- 29 Ağustos 2009
- 4.984
- 1
- 1.308
Cevap: #52 Emre Çolak
Emre'den hiçbişey olmaz. Gol pasında karşısındaki adam düştü de öyle geçebildi.
Emre'den hiçbişey olmaz. Gol pasında karşısındaki adam düştü de öyle geçebildi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
![]()
Musa Çağıran, 20 yaşında.:tank:
Kendine bir model belirlemek zorunda. Bu herşeyde böyledir. Modeli benimseyip kendini geliştirdikten sonra özgünlük yakalayabilir. Yani soru bence çok önemli Emre'den ne olur. Rosicky mi olur, Iniesta mı olur, Arda mı olur yani o tarz bir oyuncu mu olur, kendine onları model olarak alıp onları yakaladıktan sonra ancak bir özgünlük kazanabilir. Tabi bunları derken Emre'nin daha olmadığını ve olmaya çalıştığını düşünüyoruz. Zaten olduysa ne dersek boş olur.
Ek: Rijkaard'ın altyapıdaki oyunculara kendinize bir örnek oyuncu belirleyin ve bu belirlediğiniz oyuncu Gerard gibi, Xavi gibi takım oyununa uygun oyuncular olsun şeklinde bir açıklaması da var. Tugay ile röportaj yapan forumdan birisi yazmıştı buna benzer şeyler.
yanlıs anons selen o istihbarat balon cıktı haberin yokmu?
Nasıl yani. Forumda vardı bir tane scout. Tugay'la röportaj yapmıştı ve o röportaj da vardı hatta forumda. Orda okumuştum sanırsam bunu. Yani büyük ihtimal orda okudum, çünkü hep o kaldı aklımda bu Rijkaard ve altyapı olayında.
Nasıl yani. Forumda vardı bir tane scout. Tugay'la röportaj yapmıştı ve o röportaj da vardı hatta forumda. Orda okumuştum sanırsam bunu. Yani büyük ihtimal orda okudum, çünkü hep o kaldı aklımda bu Rijkaard ve altyapı olayında. Oyuncu mu ne izlemişler işte sonra orda Tugay ile ufak bir konuşma, röportaj gibi birşeyler olmuş. Orda okumuştum herhalde aklımda öyle kaldı çünkü..