#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Yok artık hocam daha neler. Fizik gelişme 0 demek için ne bileyim maçı izlemiyor olmak gerekir heralde.

Laf ezberliyo millet.

Biri der Arda 32 yaşında futbolcu gibi oynuyor. 12 kilometre koşmasına bakmadan millet eleştirir 32 yaşında futbolcu gibi oynuyor diye.

Malesef kendi fikirlerimizi üretmiyoruz. Televizyondaki 3-5 satılık Fenerli'nin yorumlarıyla yargılıyoruz futbolcularımızı.

Emre de özellikle bu sene oynadığı maçlarda ikili mücadeleye çok az girip, ayağında çok az top tutup, az yere yıkılan bir oyuncu görünümünde.

Laf ezberliyo millet.

Biri der Arda 32 yaşında futbolcu gibi oynuyor. 12 kilometre koşmasına bakmadan millet eleştirir 32 yaşında futbolcu gibi oynuyor diye.

Malesef kendi fikirlerimizi üretmiyoruz. Televizyondaki 3-5 satılık Fenerli'nin yorumlarıyla yargılıyoruz futbolcularımızı.

Emre de özellikle bu sene oynadığı maçlarda ikili mücadeleye çok az girip, ayağında çok az top tutup, az yere yıkılan bir oyuncu görünümünde.

Dünya üzerinde öyle bir oyuncu yok. Kat etme mesafesi var.

Emre 3 senedir oynuyor dedim mi ? 3 senedir kendini geliştiremezsen dedim.

2.Ben tek tek eleştiri yapıyorum bunu algılayamıyormusun ? Git diğer futbolcuların topiğindeki yorumlarıma anlarsın.

3.Fark olması seni beni ilgilendirmiyor . Adam olacak topçu 16-17 yaşındada çıkar (Emre B.) tıkır tıkır topunu oynar.

Birde benim söylediklerimi idrak edebilmen için ingilizce yazmama gerek var mı Batuhan bey ?

Kaç tane Eme B. çıkardı bu ülke? Kaç tane 16-17 yaşında futbolcu gördün herhangi büyük bir kulüpte direk 11 oynayan? Messi bile alıştıra alıştıra monte edildi kadroya. Yerlere göklere sığdırılamayan Wilshere kiraya gönderildi önce.

Ve sen Türkiye şartlarında mücadele ediyorsun ve senin gibi binlercesi var 1 maçta adam yeme peşinde koşan. Futbolcu kendini hemen belli eder, evet haklısın. Ama sen Emre'nin futbolcu olduğunu "idrak" edemediysen sana da taraftar kendini belli eder yakıştırması yapmak makul düşer.

Çok değil 1 sene önce neler diyorduk Emre için. Şimdi ise Arda gibi vurmak için can atıyoruz. Sonra altyapıdan oyuncu çıkarmıyoruz diye kızıyoruz. Çıkarıyoruz da ne oluyor ? Vurmak için bekliyorsunuz.

Aynı şeyler Anıl'a da olacak.

Aynen.

hiç beğenmiyorum gelişimini ama ayhan oynayacağına bu çocuk oynasın belki hasbelkader gelişir, bu sene ne kaybedebiliriz k, ağzımı da açmam tribünde yaptığı hatalara... durum bundan ibaret

İyi futbolcu kendini her şartta belli ediyor.

Emre Çolak iyi bir futbolcu değil.

3 sene sonra Kasımpaşa ayarında bir takımda futbol yaşantısına devam eder.

Dünya üzerinde öyle bir oyuncu yok. Kat etme mesafesi var.

Yaw hangi topiğe girsem senin bu izahatınla karşılaşıyorum!:sopa:...''Koşma'' katedilen mesafe anlamında kullanılıyor,hemen herkes tarafından...O kadar üzerinde durulacak bir şey değil;12 km nin 8 km sini koşarak,3 km sini yürüyerek,1 km sini sürünerek katetmiş olsa ne farkederki? ya da ayrıca böyle bir döküm mü yapılmalı sence?:D

bu cocuktan iyi oyuncu olur diyen bu isi bilmiyordur. size bir kac soru soracagim:

Emre iyi calim atar mi??

Emre topu iyi saklar mi??

Emre süratli midir??

Emre'nin oyun zekasi yüksek midiri?

Emre iyi orta yapar mi??

Emre iyi sut ceker mi??

Emre kivrak midir???

bunlari evet/hayir seklinde cevaplayin lütfen.

en önemli soru ki bunun Emre'nin en büyük sikintisi olacagini tee pafta oynarken söylemistim.

Emre hangi pozisyonda oynar???

kanat desen sürat yok calim özelligi yok, göbek desen güc yok, 10 numara desen oyun zekasi yok. eee ne kaliyor geriye??

10000 kere söylüyoruz. bir adamin bir iki hareketine göre yetenekli demeyin diye.

bu cocuktan iyi oyuncu olur diyen bu isi bilmiyordur. size bir kac soru soracagim:

Emre iyi calim atar mi??

Emre süratli midir??

Emre iyi orta yapar mi??

Emre iyi sut ceker mi??

Emre kivrak midir???

en önemli soru ki bunun Emre'nin en büyük sikintisi olacagini tee pafta oynarken söylemistim.

kanat desen sürat yok calim özelligi yok, göbek desen güc yok, 10 numara desen oyun zekasi yok. eee ne kaliyor geriye??

10000 kere söylüyoruz. bir adamin bir iki hareketine göre yetenekli demeyin diye.

1) Onun için en iyi çalım verkaç olur.

2) Güçlenirse saklar.

3) Süratli olmasada çok çabuk bir oyuncudur.

4) Yeterli seviyededir. İyi bir takımda izleyerek test edilmesi gerekir.

5) Ortaları nefistir. Pinoya muhteşem bir gol attırmıştır.

6) Altyapıda çekiyordu. A takımda bunu ispatlayacak kıvama gelmedi. Ama Denizli Belediye maçında Frikik golü vardı.

7) En önemli özelliği yumuşak bilekleri ve kıvraklığı zaten.

Emre iyi calim atar mi??

Emre süratli midir??

Emre iyi orta yapar mi??

Emre iyi sut ceker mi??

Emre kivrak midir???

1.Hayır

2.Kesinlikle hayır.

3.Hayır.

4.Tartışılır.Ayhan'a göre yüksek.

5.Ortalama üzeri

6.Hayır

7.Nayır...

Yaşı geldi de geçiyor artık. Kendini ispatlaması lazım.

nekadar abartıyosunuz kardesim. siz ibrahimovic ilk yıllarını görseniz 21 yasında bu adamda sadece boy var deyip gecerdiniz. emre colak bana kalırsa iyi topcu. zamanla fizikte mentalitede gelişir. biz türk milleti olarak ya havaya sokuyoruz ya yerin dibine sokuyoruz..

nekadar abartıyosunuz kardesim. siz ibrahimovic ilk yıllarını görseniz 21 yasında bu adamda sadece boy var deyip gecerdiniz. emre colak bana kalırsa iyi topcu. zamanla fizikte mentalitede gelişir. biz türk milleti olarak ya havaya sokuyoruz ya yerin dibine sokuyoruz..

örnek cok sacma olmus renktas.. ben ibrahimovicin ilk yillarinida biliyorum. ibrahimovic 21 yasindayken ajaxda oynuyordu ve show yapiyordu.

örnek cok sacma olmus renktas.. ben ibrahimovicin ilk yillarinida biliyorum. ibrahimovic 21 yasindayken ajaxda oynuyordu ve show yapiyordu.

ornek cok guzel bir ornek fizik acisindan

ibrahimovic_ajax_008.jpg

Emre iyi calim atar mi??

Emre süratli midir??

Emre iyi orta yapar mi??

Emre iyi sut ceker mi??

Emre kivrak midir???

1- Ortalama üzeri atar.

2- Evet.

3- Hayır.

4- Hayır.

5- Evet yapar.

6- Evet çeker.

7- Evet kıvraktır, zaten en önemli özelliği çabuk ve kıvrak olması.

8- Forvet arkası ve orta sahanın ortası.

bize yetenekli demeyin diyorsun ama sen neye göre yeteneksiz diyorsun bu adama? söyle biz de bilelim..

burada yazılanları okudukça alt yapıdan çıkan onlarca genç futbolcumuzdan neden bir cacık olmadığını şimdi daha iyi anlıyorum. arkasında ona destek olacak bir taraftar yok ki. hep köstek, hep köstek..

Türk futbol mantatilesi budur işte.Gençler niye yetişmiyor denir, iki maçta adam asılır.Bir üç maç üst üste 90 dakika oynasın, bakalım.Bekleyin biraz destek olsun.Mustafa Sarp,Ayhan gibilerle bu kadar parlarsın üstü olmaz. Sahip çıkın bu adamlara.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt