Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Xavi ve İnista Emre Çolak'ı sırtına alıp tüm sahayı dolaşır.İkiside gayet kuvvetlidirSayfalardır fizik 0 diyip durmuşsunuz. Sizin deyiminize göre Xavi ve Iniesta'da da fizik 0.
Xavi ve İnista Emre Çolak'ı sırtına alıp tüm sahayı dolaşır.İkiside gayet kuvvetlidir
Wilshere
![]()
Marko Marin
![]()
Emre Çolak
![]()
Aşşağı yukarı benzer fizikli oyuncular ama 2'si müthiş gelecek vaaden, takımlarında banko oynayan oyuncular ama bizimkiside benzer teknik özelliklere sahip olmasına rağmen fiziksiz diye oynatılmıyor. Bence Emre Çolak'ın tek sıkıntısı güven problemi bir kaç maç ilk 11 de direk oynatılması lazım benim görüşüm bu saygılar..
Wilshere
![]()
Marko Marin
![]()
Emre Çolak
![]()
Aşşağı yukarı benzer fizikli oyuncular ama 2'si müthiş gelecek vaaden, takımlarında banko oynayan oyuncular ama bizimkiside benzer teknik özelliklere sahip olmasına rağmen fiziksiz diye oynatılmıyor. Bence Emre Çolak'ın tek sıkıntısı güven problemi bir kaç maç ilk 11 de direk oynatılması lazım benim görüşüm bu saygılar..
Fizikle falan alakası yok.Diğer ikisi gelen şansı iyi kullandılar iyi oyuncular çünkü.Emre kullanamadı kulanamayacakta çünkü kötü oyuncu
İyi adam kendini zaten gösterir.Tüm gün antremanda Fatih Terim görmüyor muda oynatmıyor?Demekki antremanda diğerlerine karşı eziliyor. Emre Anadolu takımında bile oynayacak seviyeye gelemeyecek.Sarpla falan dalga geçiyoruz ya hani onun seviyesine bile ulaşamayacakEmreye ne kadar şans verildi de kötü kullandı ? 90 dakika oynadığı kaç tane maçı var bunun hele ki 2-3 hafta üstüste 90 dakika bu mantıkla gittiğimiz için bir misimovic bir hagi yetiştiremiyoruz.Emre oyunu sırtlayıp yönetmeyi seven bir futbolcu bu yüzden en az 2-3 hafta 90 dakika üst üste oynaması gerek bu 3 haftada hiçbirşey yapamazsa tamam kötü futbolcu..
Ben yetenekli oyuncuların oynamasını isterim.Ama yeteneksiz herifleride yaşı genç diye yetenekli diye yutturmaya çalışmayın.Emre yaşında adamlar takım sırtlıyor Avrupada.Bizim küçük bey patlama yapacakta bizde göreceğiz.Elimizde patlar en fazlaSenin gibi adamlar yüzünden futbolcu yetişmiyor bu ülkede.
İyi adam kendini zaten gösterir.Tüm gün antremanda Fatih Terim görmüyor muda oynatmıyor?Demekki antremanda diğerlerine karşı eziliyor. Emre Anadolu takımında bile oynayacak seviyeye gelemeyecek.Sarpla falan dalga geçiyoruz ya hani onun seviyesine bile ulaşamayacak
Ben yetenekli oyuncuların oynamasını isterim.Ama yeteneksiz herifleride yaşı genç diye yetenekli diye yutturmaya çalışmayın.Emre yaşında adamlar takım sırtlıyor Avrupada.Bizim küçük bey patlama yapacakta bizde göreceğiz.Elimizde patlar en fazla
Ben yetenekli oyuncuların oynamasını isterim.Ama yeteneksiz herifleride yaşı genç diye yetenekli diye yutturmaya çalışmayın.Emre yaşında adamlar takım sırtlıyor Avrupada.Bizim küçük bey patlama yapacakta bizde göreceğiz.Elimizde patlar en fazla
Pas atmak mı daha iyi futbolcu olmanın ölçüsü? Bunun yüz tane kriteri var. Emre 27-28 yaşında süperligde oynarsa konuşuruz.Sarp o yaşta Bursada ilk 11di.Birkaç sayfa geride Emre'nin Kewell'a attığı bir pasın videosu var. Mustafa Sarp önce öyle bir pas atsın ondan sonra karşılaştır ikisini.
Pas atmak mı daha iyi futbolcu olmanın ölçüsü? Bunun yüz tane kriteri var. Emre 27-28 yaşında süperligde oynarsa konuşuruz.Sarp o yaşta Bursada ilk 11di.