#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #17 Emre Çolak

Emre paf'a gidecegine kesinlikle kiralansın....Fizik gücünü geliştirmesi lazım..

Emre paf'a gidecegine kesinlikle kiralansın....Fizik gücünü geliştirmesi lazım..

Oynatmazlar.. Anadolu'daki takımlar fiziki olarak daha güçlü oyuncuları oynatıyorlar.. Mesela geçen sene Oğuz Eskişehirspor'da hiç oynayamadı.. Adamın fiziği zayıftı çünkü.. Bank Asya 1. lig'de fiziği iyi olan oyuncuların oynadığı bir lig.. Emre'yi kolay kolay oynatmazlar.. O yüzden bu senede Paf takımda kalması Rijkaard'ın gözünün önünde olması onun için daha iyi bence..

bütün hazırlık maçlarında oynattıktan sonra "beğenmedim" demek biraz ağır oldu emre çolak için...

zira beğenmedim denilecek sabri ve volkan yaman dururken...

bütün hazırlık maçlarında oynattıktan sonra "beğenmedim" demek biraz ağır oldu emre çolak için...

zira beğenmedim denilecek sabri ve volkan yaman dururken...

Beğenmedim dediği falan yok. Arda - Ayhan - Transfer - Barış - Sarp - Topal ortasahasında forma şansı bulamayacağına 1 sene daha pafta oynar gelişir. Seneye ilk 11 oynar..

Oynatmazlar.. Anadolu'daki takımlar fiziki olarak daha güçlü oyuncuları oynatıyorlar.. Mesela geçen sene Oğuz Eskişehirspor'da hiç oynayamadı.. Adamın fiziği zayıftı çünkü.. Bank Asya 1. lig'de fiziği iyi olan oyuncuların oynadığı bir lig.. Emre'yi kolay kolay oynatmazlar.. O yüzden bu senede Paf takımda kalması Rijkaard'ın gözünün önünde olması onun için daha iyi bence..

cidden oğuz sabankaya ne oldu? geleceğin yıldızı diyorlardı.çok sey bekliyodum o adamdan:(

Aslında şaşırdım gerçekten. Sonuçta, Rijkaard bu adamlarla 7/24 beraber, demek ki eksik gördüğü birşey olmuş. Umarım Emre bunu atlatabilir.

serdar yaşı gereği paf takıma dönemiyordu sanırım, o yüzden kadroda tutuldu.

emre'nin ie paf takıma yaşı tutuyor, oraya yollanılır ama istediği zaman yararlanabilir rijkaard.

maç kadrosuna alınabilir, antrenmanlara A takımla çıkmaya devam eder.

o yüzden böyle bir yol izlendi diye düşünüyorum ve emre'nin buna rağmen 18 kişilik kadroya girmesini, şans bulmasını umuyorum.

Emre iyi gelecekte vaad ediyor ama fizik olarak cok zayif.

Fizik olarak zayıf olan adam paf takımda fiziğini geliştiremez.Onun için en az 26-27 maç oynayabileceği bşr takıma kiralanması gerekir.İBB olabilir.

sabır lazım inşallah Arda gibi şans bulur ve patlar. Güç olarak eksik ama çok teknik

Beğenmedim dediği falan yok. Arda - Ayhan - Transfer - Barış - Sarp - Topal ortasahasında forma şansı bulamayacağına 1 sene daha pafta oynar gelişir. Seneye ilk 11 oynar..

mustafa sarp emre çolagın tırnağı olamaz isterse 5 hulk gücünde olsun, bu adam Galatasarayımızın topçusu olmanın uzağından bile geçmiyor, inamoto daha iyiydi...:42:

heralde paf olayı doğru rijkaard ilerde ondan çok faydalanacaz diye konuştu toplantıda

Manisa iyi takımdır onun için. Madem yeni Arda bekliyoruz, herşeyiyle Arda'ya benzemeli. :)

paf takımda kalsa ve rijkaard ondan sık sık yararlansa daha iyi olur.

paf takıma gönderilmesi A takımla antrenmanlara çıkmayacağını, maç kadrosuna alınamayacağını göstermez.

yaşı tutanların hepsini paf takım geri göndermiş zaten. serdar'ın yaşı tutmuyordu sanırım, o yüzden o kadroda tutulmuş.

yani hem paf takımla maçlara çıkar, hem A takımla antrenmanlara yeri gelir A takım üzeyinde de oynar.

paf takımda sisteme daha adapte olması, rijkaard-neeskens-pujol gibi tecrübeli bir ekibin gözetimi altında olması avantaj olur.

fizğini bu gözetim altında geliştirmesi daha iyi olur, aiırı dozda yükleme zarar verir oyuncuya, dikkat edilmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt