#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #17 Emre Çolak

cidden ya neeskensi ve rijkaardı geçerek o ardaya koşması yokmuydu ardanında gözlerinin içi güler durumda resmen gözlerim doldu, umarım çok iyi yerlere geleceksin emre ve bu sefer sevinç gözyaşları döktürteceksin bize...ayrıca gerçekten emre çolak forması alma fikri benimde kafama yattı görkemden okuyunca!

cidden ya neeskensi ve rijkaardı geçerek o ardaya koşması yokmuydu ardanında gözlerinin içi güler durumda resmen gözlerim doldu, umarım çok iyi yerlere geleceksin emre ve bu sefer sevinç gözyaşları döktürteceksin bize...ayrıca gerçekten emre çolak forması alma fikri benimde kafama yattı görkemden okuyunca!

Ama Rıjkaard'a bir ''çak'' yaptı.

Herkes çok ümitli bu çocuktan umarım birazda şansının yardımıyla bu sene patlama yapar.

Bu gençler bu sene yeterli şans bulsun, ben ligi 15. sırada bitirmeye razıyım.

Ben son 10 yılda GS'da bu kadar pozitif oynamaya çalışan( farkındaysanız çalışan diyorum becerebilir beceremez o ayrı) Arda da dahil hicbir Türk futbolcu görmedim diyebilirim...

Hep topu ileriye oynamak istiyor aklında gereksiz geri pas yan pas yapma hastalığı yok ki siz de katılırsınız ki bu 2000lerden sonra takımızda başlayan bir hastalık ve altyapıdan çıkan her topcumuz bundan etkilenio gibi mehmet guven sabri aydın vs...

Gerektigi yerde calım atıyor ve dgoru zamanda pas veriyor..

Cogumuz katılcaktır, ornegin Arda tamam kardesim yeteneklisin calım atabiliyorsun ama bazen oyle pozisyonlara giriyorsun ve dogru zamanda pası cıkarmıyorsun ki hem kendini gereksiz yere yoruyorsun hemde takımı hızlı çıkmaktan mahrum bırakıyorsun, Arda'nın bu ozelligini degistirmesi lazım basit ve hızlı oynarsa gerektigi yerde calım atarsa EPL istedigi takımda oynama seviyesine yukselebilir

Ben Emrede bu ozelligi gordum ve hayran kaldım, cocuk cok olgun oynuyor..

Eksigi yok mu tabiki var fiziken guclenmesi sart cunku turkiyede kasap topcular malum elini ayagına verir allah korusun...

Bu cocuk Rijkaard ın elinde cok iyi yerlere gelecek ve takımımızın vazgecilmezlernden olacaktır belki Ardadan daha da vazgecilmez olacaktır cunku gunumuzde orta saha da pas dagıtan adamlar eşsiz oluyorlar...

Emrenin sol acık forvet arkası oynadıgını biliyorum fakat Rijkaard ondaki bu pas dagıtma ozelligini gormus olacak ki ortasahada kullanıo ve de bence en dogrusunu yapıo

Son olarak kiralama konusuna deginmek istiyorum, Emre kesinlikle kiralanmamalı ve Uefa kupasının alt turlarından itibaren takıma alısıp as kadroyla beraber ilk 11 de cıkmalı sonra da ligde yavas yavas dk ları almalı..

Kendi takımımızda gelişmelii....

Aslanım benim! Ardadan daha verimli oynadığı kesin orta sahaya çift yönlü transfer yapmaktan vazgeçilebilir buda en azından 10-15m euronun cebimizde kalacağı anlamına gelir. Bence direk 11 de başlaması gereken bir oyuncu.Arda ile birlikte xavi iniesta ikilimiz olacaklar.

Bu Emre Çolaki Oturdugum sehirdeki abilerime amcalarima anlatirdim .. Hadi orda bundan bisey olmaz derlerdi.. Simdi ise beni destekliyolar:D.. Bende Emre Çolakin formasini alacam fakat kaç numara giyiyor yada giyecek bunu bilmiyorum iste?

Arda ve Ayhan'ın yedegi olcak bu sene ve bir çok maçta forma giyecektir.

Stili bence İniesta'dan ziyade Xavi'ye daha yakın gibi.

Dünkü golü güzeldi.. O kadar uzaktan vurmaya çalışmasıda cesaret işiydi..

Lincoln'ün yerine oynasın işte. Rijkaard bize yeni bir Lincoln veya Arda armağan etse ne güzel olur..

Orta sahada çift yönlü oynuyor Emre Çolak değil mi ? yoksa ofansif mi ?

Orta sahada çift yönlü oynuyor Emre Çolak değil mi ? yoksa ofansif mi ?

origin olarak ofansif ama izledigim kadarıyla cok yardım edio top kapmaya calısıo ve en onemlisi pas almaya gidio, yontulursa cift yonlu cok rahat oynar hem de kralını oynar , fizik sart ama aynı zamanda acilen spor salonuna agırlıklara :D

Tamda 4-3-3 ün orta sahası için oluşmuş oyuncu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt