#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Emre çok teknik olmasına rağmen aydın yılmaz s.özkan barış m.sarpın yaptıkları komiklikleri her maç yapıyor.Eleştirilmesi gayet doğal..Bundan 1 sene önce de aynı şeyler yazılıyordu yine aynı şeyler demek ki hiç ilerleme yok.Artık 30 metreden şut atmanın kendine güvenle bir alakası yokmuş beyinle alakalı bir şeymiş.Müsait pozisyonda taç çizgisinde sıkışacağı belliyken bizim oyuncu boşken topu ona atmayıp 2 kişinin arasına girip her zaman ki gibi rakip vücudunu koyunca hoop emre yere düşer ve hiçbir zamanda hakemler buna faul çalmaz.

Her şey teknikle 2-3 verkaçla olmuyor

Emre çok teknik olmasına rağmen aydın yılmaz s.özkan barış m.sarpın yaptıkları komiklikleri her maç yapıyor.Eleştirilmesi gayet doğal..Bundan 1 sene önce de aynı şeyler yazılıyordu yine aynı şeyler demek ki hiç ilerleme yok.Artık 30 metreden şut atmanın kendine güvenle bir alakası yokmuş beyinle alakalı bir şeymiş.Müsait pozisyonda taç çizgisinde sıkışacağı belliyken bizim oyuncu boşken topu ona atmayıp 2 kişinin arasına girip her zaman ki gibi rakip vücudunu koyunca hoop emre yere düşer ve hiçbir zamanda hakemler buna faul çalmaz.

Her şey teknikle 2-3 verkaçla olmuyor

Kesinlikle,iyi oyuncu yeteneğini doğru zamanda kullanan oyuncudur.

Quaresma gibi aynı, topla oynamayı çok seviyor. Zaman zaman tercih hataları yapıyor fakat çok yetenekli. Bu tercih hatalarını minimuma indirirse, çok daha yararlı olur.

fizigini gelistirirse eminim daha cesaretli ve topla daha fazla oynayacak

Kumaşı çok sağlam ama Hagi reisi dinlemesi gerek der kaçarım..

fizigini gelistirirse eminim daha cesaretli ve topla daha fazla oynayacak

ajax da vardı bugun 18-19 yasında 4-5 futbolcu sence onların fiziğini geliştimesine gerek varmı.3-4 seneya kadar geliştirir belki.kaldı ki emrenin sorunu fiziği ile değil futbol beyni ile.tipik bir halı saha oyuncusu

acayip sinir etti beni

zamaninda topu ayagindan cikarmamasi

yanlis pas tercihleri

sacma yerden sut (?) cekmesi

bir dokunusla, 4 metre yuvarlanip gitmesi.

ilk yari sarp, baris yok diye seviniyordum

bu kez emre colak deli etti

[video=youtube;hAmJPzeMroE]https://www.youtube.com/watch?v=hAmJPzeMroE[/video]videodaki görüntü iyi değil ama emre çolak 35-40 metreden gol atan bir oyuncu . o yüzden ilerde ordan atacağı goller sürpriz olmaz.:)

Herşeyin bir zamanı vardır..

Orada şut atmayıpta 5 metre topu sürse acayip bir gol şansımız vardı..

Ondan bahsediyorum,herşeyi doğru zamanda yapmak gerek..

ajax da vardı bugun 18-19 yasında 4-5 futbolcu sence onların fiziğini geliştimesine gerek varmı.3-4 seneya kadar geliştirir belki.kaldı ki emrenin sorunu fiziği ile değil futbol beyni ile.tipik bir halı saha oyuncusu

Emre Colak daha iyi top saklayicisi olmasi lazim, daha az top kaybi yapmasi lazim. Agueronun hic ust bacak adelelerini gordunmu acayip kuvettli

Bu çocuk ilk çıktığı anda sağlıklı bir fitness programına tabi tutulsa şu an Arda fiziğine ulaşırdı. Takımında vazgeçilmezi olurdu.

taktigi maske kafasinin iki kati büyüklügünde adam önünü göremiyor yahu yokmudur sunun kücügü :D

19 yasinda herhalde oynayacaksa da artik oynasin. Problem nedir bilmiyorum da yok daha genc, øgrenmesi gereken seyler var vs. vs. hep kacis. Td' lerde mi var bir problem yoksa oyuncularda mi surekli genc daha øgrenecek vs. vs. søylemleri. Eger yetenekli ve bu isi yapar gibiyse oynasin ve øyle øgrenip øyle gelistirsin kendini. Maci izlemedim fakat insanlarin bahsettigi problemler ilerde sorun olabilir. Zaten Emre cikis yapmazsa da sasirmam ki zaten cikis yaparsa da nasil futbolcu olacagini hep birlikte gørecegiz. Benim Emre'den fazla umudum yok umarim yanilan ben olurum ve iyi bir oyuncu kazaniriz.

Orası Hollanda ligi, burası Türkiye.

Her pozisyonda düşüyor isterse Ronaldinho Zidane birleşimi olsun bu fizikle futblcu olmaz.

Bir oyuncu için çaba harcamazsanız onun gelişmesini bekleyemezsiniz.

Emre acemiliğinin kurbanı oluyor. Genç milliyken nasıl oynadığını, mental olarak hep düzgün işler yaptığını biliyoruz.

Bence ilk 11'in sürekli oyuncusu olursa bir süre sonra büyük fark yaratacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt