#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Emre'den hiçbişey olmaz. Gol pasında karşısındaki adam düştü de öyle geçebildi.

Emre, Arda'dan hızlı ama bence tek hatası Arda gibi oynamaya özeniyor. Atletik bir şekilde oynaması gerekir. Eğer siz Emre'de Rosicky olacak kadar oyun zekası ve teknik gördürseniz bence Rosicky tarzı bir görev verilsin. Kanatta Stoch olur Emre, daha başarılı olursa Arda olur. Bilmiyorum bizim teknik heyet bu şekilde yönlendirme yapıyor mu oyuncunun ne tarz oynaması gerektiği konusunda fakat varsa o yeteneği ve oyun zekası Rosicky tarzı bir oyunu benimserse onun için daha iyi olur. Fiziği yetersiz fakat hızlı olursa bunu avantaja da çevirebilir, Messi gibi hızlı olabilir, Messi olamaz ama kısa boyuyla daha fazla hızlanabilir, olmadık yerlere gidebilir rakip sahada hatta rakip ceza sahası içinde.

Ek: Arda'yı örnek vermem Arda oldu kendince bana göre ya da biraz zaman sonra olacak. Hedef onu aşan bir oyuncu yetiştirmek olsun eğer çok yetenekli ve oyun zekası yüksek ise. Model olarak kendi için Arda'dan daha iyi olan oyuncuları benimsesin.

Vay be, 2 maç öncesine kadar neler deniyordu şimdi neler.. Hey gidi hey..

Ben bugün de birşey demiyorum, inşallah daha iyi olur diyorum

Edit: Maçı izlemedim sadece burada okuduğum yorumlara bakarak söylüyorum. Hakkınızda hayırlısı.

Emiliano Insuanin bir kac sene onceki hali
emiliano_insua.jpg
ve simdiki hali
Insua-Liverpool.jpg

21 yasinda bu adam(fotograf gecen senenin), bizde 21 yasindaki olan futbolcularin fizik durumu nasil

Emre fizik olarak kendini geliştirmiş olarak geldi bana daha kuvvetli su ortasahalı kadroda mutlaka yer bulmalı kendine kötü günün karı E.colak olmalı

Türk oyuncularla Avrupalıları fizik olarak karşılaştırmak çok doğru değil. Avrupalılar genel olarak da Türklerden fizik olarak daha iri yapıdalar. Beslenme alışkanlıkları kadar ırksal özellikler de etkili herhalde.

Emre colagı arjantinli Diego Buonanotte benzetiyorum ben kaza gecirmeden önce takımında 10 numara rolunde milli takımdada 5 numara rolunde(2 yönlü) oynuyordu

Kendine bir model belirlemek zorunda. Bu herşeyde böyledir. Modeli benimseyip kendini geliştirdikten sonra özgünlük yakalayabilir. Yani soru bence çok önemli Emre'den ne olur. Rosicky mi olur, Iniesta mı olur, Arda mı olur yani o tarz bir oyuncu mu olur, kendine onları model olarak alıp onları yakaladıktan sonra ancak bir özgünlük kazanabilir. Tabi bunları derken Emre'nin daha olmadığını ve olmaya çalıştığını düşünüyoruz. Zaten olduysa ne dersek boş olur.

Kendine bir model belirlemek zorunda. Bu herşeyde böyledir. Modeli benimseyip kendini geliştirdikten sonra özgünlük yakalayabilir. Yani soru bence çok önemli Emre'den ne olur. Rosicky mi olur, Iniesta mı olur, Arda mı olur yani o tarz bir oyuncu mu olur, kendine onları model olarak alıp onları yakaladıktan sonra ancak bir özgünlük kazanabilir. Tabi bunları derken Emre'nin daha olmadığını ve olmaya çalıştığını düşünüyoruz. Zaten olduysa ne dersek boş olur.

Ek: Rijkaard'ın altyapıdaki oyunculara kendinize bir örnek oyuncu belirleyin ve bu belirlediğiniz oyuncu Gerard gibi, Xavi gibi takım oyununa uygun oyuncular olsun şeklinde bir açıklaması da var. Tugay ile röportaj yapan forumdan birisi yazmıştı buna benzer şeyler.

Ek: Rijkaard'ın altyapıdaki oyunculara kendinize bir örnek oyuncu belirleyin ve bu belirlediğiniz oyuncu Gerard gibi, Xavi gibi takım oyununa uygun oyuncular olsun şeklinde bir açıklaması da var. Tugay ile röportaj yapan forumdan birisi yazmıştı buna benzer şeyler.

:D:D:D yanlıs anons selen o istihbarat balon cıktı haberin yokmu?

:D:D:D yanlıs anons selen o istihbarat balon cıktı haberin yokmu?

Nasıl yani. Forumda vardı bir tane scout. Tugay'la röportaj yapmıştı ve o röportaj da vardı hatta forumda. Orda okumuştum sanırsam bunu. Yani büyük ihtimal orda okudum, çünkü hep o kaldı aklımda bu Rijkaard ve altyapı olayında. Oyuncu mu ne izlemişler işte sonra orda Tugay ile ufak bir konuşma, röportaj gibi birşeyler olmuş. Orda okumuştum herhalde aklımda öyle kaldı çünkü..

Nasıl yani. Forumda vardı bir tane scout. Tugay'la röportaj yapmıştı ve o röportaj da vardı hatta forumda. Orda okumuştum sanırsam bunu. Yani büyük ihtimal orda okudum, çünkü hep o kaldı aklımda bu Rijkaard ve altyapı olayında.

Evet biliyorum ama hayal ürünüymüş o röportaj

Nasıl yani. Forumda vardı bir tane scout. Tugay'la röportaj yapmıştı ve o röportaj da vardı hatta forumda. Orda okumuştum sanırsam bunu. Yani büyük ihtimal orda okudum, çünkü hep o kaldı aklımda bu Rijkaard ve altyapı olayında. Oyuncu mu ne izlemişler işte sonra orda Tugay ile ufak bir konuşma, röportaj gibi birşeyler olmuş. Orda okumuştum herhalde aklımda öyle kaldı çünkü..

Sahtekar çıktı o Selen. :sad007:

Gerçi o cümle halen doğru röportaj olmasa bile mantık olarak. Gerçi bilmiyorum bizim altyapı ya da teknik heyet tam olarak ne yapıyor ama. Umarım sürekli beraber maçlar izleyip yorumluyorlardır maçları iki de bir durdurarak işte şu şekilde savunmaya yapıyorlar bu şekilde atağa kalkıyorlar diyerek. Hatta umarım maçlardan sonra gene maç kasetlerini hep birlikte izleyip takım olarak ve tek tek oyuncuların yaptığı hatalar, yapamadıkları üzerinde de teorik olarak çalışma yapıyorlardır.

EMRE ÇOLAK: ''OYNADIKÇA KENDİME GÜVENİM GELİYOR''

Galatasaray'ın genç futbolcusu Emre Çolak, teknik direktörleri Gheorghe Hagi'nin kendisini küçüklüğünden beri tanıdığını ifade ederek, ''Bana güvendiğini her idmanda söylüyor. Bunu boşa çıkarmamak için daha çok çalışıyorum. Taraftara teşekkür ediyorum. Biraz daha iyi oynadığım için bana tezahüratta bulundular. Fiziksiz olduğumu biliyorum. Bunun da çalışınca düzeleceğini biliyorum. İnşallah ben de yakın zamanda kuvvetleneceğim. Oynadıkça kendime güvenim geliyor. Şuan ilk 11'de oynayacak kadar hazır değilim'' ifadelerini kullandı.

_________________________________________________________________________________________________________________________

Fiziksiz oldugunu bugün mü ögrendin ? gecen seneden beri bu takimdasin ve fiziksizsin .

$u an icin ilk 11'de oynayak kadar hazir degilsin ? niye degilsin ? sakatliktan yeni mi ciktin ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt