#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Şu yazdığım yazıdan Aydın Yılmaz'ı savunduğum anlamını çıkardığın için tebrik ederim.

Gerçi bu maçtan sonra bile girdiğimiz pozisyonları Emre'nin sahada oluşuyla ilişkilendiren kişiden de başka bir yorum beklemek saçmalık olurdu heralde :tiphat:

Emre gibi futbolcuların varlığı Arda, Culio, Sabri gibi kollektif oynayan futbolculara güven verir. Ama Ajax maçında Hagi durmadan oyuncu değiştirdi, bugün takım oyunu beklenemezdi. Emre'nin de kafası karıştı durmadan oyuncu değişince.

Emre gibi futbolcuların varlığı Arda, Culio, Sabri gibi kollektif oynayan futbolculara güven verir. Ama Ajax maçında Hagi durmadan oyuncu değiştirdi, bugün takım oyunu beklenemezdi. Emre'nin de kafası karıştı durmadan oyuncu değişince.

oyuncu degisiklikleri yüzünden emrenin kafasi karismis. renktas yardinya :) bugün hic bu kadar gülmemistim. allahda seni güldürsün.

Emre'nin varlığı bile pozisyon zenginliği kazanmamıza yetiyor. Ajax maçında Hagi durmadan oyuncu değiştirince Emre'nin de kafası karıştı biraz. Ama normalde rakip onun ayağından top alamaz. Aydın ise Sarp'ın hızlı koşanı. Şu an Galatasaray'da oynaması bile skandal ötesi.

Hagi oyuncu değiştirince Emre'nin kafası niye karışıyor, ne alaka? Ona sormadan pas atmak istemediği adamları falan mı sokmuş oyuna?

Bugün Sarp ve Aydın'ı sahada gören oldumu. Emre'yi takımdan defetmeniz bu ikisinin kalması demek. Taraftar olarak mantıklı hareket edin artık. Skandal transferler Elano ve Misi'ye çok dayanıldı.

Bugün Sarp ve Aydın'ı sahada gören oldumu. Emre'yi takımdan defetmeniz bu ikisinin kalması demek. Taraftar olarak mantıklı hareket edin artık. Skandal transferler Elano ve Misi'ye çok dayanıldı.

emreye veya aydina verilen sans misimovice verilse durum böyle olmazdi. bende altyapidan oyuncu yetistirme taraftariyim ama o adam bu adam degil. emre olmaz.

Emre bugüne kadar ne yaptı da bu oyunculara güven vermiş ?

Arda az daha dalacaktı bugün Emre'ye ilk yarıdaki Sivas maçındaki gibi.

Kesin Emre ile bi münasebetin var ama bakalım ilerde anlarız :))

Emre işe yaramaz. Fb'ye satılsın. Polat onu Aziz'e verir. Taraftar mutlu olsun!

Aziz Yıldırım'a sesleniyorum. Taraftar Emre'yi istemiyor. Bunlara bir iyilikte bulun. Kap şu Emre'yi....Durun ne oldu itirazmı var??

Bugün biraz şov yapmaya kalktı, ayrıca sağ kanatta oynamamalı.

Emre'den bir cacik olmaz. Necip'i ornek alsin. Ise yaramaz.

Neciple emreyi kıyaslamak elmayla armutu kıyaslamak gibi bu birincisi

İkincisi adam yerinde oynamıyor kanattada bence aydından daha faydalı

Emreyi şimdi baska anadolu takımında görsek transfer önerilerinde bi ton ismi gecerdi

Emre'den bir cacik olmaz. Necip'i ornek alsin. 2 mac oynadim diye g.tu kalkiyor. Ise yaramaz.

Biraz havalandısa gençliğinden dolayıdır. Ona basit oynamasını söylemek Hagi'nin işi. Onun için para veriyorlar Hagi'ye. Gençlere akıl versin diye.

Neciple emreyi kıyaslamak elmayla armutu kıyaslamak gibi bu birincisi

İkincisi adam yerinde oynamıyor kanattada bence aydından daha faydalı

Emreyi şimdi baska anadolu takımında görsek transfer önerilerinde bi ton ismi gecerdi

Necip'le Emre'nin futbolunu kiyaslamadim. Basit dusunme kardes. Bukadarini bizde biliyoruz. Biraz dusun, ne demek istedigimi anlarsin.

Yetenek var yok diyemem ama şımarık bir yapıda veya neyse ya.Daha önce yüz kez yazdım antipatik biri bana göre

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt