#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

ben emreye cok güveniyorum ve artik bu cocuk oynamali.2-3 mac 90 dakika oynat bakalim nolacak.asil mevkisi oyun kurucu

Her zaman Emre nin arkasındaydım onun oynadığı hazırlık maçlarında kalitesini hemen belli etmişti zaten ama buna rağmen sırf fiziksiz diye bu adamı beğenmeyenler vardı.Dün oyuna girerken "girdi yine belalımız" "şu vitaminsizi almayın oyuna" diyenleri gördüm.Ama Emre'nin iyi oyunundan sonra o arkadaşlar da kalitesini görmüştür umarım.

Her zaman Emre nin arkasındaydım onun oynadığı hazırlık maçlarında kalitesini hemen belli etmişti zaten ama buna rağmen sırf fiziksiz diye bu adamı beğenmeyenler vardı.Dün oyuna girerken "girdi yine belalımız" "şu vitaminsizi almayın oyuna" diyenleri gördüm.Ama Emre'nin iyi oyunundan sonra o arkadaşlar da kalitesini görmüştür umarım.

ben fiziksiz diye beğenmiyorum fiziğini geliştirmiyor diye beğenmiyorum.

ve bu yüzden sürekli emreyi eleştiriyorum.

aydının ne hallere geldiğini izliyoruz hala gram gelişme yok. bu çocukta öyle olsun istemiyoruz.

Dün oyuna girdikten sonra farkını hissettirdi. Kazım Aydın, Rieranın olduğu yerde her türlü bu takımda oynar. Dünde çok beğendim kendisini ama biraz adaşı çamur emreye benzettim futbolunu.

fiziksel olarak hic bir sorunu yok

kendi kendinizi kandirmayin

3 kisi basarken sirti donuk top kaptirmayan adamin futbolunu yorumlamayip fizigini yorumlamak bizim taraftara ozgu bir olaydir

bunun psikolojideki tanimi

appiah sendromu dur

Baktı Aydın'a bu kadar ruhsuz oynanır mı dedi. Ondan bu kadar iyi oynadı galiba.

Emre'ye çok güveniyorum bende.

İnşallah bundan sonra daha çok zaman alır.

fiziksel olarak hiç bir sorunu yokmuş :D

lan dün oynadığı maçta her ne kadar iyiyse giripte battığı maçlar daha çoktur.

haa zira alex gibi olsun her rakibiyle yan yana koşarken kendisine tır çarpmış gibi arkaya atmasını istiyorsanız ayrı konu.

Dün maçta yaptığı tek hareketle kumaşının iyi olduğunu belli etti. Ofansif ortasaha olarak kullanılması lazım bu adamın. Sol açık değil.

Kanat oyuncusu yok zaten bence derbide oynamali. yoksa Riera kanser eder derbide.

Mertanla beraber birçok kişiden daha çok hakediyor formayı bence.onlara verilen şans bu çocuklara verilsin.

Emre kanat oyuncu degil, tam oyun kurucusudur bence

Selçuk --- Melo

-----Emre -----

Baros --- Elmander

Gibi bir diziliste oynayabilir bence

Geçen sezon son 3 maçta ilk 11 oynamıştı forvet arkası olarak ve oldukça başarılıydı. Sol kanat değil forvet arkası bu adam. Yetenekli olduğu gözüküyor. Forvet arkası olarak değerlendirilmeli bir Kaka görüyorum Emre'de.

Cok mu yeterli? Bence degil. Ama Riera´dan faydali olur diye düsünüyorum. En azindan devreye kadar oynayabilir.

Hadi Fatih hoca süpriz yap bize ve derbide ilk 11 de başlat şu çocuğu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt