#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #17 Emre Çolak

Emre ye inşallah güvenir F.R.

--------------Leo--------------

Uğur---Servet---Gökhan---Hakan

------------M.Topal------------

-------Emre--------Arda--------

Keita----------------------Kewell

-------------Baros--------------

Çok ofansif oldu galiba. Daha zor geçecek maçlarda Linderoth oynar.

Emre yüksek bir ihtimal ile Arda'nın yedeği olur Rijkaard'ın kadrosunda.Bu kadroyla çok gol atarız evet ama çok da yeriz.

Şans verildiğinde Arda'nın yerinde oynar yani.Sağda da Ayhan yada Linderoth olur kesinlikle.

Biraz daha futbol arsızı olmalı ve hızını artırmalı..İnşallah çok yetenekli bu ismi kaybetmeyiz...Benim için en büyük özelliği duran toplar..harika kullanıyor..korkmadan şutta atıyor..diğer özellikleride zamanla gelir arkasından..Yser ile birlikte şu ana kadar kampın en iyisi..

Ne desem az... SUPER oyuncu. Altyapimizdan boyle oyuncularin cikmasi beni cok sevindiriyor!

Ben bu kadroyla pes 2009 u oynuyorum.. Top class seviyesinde.. Baya gol atiyorum , defans da zorlaniyorum fakat mehmet topal çok kosuyor ve toplarin cogunu kapiyor gerçektede böyle olsa keske..

Her ne kadar görünüşleri oldukça iyi ve olgunlaşmış gibi görünsede, şuan için bu oyuncuların vermiş olduğu lezzet, henüz daha sert ve dişe dokunmaktadır. Ama öyle tahmin ediyorum ki, yere düşmeden dalında olgunlaşacaklar ve hepimizin damağında unutamayacağımız tadlar/lezzetler bırakacaklardır. Öncelikli olarak bu oyuncuların, yerçekimini hiçe sayarak ayaklarını yerden kesmemeleri ve henüz daha olgunlaşmadım düşücesini kafalarına yerleştirmeleri gerekmektedir. Bu bakımdan daha fazla çalışmaları gerekir diye düşünüyorum ve ilerde çok daha başarılı olacaklarına inanıyorum..

emre çolak ve serdar eylik gerçekten 10 numara potansiyele sahip elemanlar fakat ikisininde 1 sene oynayabilecekleri bir takıma kiralık olarak gitmelerini tavsiye ediyorum..

emre çolak ve serdar eylik gerçekten 10 numara potansiyele sahip elemanlar fakat ikisininde 1 sene oynayabilecekleri bir takıma kiralık olarak gitmelerini tavsiye ediyorum..

Serdar oyle gozukuyor, ama Emre kesinlikle kalmali, hatta ikinci yari baya bir ilk onbirde baslamasi buyuk ihtimal.

Yerli İniesta geliyor:)

Tarzı Iniestadan ziyade Hagi gibi. Topla çok çabuk hızlanıp katedebiliyor ve bakaraktan ziyade görerek oynuyor. Iniesta daha sade bir oyuncu. Emre yeteneğini sürdürebilir ve istikrar yakalarsa Avrupada türünden az kalan bir orta saha olarak izleriz.

ben emre belözoğlu'nun toy haline benzetiyorum emre'yi birçok kişi gibi.

umarım karakteri benzemez!

Karakterinin benzemeyeceğine eminim neredeyse..:) Çünkü ilk idolü Emre Belözoğlu'ydu.. Fakat o Fenerbahçe'ye transfer olunca Emre Çolak idolünü değiştirdi..Artık onun idolü "Arda Turan"..:)

Ben o emre belezoğlunun (mod tarafından silindi) (mod tarafından silindi) (mod tarafından silindi) (mod tarafından silindi) tabureye koyup üzerine berber çırağını çıkartıp o orda halay çekerken (mod tarafından silindi) (mod tarafından silindi) (mod tarafından silindi) (mod tarafından silindi) (mod tarafından silindi)

:D:D:D

Topu çok iyi kullanıyor, kendine güveni ve sorumluluktan kaçmaması onun için + bir gelişme. Bu topici A takım futbolcularında görmek istiyorum artık ! :)

Ben bu kadroyla pes 2009 u oynuyorum.. Top class seviyesinde.. Baya gol atiyorum , defans da zorlaniyorum fakat mehmet topal çok kosuyor ve toplarin cogunu kapiyor gerçektede böyle olsa keske..

PAF oyuncusunu PES'te nasıl buldun:confused:

Artik A Takim kadrosuna tasiyabiliriz galiba Emre Colak´i yavas yavas:D

Emre Çolak A takıma girmeyi garantiledi. Alt-IN yapımızın son eseri.

Biraz kas felan geliştirse süper olur,böyle tslde hemen sakatlanabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt