#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Bu çocukta sadece ayak tekniği var, yoksa oyun görüşü zayıf, fiziksel gücü de henüz yetersiz bence kiraya verilmeli 1.5 yıl İBB'de falan(baskı görmeyeceği ve dogru bir hocanın elinde) pişse iyi olur.

Sol açık arıyorsak Veli Kavlak'ı transfer etmek 1 gunluk iş ama kim yapacak?

Veli Rapid'in altyapısından A takıma çıkmıştı değil mi? Ama bizim altyapıdan çıkan Emre yetersiz, hiçbir yanı ile GS ile aşık atamayacak Rapid'in Veli'si yeterli öyle mi?

GS armasının anlamını en iyi bu camianın içinde yetişmiş insanlar bilir, ama biz 1-2 maçta hemen harcamaya meraklıyız kendi gençlerimizi. Yaşasın Necipler, Muhammedler, Volkanlar, Sercanlar, Veliler!

Camiasına sahip çıkmak için ilk önce kendi değerlerine sahip çıkacaksın, habire transfer isteyerek değil

Yetenekli cocuk ama bir ton kfc yemesi lazim

Ikincisi ise kanatta falan oynayamaz. Neden israr ediyor hagi anlam veremiyorum klasik bir on numara

Futbol zekası yok demiştim daha önce, bu konuda düşüncem değişmedi. Ama yine de elinden geleni yapmaya çalışan çabalayan bir çocuk. Denmiyor mu her yerde "BAM oynayacığına genç biri oynasın", e oynasın işte Emre. Ama kanatta değil, asıl mevkiisi olan orta sahada ofansa yönelik oynasın. Çünkü kanatta harcanıyor resmen, çizgide oynamaya alışık olmadığından sıkışıyor orada sürekli.

Her geçen gün daha iyiye gidiyor.Seneye Arda gidince, abisinin yerini dolduracak inşallah.

İyi oynadı, tek başına birşeyler yapmaya çalıştı. Stepanov kasabı bir ara biçmeye kalktı Emre'yi, Allah'tan birşey olmadı.

İyi oynadı, tek başına birşeyler yapmaya çalıştı. Stepanov kasabı bir ara biçmeye kalktı Emre'yi, Allah'tan birşey olmadı.

Hakkatten ya.O pozisyon gönderilmeli TFF'ye.Emre'nin tek ayağı havada topa vuruyor.Stepanov havadaki topa değil, Emre'nin sabit ayağına vuruyor.Bu kadar kasti hareket olamaz.

Emre'yi hiç beğenmezdim ve bir şey olacağını, kendini geliştireceğini düşünmezdim. Fikirlerimde tam anlamıyla bir dönüş yok ama çalıştığı aşikar.

Emre'den hiç bir zaman yıldız olmuyacağını söyledim , OLMAYACAK. Bir kere adamda ruh yok .

Emreye laf eden önce kendine baksın formanın hakkını vermeye çalışıyor elinden geldiğince

Hakkatten ya.O pozisyon gönderilmeli TFF'ye.Emre'nin tek ayağı havada topa vuruyor.Stepanov havadaki topa değil, Emre'nin sabit ayağına vuruyor.Bu kadar kasti hareket olamaz.

Aynen, bir de gelip yüzsüz yüzsüz itiraz ediyor... diyecektim ama aklıma başka bir pozisyon geldi, neyse :)

Ağzı olanda konuşuyor .... Emreye sahip çıkamıyorsan bu takımda ki Ayhan ve Servetcilerdensin demektir benim gözümde

Merak etme kimseci değilim , ağzım ilede yazmıyorum ;) Ayhan ve Servet'i senden fazla eleştiririm merak etme . Ben futbolculara aşık değilim renklere aşığım ;)

Aferin sana o zmn . Bende bu klubde yetişmiş her gence saygı duyulması gerektiğini düşünüorm

Her gençe tabiki saygımız var , 3 yıldır kendini geliştirmezse saygı maygı kalmaz . Adamlar avrupada 17 yaşında A takım ile takır takır top oynuyor , kimsede sabretmiyor . Çünkü adamlar çıkıp tıkır tıkır topunu oynuyor . Ay fiziksizim fiziğimi geliştireyim , ay sol ayağım iyi değil , ay heyecanlandım felan yok . Prof. imzayı attığın an senin diğer futbolculardan farkın olmaz. Çıkarsın sahaya adam gibi topunu oynarsın , hala toptan korkarak oynamazsın.

Her gençe tabiki saygımız var , 3 yıldır kendini geliştirmezse saygı maygı kalmaz . Adamlar avrupada 17 yaşında A takım ile takır takır top oynuyor , kimsede sabretmiyor . Çünkü adamlar çıkıp tıkır tıkır topunu oynuyor . Ay fiziksizim fiziğimi geliştireyim , ay sol ayağım iyi değil , ay heyecanlandım felan yok . Prof. imzayı attığın an senin diğer futbolculardan farkın olmaz. Çıkarsın sahaya adam gibi topunu oynarsın , hala toptan korkarak oynamazsın.

1.si Emrenin daha 1.5 sene oldu takıma gireli 3 değil

2. Takımın bu hale gelmesinin nedeni sadece Emreymiş gibi konuşuyosun komik olma

3. Diğer ülkelerle bizim aramızda dağlar kadar fark var bu doğru ama Emre şuan Türkiye genelinde kendi yaşıtları arasında en yetenekli oyuncu bu yüzden onun kusurlarını mazur görmeliyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt