#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Bir oyuncu için çaba harcamazsanız onun gelişmesini bekleyemezsiniz.

Emre acemiliğinin kurbanı oluyor. Genç milliyken nasıl oynadığını, mental olarak hep düzgün işler yaptığını biliyoruz.

Bence ilk 11'in sürekli oyuncusu olursa bir süre sonra büyük fark yaratacaktır.

Ve taraftara kurban edilir, seneye de başka bir kulüpte geçirir.

Görmek istediğim tek cümle buydu Cem.Bende Emre'yi bu maçta çok beğendim.İş yapacaktır bence.Onlardan da genç olarak Embecilio'yu çok beğendim.

Heralde bi sen bi ben bi de Cem beğenmiş :).

Normalde Emre'ye pek yorum yapmadım çünkü zamana ihtiyacı vardı biliyordum ama bu maçta gerçekten beğendim ben yalan yok. Hani nasıl desem eskiden amatör futbolcu gibi duruyordu ama dün bildiğin profesyonel oyun kurucu gibi bir görünümü vardı. Top saklamayı da öğrenmiş kolay top kaybetmiyor artık. Hatta bir pozisyonda baya sıkıştırdılar ama yıkılmadı topu da sakladı çıktı ordan hatta yanda ki arkadaşa "Emre'miydi lan o ?" diye söylemde bulundum. Onun dışında da topsuz alanı falan gayet iyi oynadı kendisi. Bazen çok çok iyi boş koşular yaptığı da oldu ki bunların hepsini kanatta oynarken yaptı.

Israr edilirse üstünde, kendisi de gayret gösterirse gayet umutluyum ben ki eski maçlara bakarak umutlu olmadığımı dile getiriyordum fakat cidden dün ki maçtan sonra umutlandım baya. Tam Iniesta stili bir oyuncu.

Maçı biraz önce internetten indirdim ve ilk kez izleme fırsatı buluyorum.

Şunu çok net söyliyim zaten sinyallerini veriyordu ama Emre artık yere sağlam basıyor.

52. dakika itibarıyla da sahanın en iyisi diyebilirim. En az 3 tane gol pozisyonu hazırladı. Top kaptı, defansif olarak hiç aksamadı. Ve Misimovic'e haksızlık yapan Hagi Emre'de ısrar etmeye devam ederse saygımı tekrar kazanıcak.

Bir gün olsun şu çocuk hakkında kötü konuşmadım ve hep iyi şeyler söyledim. Eğer sakatlanmazsa ki topu çabuk kullanıyor, önümüzdeki yıllarda çok büyük hizmetleri olucak bu takıma. Ligin ikinci devresi sürekli 11'de oynarsa önümüzdeki sezon mükemmel bir oyuncu kazanmış oluruz.

Maçın tamamını izledim. Bu maçta bu çocuğa kötü diyen varsa ben onun iyi niyetinden şüphe ederim. Her iki takım açısından da en yaratıcı oyuncu olmuş. Oturmuş bir takım içerisinde çok kolay adapte olurdu. Ama bu maçta gördüğüm Anıl ve özellikle Emre yavaş yavaş Galatasaray 11'ine ısıtılmalı. Semih içinse henüz zaman var.

Sakatlanmışşa Hagi'yi affetmem. Sen 80 dakika sıfır Aydın'a şans ver. Emre'ye ise son 10 dakikada şans verip, psikolojik baskı altına al. Tabi sakatlanır çocuk.

Girer girmez farkını belli etti.

Hakan Balta'nın çıkması avantajı oldu.

Yahu her dediğim çıkıyor. Haftalardan beri Culio-Arda-Emre üçlüsü süper olacak diyorum. İşte Antalya maçında, takım 10 kişi iken, resital yaptılar, ama bu üçlüye sadece 10 dakika şans verildi.

Saf yetenek... Bu elaman parlıyor, görebilene:)

ancak bu günki gibi 2. yarı girip oyunun gidşhatını değiştirmek için kullanılabilir. mücadeleci özelliği yok. ayrıca misimoviçi alacaklarına bu adamı değerlendirmemeleride ayrı bir sorun.

Emre Çolak, Anıl Dilaver varsa her zaman oynatacaksın yorulana kadar, ne zaman oynayacak bu çocuklar anlamıyorum ki.

Destekliyoruz. İyi olacak iyi.

Bu fizikle bu ligde yeteneklerini sergileyemez.

Culio bile yerden kalkamıyor sağlam bir yapısı olmasına rağmen. Emre için üzgünüm. Ha güçlenir gelir işte o zaman büyük oyuncu olur.

Emre yere gayet de sağlam basıyor şu an.

Bir insanın adı çıkınca 9'a inmiyor işte 8'e

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt