#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Pato, Balotelli, Thomas Müller, Gareth Bale, Hazard, Marin, Pastore, Walcott vs. Emre Çolak'ın akranları.

Hatta Lukaku daha 17 yaşında.

Mutlaka örnekleri vardır geçmişte ama bence iyi bi oyuncu daha çıktığı ilk maçtan kendini belli eder, Arda gibi.

Heralde Galatasaray'ın alt yapısından 100 yılda bir iyi futbolcu çıkıyor.

Tabi yinede kimseye lafımız yok, büyük bi sabırla izliyoruz-bekliyoruz Emre Çolak'ın kendini geliştirmesini.

Bizim memleketin adamlari genellikle yapili olur boylu poslu fizikli olur. Cok güresci vardir mesela bizim oralarda.

Ama Emre Colak bildigin ciliz. Fizik yapmasi lazim.

Oyun disiplini nedir, zamanla öğrenir. Quaresma gibi 27 yaşına kadar öğrenemeyenler var.

Öyleyse ben diyorum ki, yeter artik ya oyna yada oynama.

Seninle oynayacak durumda degiliz.

Hagi Emredeki yetenegi gordu bence, uzerinde duracaktir. Insallah yanilmaz, cok olumlu bakiyor Hagi Emre'ye

Aslanım 10 dk lık özetleri izleyip konuşuyorsunuz siz zaten. Sivas maçını canlı izledim ve hep söyledim gene söylüyorum hiç bir artısı yoktu, hiç bir boş arkadaşını göremiyor, pas atamıyor ve dahada önemlisi çok kritik top kayıpları yapıyor, fizik zaten cidden feci. Ha ben kötü demiyorum ama fazlada abartmayın. Netice olarak mutlak suretle 1 yıl kiralanmalı bank asya yada süper lig takımına

hocam yapma gözünü seviyim, sadece 10dk özette bile gol tehlikesi yarattığı en az 4 ortası var. tamam bu adam messi değil ama bir aydın da değil yani, bu kadar da düşürmeyin şu çocuğu. eğer şans bulamıyor olsa ben de kiralanıp tecrübe kazanmasından yana olurdum ancak görüyoruz ki hagi her ne olursa olsun her maç şans veriyor. bu sene böyle devam etsin, mutlaka bi gelişme gösterecektir.

Onun yetekli olduğunu görmemek mümkün değil topu ayağına aldığında anlaşılıyor zaten yeteneği fakat fizik olarak neden bizim altyapıdan gelen oyuncular bu kadar zayıf onun üzerinde durmak lazım...Düşünüyorumda fiziği üst seviyede bizim altyapıdan çok az futbolcu çıktı son zamanlarda...

fiziği aynı karedeki toraman top toplayıcıdan iyi değildi.Bunu söylemek için zaten futbol uleması olmaya gerek yok, mesele üstesinden gelebilecek mi?

fizik yaparsa bol süt içerse neden olmasın :D:D

bursa maçına da ilk 11'de başlıyor. iyi değerlendirir umarım bu fırsatları..

Takımın en üretkeniydi bu maçda ama çok erken çıktı ve 2. yarıda Emre çıktıkdan sonra pozisyon bile üretemedik resmen Ayhanın vurdumduymazlığı yüzünden 10 kişi kaldık

Bu çocukta sadece ayak tekniği var, yoksa oyun görüşü zayıf, fiziksel gücü de henüz yetersiz bence kiraya verilmeli 1.5 yıl İBB'de falan(baskı görmeyeceği ve dogru bir hocanın elinde) pişse iyi olur.

Sol açık arıyorsak Veli Kavlak'ı transfer etmek 1 gunluk iş ama kim yapacak?

Geçen hafta çok kötü bu hafta çok iyi geldi bana.

Bazen tercih hataları yapsa da bazen egosuna yenik düşüp ben yapacam olayına girse de bu maç geçen maça nazaran daha iyiydi ve daha diri gözüktü bana.

Not : İroni değildir.

bu çocuğun tek şanssızlığı takımın bu kadar kötü olduğu bi dönemde şans buluyor olması. bugün etkisizdi, ama bugün takımda kim etkiliydi ki emre etkili olsun..

Bence bugün çok iyiydi,onun yerine ya Yekta ya da Kazım'ın çıkması gerekirdi.

Dogru duzgun pas yapan, iyi organize olan bir takimda oynasa. Cok daha iyi olur ve kendini daha cabuk gelistirir.

Aylar sonra ilk defa iyi maç çıkardı benim nazarımda ne şanstırki bu maçtada Hagi kenara aldı :(

Tek birşey diyorum; 2.Arda (futbol olarak değil ne demek istediğimi anladınız siz) geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt