#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

cok iyi yetistiriyor hagi emreyi

boyle boyle olacak

30 dkk 50dkk derken pishecek

Maskeli hali daha iyi sanki,çıkartınca oynayamadı:)

böyle devamlı şans verilmesi şart.. bence iyi yolda..

sağ ayağı cok zayıf geliştirmesi lazım yoksa hep tek yönlü kalır hücumda.

inşallah mc.aydın gibi olmaz kariyeri.

şu an ne kadar beğenmesem de Allahı var top ayağına ribery kadar yakışıyor.

Her maç üzerine koyarak oynuyor. Kafasını kaldırıp daha hızlı oynadığı sürece çok iyi işler yapacağından kuşkum yok.

Daha önce de derdim,bir oyuncuyu Anadolu klübüne göndermenin hiçbir katkı sağlamayacağını,zaman zaman süre vererek onun takıma alışması gerektiği vs. vs. gibi.

Sivasspor ligin en sert oynayan takımlarından birisi,Emre Çolak buna rağmen çoğu pozisyonda ayakta kalmayı başardı.Fizik eksiğini dengesi ve tekniğiyle kapatıyor.

Pas tercihleri konusunda sıkıntısı var,ayrıca ayağında çok fazla tutuyor topu.Daha basit oynarsa müthiş bir ortasaha oyuncusu kazanırız.Çok yetenekli.

uzun zamandır kanatlardan böylesine etkili ortalar izlememiştik sanırım, açtığı her ortada heyecanlandırdı bizi.. böyle devam et aslanım

TV'den nasıl gözüktü bilmiyorum ama ben hiç beğenmedim. Boş boş top sürmekten ve zayıf şutlar çekmekten başka birşey yapmıyor. Onun tekniğinde bir oyuncunun daha çok arapası atması lazım, daha çok uzun toplar atması lazım. Uzun süre oldu takıma gireli ama Arda gibi patlayamadı. Daha zamanı var, kendini önümüzdeki 1 sene içinde iyice geliştirip belli bir seviyeye gelmesi lazım.

Üstündeki kararsızlığını atarsa çok daha yararlı olacaktır. Hagi'nin bu güvenini boşa çıkarmaması gerekir. Gerçekten çok yetenekli.

Aksine ayağına gelen neredeyse her topta oyunu açtı.

İki üç tane gollük pas verdi.

Zaman zaman orta sahaya geldi oyun sıkıştığında topu çıkardı.

Heran herşeyi yapabilecek bir oyuncu.

Arda ile aralarında güzel bir uyum var.

Bu maçta aynı anda sahada olamadılar ama İnsua ile de performansı artıyor.

Culio ile aynı futbol dilini konuşmaları gözden kaçmadı zaten.

Arda, Cana, Culio ve İnsua ile birlikte oynadıklarında çok daha hızlı bir Galatasaray izledim ben hep.

İkinci yarının ilerleyen maçlarında bi bakın.

Yeni yeni takımda ilk 11 oynamaya başlamış bir adam.

Dua edin sakatlanmasın. Önümüzdeki sezon başında buraya yazıyorum herkesin yaptığı 11'lere bu çocuğun olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt