#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #17 Emre Çolak

Karakterinin benzemeyeceğine eminim neredeyse..:) Çünkü ilk idolü Emre Belözoğlu'ydu.. Fakat o Fenerbahçe'ye transfer olunca Emre Çolak idolünü değiştirdi..Artık onun idolü "Arda Turan"..:)

biliyorum, okumuştum o zamanlar o demecini, helal olsun demiştim. :)

bir de ilginç bir durum var ortada; emre belözoğlu, tanju çolak. :D

umarım sonu bu oyunculara benzemez demek istiyorum.

şaka bir yana röportajında fiziksel bir eksikliğinin olduğunu ve bunu gidermek için çalıştığını söylemiş.

bunun farkında olması ve bu eksikliğini gidermeye çalışması gerçekten içimi rahatlattı diyebilirim.

ayrıca o malum emre ile ilgili verdiği demeç de ne kadar iyi bir galatasaraylı olduğunu gösteriyor.

umarım taraftarın en az arda kadar seveceği bir futbolcu olur, arda'nın izinden gitmesini diliyorum. :)

Emre Çolak yaklaşık 60.dakika sahadayken 49 kere topla buluşmuş.2 Kere top kaybı yapmış.

Kendim hesapladım, yakında kokusu çıkar neden saydığımın

ASY.net'den alinti.

Yeni sezonda en cok konusucagimiz daha dogrusu bizleri en cok heycanlandiricak oyuncu kesinlikle emre olucak bu teknik kadronun en cok sevdigi is alt yapidan oyuncu cikarmak her iki tarafta cok sansli hem emre sans bulucak hem rijkaard zaten gelecegin yildizi olucak adami kendisi cikarmis gibi olucak umarim sakatlik olmazda bu sezon emreyi bol bol alkislariz

bu çocuk çok heyencandırıyor beni inşallah yüzümüzü kara çıkartmaz

galatasaray'ın şu kadrosuna takviye yapılmazsa ilk 11'i zorlar...

Emre Çolak'ın nerelere geliceğini herkes biliyordu (FM nin kazandırdığı oyuncular). Teknik kapasitesi Arda'dan daha iyi ve ilerde çok büyük bir oranla Arda'dan daha iyi olacak.

37 iyi aslında ayrı bir çağrışım yapıyor 3+7=10 :D

Aslında arkasında 3+7 de yazabilir. Zamanında İvan Zamorano'da 1+8 giymişti İnter'de

Arda'nin eski numarasi altinda oynamak baski yaratabilir, iyi olmaz. Herkez kendi olsun.

6 numara giysin...

Bence de 11 giysin Arda 10,Emre Çolak 11 bakın tekrar söylüyorum bu kampta gösterdiği performansla alakası yok ben geçen sene paf maçlarında oynarkende söylüyordum,daha rahat değil maçlarda biraz açılsın bak ozman görcez Emre Çolak ı çok rahat adam geçiyo,bilekleri harika,top tekniği çok iyi biraz daha zaman lazım Rijkaard ın yeni Messi si olcak görürsünüz.Solda Arda-Sağda Emre mukemmel 2 li.Bide Cem Sultan bu çocuğunda üzerinde durulmalı.Galatasarayımız alt yapıdan gerçekten iyi oyuncular çıkarıyo.

Bence # 7 ya da # 17 giysin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt