#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Xavi ve İnista Emre Çolak'ı sırtına alıp tüm sahayı dolaşır.İkiside gayet kuvvetlidir

katiliyorum, xavi, iniesta emreye göre küvvetli sayilir ama götze, kagava, neymar gibi topcular cok mu fizikli

bu 3 topcu bugün süper ligde olsa, yemin ediyorum "fizik yok" derdi, medya, taraftar, herkes

oysa adamlar kendi liglerde en iyilerden.

Kadıköyde Volkana daha etkili bir şut atabilseydin Emre şimdi sola transfer şart konuları açılmayacaktı...

Wilshere

jack-wilshere_12773.jpg

Marko Marin

T-Marko+Marin.jpg

Emre Çolak

514875_detay.jpg

Aşşağı yukarı benzer fizikli oyuncular ama 2'si müthiş gelecek vaaden, takımlarında banko oynayan oyuncular ama bizimkiside benzer teknik özelliklere sahip olmasına rağmen fiziksiz diye oynatılmıyor. Bence Emre Çolak'ın tek sıkıntısı güven problemi bir kaç maç ilk 11 de direk oynatılması lazım benim görüşüm bu saygılar..

Wilshere

jack-wilshere_12773.jpg

Marko Marin

T-Marko+Marin.jpg

Emre Çolak

514875_detay.jpg

Aşşağı yukarı benzer fizikli oyuncular ama 2'si müthiş gelecek vaaden, takımlarında banko oynayan oyuncular ama bizimkiside benzer teknik özelliklere sahip olmasına rağmen fiziksiz diye oynatılmıyor. Bence Emre Çolak'ın tek sıkıntısı güven problemi bir kaç maç ilk 11 de direk oynatılması lazım benim görüşüm bu saygılar..

aynen, bunlar da baska örnekler

Fizikle falan alakası yok.Diğer ikisi gelen şansı iyi kullandılar iyi oyuncular çünkü.Emre kullanamadı kulanamayacakta çünkü kötü oyuncu

emre 3-4 maç arka arkaya bile oynamadı ,o yüzden hakkında kötü yorum yapmak abest kaçar.

Emreye ne kadar şans verildi de kötü kullandı ? 90 dakika oynadığı kaç tane maçı var bunun hele ki 2-3 hafta üstüste 90 dakika bu mantıkla gittiğimiz için bir misimovic bir hagi yetiştiremiyoruz.Emre oyunu sırtlayıp yönetmeyi seven bir futbolcu bu yüzden en az 2-3 hafta 90 dakika üst üste oynaması gerek bu 3 haftada hiçbirşey yapamazsa tamam kötü futbolcu..

Wilshere

jack-wilshere_12773.jpg

Marko Marin

T-Marko+Marin.jpg

Emre Çolak

514875_detay.jpg

Arti Emrenin kasap liginde oynamasi

Emreye ne kadar şans verildi de kötü kullandı ? 90 dakika oynadığı kaç tane maçı var bunun hele ki 2-3 hafta üstüste 90 dakika bu mantıkla gittiğimiz için bir misimovic bir hagi yetiştiremiyoruz.Emre oyunu sırtlayıp yönetmeyi seven bir futbolcu bu yüzden en az 2-3 hafta 90 dakika üst üste oynaması gerek bu 3 haftada hiçbirşey yapamazsa tamam kötü futbolcu..
İyi adam kendini zaten gösterir.Tüm gün antremanda Fatih Terim görmüyor muda oynatmıyor?Demekki antremanda diğerlerine karşı eziliyor. Emre Anadolu takımında bile oynayacak seviyeye gelemeyecek.Sarpla falan dalga geçiyoruz ya hani onun seviyesine bile ulaşamayacak

Senin gibi adamlar yüzünden futbolcu yetişmiyor bu ülkede.
Ben yetenekli oyuncuların oynamasını isterim.Ama yeteneksiz herifleride yaşı genç diye yetenekli diye yutturmaya çalışmayın.Emre yaşında adamlar takım sırtlıyor Avrupada.Bizim küçük bey patlama yapacakta bizde göreceğiz.Elimizde patlar en fazla

İyi adam kendini zaten gösterir.Tüm gün antremanda Fatih Terim görmüyor muda oynatmıyor?Demekki antremanda diğerlerine karşı eziliyor. Emre Anadolu takımında bile oynayacak seviyeye gelemeyecek.Sarpla falan dalga geçiyoruz ya hani onun seviyesine bile ulaşamayacak

Birkaç sayfa geride Emre'nin Kewell'a attığı bir pasın videosu var. Mustafa Sarp önce öyle bir pas atsın ondan sonra karşılaştır ikisini.

Ben yetenekli oyuncuların oynamasını isterim.Ama yeteneksiz herifleride yaşı genç diye yetenekli diye yutturmaya çalışmayın.Emre yaşında adamlar takım sırtlıyor Avrupada.Bizim küçük bey patlama yapacakta bizde göreceğiz.Elimizde patlar en fazla

Sen o adamı kaç kere güvenip oynattın ki patlama bekliyorsun ? Kaç kere ardarda 90 dakika oynadı ki takımı sırtlasın ?

Bizim lig öyledir, kasapların platformu. Emre'nin fiziği elvermiyor bu lige. Sürekli yerde adam, biraz daha kilo falan alsa Arda'dan da iyi olabilir, çok çevik Emre.

ben senin mantigina katiliyorum, cunku emre bu patlamayi en gec gecen sene yapmaliydi

ama yeteneksiz oldugunu asla düsünmüyorum, tam tersine, bi patlama yapsa, müthis bir pasör kazanirdik.

Onur yine çıkıntılığa başlamışsın...2 sene sonra gösteririm bu mesajlarını,utanır giremezsin foruma bir daha:coffee:

Birkaç sayfa geride Emre'nin Kewell'a attığı bir pasın videosu var. Mustafa Sarp önce öyle bir pas atsın ondan sonra karşılaştır ikisini.
Pas atmak mı daha iyi futbolcu olmanın ölçüsü? Bunun yüz tane kriteri var. Emre 27-28 yaşında süperligde oynarsa konuşuruz.Sarp o yaşta Bursada ilk 11di.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt