#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Bugün hiç ilgisi yokken Emre Çolak videoları izledim.. Bana göre sorun şurada ki Emre de Arda gibi kiralık tecrübesi yaşamalı..

Bugün hiç ilgisi yokken Emre Çolak videoları izledim.. Bana göre sorun şurada ki Emre de Arda gibi kiralık tecrübesi yaşamalı..

hagi ile her maç en az 20dk oynama fırsatı yakalamışken şuan da kiralık olarak gönderilmesi çok ama çok gereksiz, bu dediğin belki önceki sezonlarda yapılabilirdi ancak şuan kesinlikle yapılmamalı!

Emre'nin güçlenmesi değil, çabuklaşması ve daha süratli olmayı öğrenmesi lazım. Fizik olarak gelişmeye kalkarsa, özellikle vücudunun üst kısmında kütlesel bir artış olduğu zaman, daha ağır bir adam olacak. Bu da haliyle oyun stilini öldürecek.

2006 Cardiff / 2010 Tottenham

Fizik olarak daha kuvvetli hız olarak daha seri olmalı.Ama var olan yeteneği tartışılmaz.Ama bu eksiklerini kapatamazsa söner gider.En azından teknik ekibin Emre üzerinde daha fazla durması gerekir.Arda giderse eğer yerine geçebilecek potansiyele sahip.

Kanat adamı yapmaya çalışmak cinayet olur bence. Ortada çok çok daha başarılı olacaktır Emre.

Haginin gelmesine en çokta emre çolak için sevinmiştim sevincim boşa gitmeyecek gibi

Emre'nin güçlenmesi değil, çabuklaşması ve daha süratli olmayı öğrenmesi lazım. Fizik olarak gelişmeye kalkarsa, özellikle vücudunun üst kısmında kütlesel bir artış olduğu zaman, daha ağır bir adam olacak. Bu da haliyle oyun stilini öldürecek.

2006 Cardiff / 2010 Tottenham

Bizim milletimizin cogu böyle malesef. Fizik almak ile kilo almak arasindaki farki anlamiyorlar. Fizik calisirsan hem vücudun güclenir, daha atletik ve cabuk olursun. Kilo alirsan sisip kalirsin öyle.

cehaletin bu kadarına pes,al en basit örnek.

cehaletin bu kadarına pes,al en basit örnek.

Hayatında futbol oynamamış adamlar yorum yapmış. Futbolu geçtim, fizik kurallarından da haberleri yok.

Hayatında futbol oynamamış adamlar yorum yapmış. Futbolu geçtim, fizik kurallarından da haberleri yok.

Her şeyi sen biliyorsun, anasını satayım.Yukarıdaki resimler, kanıtlar yalan bir sen gerçek. Artık kabul et önemsenmiyorsun bu forumda ve senin dandirk iddialarının bir tutarlılığı olmadığı için susman en iyisi şu durumda.

Emre'nin boyu 1.60'larda, Bale ve Ronaldo 1.85'lik adamlar. Arada fark olmasi lazim agalar.

Serhat'in su lafi dogru o yuzden:

Her şeyi sen biliyorsun, anasını satayım.Yukarıdaki resimler, kanıtlar yalan bir sen gerçek. Artık kabul et önemsenmiyorsun bu forumda ve senin dandirk iddialarının bir tutarlılığı olmadığı için susman en iyisi şu durumda.

adam sanki 30 sene futbolculuk yapmis gibi konusuyor yasi 21

Emre'nin boyu 1.60'larda, Bale ve Ronaldo 1.85'lik adamlar. Arada fark olmasi lazim agalar.

Serhat'in su lafi dogru o yuzden:

Yanlış usta. Gio Dos Santos denen adamın bile boyuna göre son derece iyi fiziği var.Messi ufak tefek görünür ama azmanın tekidir.Yediği tekmeyi gördün Ujfalusi'den.Emre yese o tekmeyi futbol hayatı biterdi.Çalışmak böyle bir şey.

Yanlış usta. Gio Dos Santos denen adamın bile boyuna göre son derece iyi fiziği var.Messi ufak tefek görünür ama azmanın tekidir.Yediği tekmeyi gördün Ujfalusi'den.Emre yese o tekmeyi futbol hayatı biterdi.Çalışmak böyle bir şey.

Giovani'nin, Messi'nin ust taraflariyla Emre'nin arasinda cok fark yoktur. Emre omuz koymayi, ayakta durmayi ogrenir daha guclu olur. Ama kas yaparsa ust vucuduna o zaman Kewell efendi gibi Denizli'nin kel kanat oyuncularini bile gecemez. Bale ornegi su yuzden yanlis, adam fizik olarak ust vucudunu gelistirmeye uygun bir adam. 1.70'lik futbolcularin hicbirinde ben oyle kas gormedim. Zaten oyle kas olsa oynayamazlar. Bak Iniesta'ya falan.

Misal Giovani: https://i.dailymail.co.uk/i/pix/2009/01/09/article-1110403-02AB4ABC00000578-758_306x379.jpg Kasa gerek yok, fizik olarak daha hazir hale geldi mi guclenir zaten Emre. Ust vucuduna kas eklemesi demek cabuklugunun azalmasi demek olur. Arda'ya da oldu ayni sey ama o kilo aldigi ve beli kalinlastigi icin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt