Rumeysa Marasli
Sarı Üye
- 23 Şubat 2011
- 213
- 0
- 976
Cevap: #52 Emre Çolak
oylemi diyosun
hahahahahFarz edelim öyle. Ask ve futbol ayrii kizaam
![]()
oylemi diyosun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hahahahahFarz edelim öyle. Ask ve futbol ayrii kizaam
![]()

Bieber fanları bastı forumu kaçın.
Bieber benim yanımda halt yemişeee adam popüler bizde para yokki anasını satıyım
17 yaşında çocuk 19-20 yaşındaki kızlarla çıkıyo
Ne 19,20'si en son Kim Kardishyan'ı götürüyordu.
ohaKim kardishyan o kadar düştümü ya vah vah 30'lu yaşlarında oğlu yaşında resmen da bunlar alışık böylelere
Bieber benim yanımda halt yemişeee adam popüler bizde para yokki anasını satıyım
17 yaşında çocuk 19-20 yaşındaki kızlarla çıkıyo
Ne 19,20'si en son Kim Kardishyan'ı götürüyordu.
ohaKim kardishyan o kadar düştümü ya vah vah 30'lu yaşlarında oğlu yaşında resmen da bunlar alışık böylelere
Reklam amaçlı!
Bu yaştan sonra biraz zor gelişme kaydeder fiziksel anlamda.
#X Kim Kardashian diye topik açakmı
Dengeli ve hizli olmasindan dolayi boyle bir imaj veriyor belki ama asla teknik bir oyuncu degildir kendisi Sabri'den tekniktir evet ama Emre Colak ile uzaylar kadar fark vardir aralarinda. Ama fizik olarak Gokdeniz'i ornek almasi iyi olur orasi dogru.İyidir Türkçe ve Türkçeleşmiş kelimelerdir bunlar. Paypas gibi, problem gibi. Biraz Türkçe çalışmak lazım, bana Türkçe dersleri vermek için.Gokdeniz mi tenik?Dengeli ve hizli olmasindan dolayi boyle bir imaj veriyor belki ama asla teknik bir oyuncu degildir kendisi Sabri'den tekniktir evet ama Emre Colak ile uzaylar kadar fark vardir aralarinda. Ama fizik olarak Gokdeniz'i ornek almasi iyi olur orasi dogru.
Bu arada badi nedir yahu? Vucut deyin olmadi body bile desen daha makbule gecer. Badi baya komedi olmus yani... Turkce seslendirme ile Ingilzice. Muthis.