#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

emre iyi oyuncu şu an iyi oynamasa da. 1-2 sezon sonra ilk 11de değişmez olacaktır.

Genc takimlarda fizik olarak fazla zorlanmazsin. Ama A takima ciktigin an sudan cikmis baliga dönersin. Emre bu sikintiyi yasiyor su an. Biraz da cok heyecanli. Yoksa teknik olarak söylecek laf yok.

Aklima birsey daha geldi. Sanki sag ayaginida daha cok kullanmasini ögrense daha basarili olur gibime geliyor. Hem zayif hem tek yönlü (sol ayak) olmak bayagi zorluyor cocugu. Onun fiziginde oyunculara bakarsan, cogu iki ayaginida kullanir.

Kalitesi belli fiziğini geliştirmesini beklemiyoruzda bari çeviklik ve kondisyonu arttırsaydı 2 yıl önce izlediğim Emre ile bugün arasında hiç fark yok.

Kalitesi belli fiziğini geliştirmesini beklemiyoruzda bari çeviklik ve kondisyonu arttırsaydı 2 yıl önce izlediğim Emre ile bugün arasında hiç fark yok.

Bu gün o zaman bir daha izle. Artık eskisi gibi değil. Yere sağlam basıyor.

Ne diyelim inşallah senin gördüğün gelişimi zamanla bende dahil herkese gösterir ve kaliteli 1 yerli kazamış oluruz.

Kaliteli fakat fizik gücü yok. İkili mücadelelerde çok zayıf düşüyor. Bir de gördüğüm kadarıyla kritik pozisyonlarda çok heyecanlanıp ne yaptığını pek bilmiyor. Tecrübesizliğine ve yaşına bağlayabiliriz ama Arda'nın ilk yıllarını da biliyoruz. Bence gençken daha az beklenti kurulacağına daha fazla beklenti kurulmalı yaş ilerledikçe fizik gücü artmaz,ya sabit kalır ya da düşer. Umarım Emremiz istisna olur.

Çok kaliteli , ancak takım için değil kendisi için oynamaya çalısıyor. Avcı olmadan ava çıkıyor

Çok kaliteli , ancak takım için değil kendisi için oynamaya çalısıyor. Avcı olmadan ava çıkıyor

Ajax maçını izlemişsin tebrikler...O maçın heyecanı,atmosferi,açılış maçında gol atma isteği ve emrenin yaşı birleşince ortaya böyle bir sonuç çıkması kadar doğal birşey yok.Çocuğu tek maçla yaftalamamak gerek.

Kötü oynamasada vasatın altındaydı kendine güvenenleri mahçup etmeye devam ediyor :(

İlk yarıda Barış ile takımın en kötüsüydü bana göre. İkinci yarı sağ tarafa geçince biraz toparladı ama yeterli olmadı ki zaten Hagi de doğru bir hamleyle oyundan aldı Emre'yi.

Top kontrolü çok kötü. Topu alıyor 360 derece dönüyor sonra pas vermeye çalışıyor.

Ayrıca pas vermekte gecikiyor. İlk yarıda iki tane zamanında doğru adama pas verebilse pozisyona girebildik.

Ama bunlardan önce hatta her şeyden önce ben hayatımda tek ayağına bu kadar bağlı bir adam görmedim. Sağ ayak sıfır oğlu sıfır. En yakın arkadaşına bile pas vermek için topu sol ayağına almaya çalışıyor. Fizik - kondüsyon falan çalışmasın sırf sağ ayağını geliştirmeye çalışsın. Birazcık sağ ayağını geliştirirse kalıbımı basarım seviye atlar şu haliyle bile.

Ben de beğendim Emre'yi. Eski maçlarına bakarak diyordum yani pek iyi olmaz diye ama bu son maçlarda kendini gösteriyor. Böyle devam ederse takımın değişilmezi olacak inanıyorum...

Iyiydi kendisi.

İyi oynarken çıkarılır, kötü oynarken çıkarılır. :) Çocukcağız daha ne yapsın.

Şu adamı bir tek ben beğenmiyorum heralde. :o

gün geçtikçe iyiye gidiyor. yersiz eleştrilerin artık kesilmeli ve bu çocuğa destek olunmalı. sağ ayağı konusunda yapılan eleştriye katılıyorum. sağ ayağını hiç kullanamıyor, bu yönünü geliştirmesi lazım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt