#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Liechtenstein'i 6-1 yendiğimiz maçta süper oynadı aslan parçası bide gol attı penaltıdan.Birde şu fiziğini geliştirse hemen silinmemeli Emre Çolak onda o potansiyel var iyi yoğrulması gerek sadece onuda Gençleri oynatmayı seven oyuncunun gelişim sürecini yakından takip eden tecrübeli teknik direktörler yapabilir.Ersun Yanal'ı isterim açıkcası TD olarak üstündede Sportif Direktör Fatih Terim olabilir yoksa yok olup gidecek

Bence Ümit Milli Takımın en yetenekli oyuncusu ama hem mental hemde fiziksel olarak çok yol kat etmesi lazım.

Bieber benim yanımda halt yemiş :D eee adam popüler bizde para yokki anasını satıyım :D 17 yaşında çocuk 19-20 yaşındaki kızlarla çıkıyo

Ne 19,20'si en son Kim Kardishyan'ı götürüyordu.

oha :) Kim kardishyan o kadar düştümü ya vah vah 30'lu yaşlarında oğlu yaşında resmen da bunlar alışık böylelere

Başlığa bir gireyim dedim postlara bak :D Neyse Kim Kardashian iyidir. :D

#X Kim Kardashian diye topik açakmı

Bu yaştan sonra biraz zor gelişme kaydeder fiziksel anlamda.

Zamanında Hooijdonk un yaptığı tespit geçerliliğini koruyor maalesef:''Türk Milli alt yaş grubu takımlarını izliyorum,yetenekliler ama fiziksel olarak iddialı takımlarda tutunabilecek kapasitede değiller''...

Emre ye bayılanlar bu takımda hangi mevkiiyi yakıştırıyor kendisine?...Açık oynayamaz,hızı vasatın bile altında...Forvet olmaz...orta sahada çift yönlü asla oynayamaz,fizik kapasite çalışmayla ancak bir dereceye kadar yükselebilir,Allah vermemiş,ne yapsın?...Bir tek forvet arkası hücuma dönük orta saha pozisyonu kalıyor ki Youtube efsanesi Bounanette gibi top cambazı ya da Alex gibi oyun zekası ve duran top-son vuruş ustası olması lazım,hiçbirisi üst düzeyde değil bu özelliklerin...Başarılı olmasını çok isterim ama hiç umudum yok.

Bugün çok dikkatli izledim.Bir harekete bakıp mükemmel oyuncu dersin ondan sonraki harekete baktığında bu da mı futbolcu dersin.

1. hareketi süper yapıyor 2.hareket ilkinden daha kolay öyle saçma karar veriyor ki anlatılamaz.Bugün sürekli ayağında top tuttu sürekli top kaybı yaptı.Sayamadım kaybettiği topları.2-3 metre yanındakine defalarca yanlış pas verdi.

Bunun yanında inanılmaz zor harika paslar verdi harika çalımlar attı. :SS:

Fizik güç abi temelde bu yatıyor. Fizik güç anlamında sıkıntı yaşıyorsan inanılmz ötesi bir tekniğe sahip olmalısın, kadroda yer bulabilmek için. Tekniğin orta karar hatta ortalama düzeye göre biraz daha iyi olsun ama bu fizikle yine yer tutamazsın. Olay şu, 15 yaşındaki çocuğun 25-30 yaş grubuyla maç yapması gibi. Malesef Emre Çolak'ın da fizik anlamında doğuştan bir sıkıntısı var, boyu çok kısa. Gökdeniz Karadeniz de kısa mesela ama tekniğinin yanında, fizik güç ve mücadele var. Emre Çolak malesef ışık vermiyor, ışık vermediği gibi de başka bir takıma kiralık göndersek o sertlik 3 maçta bitirir bu çocuğu. Şu an ne kadar kötü durumda olursa olsun Galatasaray'a duyulan saygıyla ayakta, aynı şeyler Aydın Yılmaz için de geçerli. Hadi Aydın Yılmaz torpilli ve bir şekilde yırtıyor ama Emre Çolak bu torpili bulamaz. Mutlaka fizik olarak gelişmeli, badi mi çalışıyor, Rocky gibi sahilde mi koşar bilmem. Bu haliyle imkansız...

Gokdeniz mi tenik?:asd: Dengeli ve hizli olmasindan dolayi boyle bir imaj veriyor belki ama asla teknik bir oyuncu degildir kendisi Sabri'den tekniktir evet ama Emre Colak ile uzaylar kadar fark vardir aralarinda. Ama fizik olarak Gokdeniz'i ornek almasi iyi olur orasi dogru.

Bu arada badi nedir yahu? Vucut deyin olmadi body bile desen daha makbule gecer. Badi baya komedi olmus yani... Turkce seslendirme ile Ingilzice. Muthis.

Gokdeniz mi tenik?:asd: Dengeli ve hizli olmasindan dolayi boyle bir imaj veriyor belki ama asla teknik bir oyuncu degildir kendisi Sabri'den tekniktir evet ama Emre Colak ile uzaylar kadar fark vardir aralarinda. Ama fizik olarak Gokdeniz'i ornek almasi iyi olur orasi dogru.

Bu arada badi nedir yahu? Vucut deyin olmadi body bile desen daha makbule gecer. Badi baya komedi olmus yani... Turkce seslendirme ile Ingilzice. Muthis.
İyidir Türkçe ve Türkçeleşmiş kelimelerdir bunlar. Paypas gibi, problem gibi. Biraz Türkçe çalışmak lazım, bana Türkçe dersleri vermek için.

İkinci olaraksa Gökdeniz Karadeniz teknik bir oyuncudur, iyidir de tekniği. O tekniktir değerli kılan kendisini, Trabzonspor günlerini hatırlamak lazım. Bugün Volkan Şen teknik diye tutulan bir isim ama Gökdeniz Karadeniz'in teknik ayarı en az onun kadardır. Artıları daha fazla tabii, uçar kaçar çalımlar elbette yapmaz. Lincolnlük beklemeyin teknik bir isimden, Gökdeniz pozisyonuna göre teknik bir futbolcudur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt