#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

abi twitter/facebook oyle foto koyyor.. ben facebook actim diyor felan.. yapsin etsinde.. bi ara sinir oldum twitt yaptim..

su sekil..

Emre, twitter, facebook seni kurtaracak degil, birazcik vucut calis..

cevap: gelmedi tabiki..

abi twitter/facebook oyle foto koyyor.. ben facebook actim diyor felan.. yapsin etsinde.. bi ara sinir oldum twitt yaptim..

su sekil..

Emre, twitter, facebook seni kurtaracak degil, birazcik vucut calis..

cevap: gelmedi tabiki..

niye cevap vermiyorsun?

sana hic yakis tiramadim

dedin mi?

Mekana gitmesin...Sevgili yapmasın...yaptıysa yakalanmasn...evden dışarı çıkmasın...evdeyse bile internete face falan girmesin...sadece yemek yesin...

Siz bu insanları ne sanıyorsunuz kurban bayramına hazırlatılan koyunmu. arda nında başını böyle yediniz. bıktım sizin gibi taraftarlardan. Sizin gibi taraftarlar yüzünden hersene kadro değiştiriyoruz. servet,sabri,hasan şaş,arda,keita,elano,misimoviç.... hangisini ıslıklamadınızki... Arda iyi kurtardı kendini

Yol yakınken futbolu bırakıp ÖSS ye girmesi taraftarıyım..

gecen seneye gore kilo almıs gibi geldi bana ben mı yanlıs gordum

Fatih hoca da ona artık zor şans verir. Dün Emre Çolak yerine Sercan da girebilirdi daha da etkili olurdu.

Gidecek adam gibi beslenecek çalışacak ama tabii ki bırak Arda'yı ikinci Aydın bile olamayabilir bu gidişle.

10 dakika şans verip bu işe yaramaz demek ne kadar büyük vicdansızlıktır. Elano diye bir futbolcumuz vardı bazıları hatırlar. Onu eleştirdiğim için çok küfür yedim bu forumda. Bu futbolcu 50 maç ısrarla oynatıldı yine bir ışık veremedi. Ama hala onun için 'biraz daha fırsat verilmeli, kendini gösteremedi' diyenler kaynıyordu forum. Bu nasıl bir zihniyettir anlamıyorum.

Bence üzerinde çok psikolojik baskı var. Bunda fazla şans verilmemesinin de etkisi var. Sizi 15 dakikalık sınava soksalar szide bocalarsınız.

Yapılması gereken, Emre'yi klasik 10 numara, gol hazırlayıcı olarak kategorize etmektense. Orta sahaya koymak ve çık kardeşim çalış, çabala, koş, pres yap, orta sahada üstünlük sağlamamızı, top tutmamızı, kalabalık kalmamızı sağla. Çünkü top tekniğin ve enerji seviyen buna elverişli. Fırsat olursa pasını da verirsin golünü de atarsın ama sen bunu yapmasan bile takıma 3 kişilik katkı sağlayacak kadar mücadele et, kollektif oyna. Messi Maradona triplerine girme. Gerisi kendiliğinden gelir.

Ben emre b. nin de sabrininde alt yapıdan gelip takıma nasıl girdiğini çok iyi hatırlarım.Bu çocuğa hoca şans verecekki oda kendisini gösterecek 10 dk. da bu kadar olur.Sabri ilk pafdan geldi takıma girdi orta yapamazdı, hala aynı.Kimse çıkıpda Emre Çolak'a laf atmasın daha pişecek bu çocuk.

Kazım'a ve Sabri'ye bu kadar dayanabilen bir Fatih Terim'in Emre Çolak üzerinde sabretmemesi tutarsızlık olur.

Emre'de doğru dürüst fizik yok iken, sol açık'ta denenmesi çok garip. Kanat oyuncularının dengesi, fiziki durumu, dayanıklılığı ve top sürme özellikleri üst seviyede olmalıdır.

Emre'de bu özelliklerden şimdilik top sürme yeteneği dışında bir özellik yok. Ofansif ortasahada denenir ise daha başarılı olacağına inanıyorum. Tüm sahayı 360' göreceği için, pas atamama gibi bir sıkıntısı olmayacaktır. Es-es maçının son dakikalarında olduğu gibi.

Emre üzerinde durulmayı hakeden biri. Rijkaard zamanında biraz kıpırdamıştı. Etkili de olmuştu. Ama sonrası gelmedi. Bu çocukta yetenek var. Ama sabır gösterilmesi gerekiyor.

Emre bunu sonuna kadar hakediyor.

ankaragücü maçında ilk yarıda maçı kopartıp ikinci yarıda bu çocuk oynamalı. sonradan oyuna gire gire öğrenecek bazı şeyleri.

emreye biri basit oynatmayı öğretmeli ve fizik gücünü olabildiğince yukarı taşımasına yardım etmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt