Emre mi forvette oynayacak.

Bence gayet iyiydi bu maçta.

Fizik gücü yeterli olsa kesinlikle Sarp'in yerine oynar.

Abi heralde öyle de orda gol olma ihtimali kaçtır yani ? Topu bi kontrol etse düzeltse vursa daha iyi olmaz mıydı ? Takım önde olsa neyse, yeniliyoruz yani böyle artistliklere ne gerek var ?

Artislik değil sağlıklı futbol refleksi! O anda topu kullanabilmek için rövaşata yapmaktan başka çare yoktu.

Wilshere'a çok benzetiyorum tarzını.Kiralık gittiği Bolton'dan döndükten sonra inanılmaz gelişme kaydetti Wilshere.Emre'yi oynayabileceği bir takıma kiraya vermemiz mantıklı olur bence.

Abi heralde öyle de orda gol olma ihtimali kaçtır yani ? Topu bi kontrol etse düzeltse vursa daha iyi olmaz mıydı ? Takım önde olsa neyse, yeniliyoruz yani böyle artistliklere ne gerek var ?

Topu orda kontrol edemez abi işte göğsüne aldığı anda topu alırlar ondan.

Yapabileceği en iyi şeyi yaptı ya kafa vuracaktı ya da gelişine şut.

cafercan a ne oldu ??????????????????????????????????????????????????????????????????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt