#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

fizik bizim ligimizde çok önemli ama bu fiziklede iş yapardı oynasaydı gerekli şansları bulduğundada saolsun kanat oynattılar çocuğu rezalet sezonun 2.yarısında bülent hoca geldi oda kendini kurtarma adına gitti gençlere şans tanımadı yoksa çok iyi bir forvet arkası kazanabilirdik

Sizi temin ederim Emre Arsene Wenger in elinde olsaydı fazla iddalı olmasın ama imkanı yok şans tanınmazdı. Futbolcu olabilmek için pek çok kriter gerekli, bunlardan bir tanesi olan teknik emrede olması gerekenden fazla şekilde mevcut. Ama bunlardan en önemlisi olan, ve omuz omuza pozisyonlarda güç gerektirdiğinde kullanabilecek yapı malesef yok. Emrenin Mehmet yıldız gibi fiziği olması gerekmiyor belki, yada Servet gibi yapılı.. Bunlar gözardı edilebilir şeyler, ancak oynadığı mevkii intibari ile oyunda topun en çok bulunduğu bölüm ofansif orta saha. Burada da rakip olarak karşınıza görevi gereği Muazzam dirençteki defansif oyuncular, markaj yapan oyuncular çıkıyor. Sahada beyin olabilmek büyük meziyet, emrede bu mevcut fakat eğer "yeterince gücünüz" yoksa bu yeteneğinizi gösteremiyorsunuz.

Yapı intibarıyla ben emrenin fiziki açıdan gelişim göstermeye açık olmadığını düşünüyorum.

Emrede teknik hariç ne var.Yavaş,güçsüz,savunma katkısı yok,mental beceriler yok.Sadece teknik var.Biz bu filmi çok gördük.Okan Koç,Mehmet Yozgatlı... Ülkede tekniği olan adama yetenekli deniyor yıllar sonrada beklenen patlamayı yapamadı.Adamda teknik hariç başka hiç bir şey yok ki

Emrenin fiziği iyi değilmiş beyler :O çok yeni bir bilgi bu, bu forumda kimse sölemedi bunu sanırım

bence yetenekli ama Galatasarayda oynayacak durumda değil.Fiziğini Messi ile kıyaslayamazsınız.Messi bu çocugu sırtına alıp el clasico ya çıkar.(hatrick yapar)

fiziginden oturu fenerli bile şişleyemez maglesef

Teknik diyor herkes ama bırakın Arda'nın 20 yaşındaki halini şuan bir hücum oyuncusu için yetersiz tekniği var dediğimiz Sabri bile 20 yaşındayken top tekniği daha iyiydi.

Patlaması için futbolun çalım atmak olmadıgını bilmesi lazım.Ozellikle paslarını ve top kontrolunu cok geliştirmesi lazım.Ve şutları tabikide.Oyun goruşu ve oyunu okumayı zaten cok ilerletmesi gerek.Fizigine hiç girmiyorum bile.Bide bence suc bizim alt yapı sistemimizde.Resmen futbolu bilmiyoruz.Sanıyoruzki bak bu cocuk cok iyi top suruyor.Acaip calım atıyor gecemeyecegi adam yok.Boyle cocukları biraz hızlı biraz seriyse hemen buyuk yetenek patlama yapacak diyoruz.Nereye yapıcak patlama ilk once futbolun temelini ogrensin fizigini geliştirsin anca oyle yapabilir patlama.Avrupada olsa alt yapıda emre colak zor oynar yıldız falan diyede kimse demez.

şu konuya fizik kelimesini yasaklasak... çok yeni bişeymiş gibi hala söyleyenler var.

Galatasaray'da harcanıyor. Atletico Madrid'e bedava verilmeli. Orada biraz pişsin. Taraftar bunu durmadan aşağılıyor. Terim'de yeni (kendi) transferlerini oynatabilmek için kenarda paslandıracak. Ben olsam daha fazla kalmazdım.

Galatasaray'da harcanıyor. Atletico Madrid'e bedava verilmeli. Orada biraz pişsin. Taraftar bunu durmadan aşağılıyor. Terim'de yeni (kendi) transferlerini oynatabilmek için kenarda paslandıracak. Ben olsam daha fazla kalmazdım.

Güle güle.

Terim Emre Çolak'ı oynatmaz! Sarp ve Aydın'ı oynatır ama Emre'yi oynatmaz!

Emre Çolak ne zaman oynayacak durumda olacak ?

Tam oynama çağı ama hiç bir teknik adam güvenmiyor bir sebeb vardır tabiki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt