#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Masallah aslanıma Fatih hocayada kendi adıma tesekkür ederim 2 tane alt yapıdan banko oyuncu cıkardı şimdiden mertanda geliyor..

emrecolak1010 EMRE ÇOLAK

Mutluluktan uyuyamam bugun benn nazıl bı zevktır bu butun taraftarlara tesekkur ederızz ..

Helal olsun diyorum, önce Fatih Hoca'ya sonra Emre'ye. Çok iyi maç çikardi.

Sol açik oynamasina ragmen Melo ve Selçuk'un yanina yazilacak üçüncü adam oldugunu düsünüyorum.. tabi çok erken bunun için ancak potansiyel'i bunu kaldirabilecek seviye'de, gerisi ona kalmis... çalisip daha iyi olup, formayi birakmamasi lazim.

Emre Çolak - Felipe Melo - Selçuk Inan

Engin Baytar - Ayhan Akman - Yekta Kurtulus

Orta saha gittikçe süperlesiyor. :D

814562547615.jpg

Bütün laflarımı yedirdin lan helal sana. :)

Harikaydı bugün. Ortaları özellikle müthişti.

Engin'e de iyi bir uyarı oldu bu. Formayı bırakırsan, kolay kolay alamazsın.

İki maçtır iyi oynuyor. Önemli olan istikrarlı olması. Böyle devam Emre.

Imparatora ne desek az, bir gun ins'Allah gormek nasip olur ve o mubarek ellerini operim :)

FT bize her zaman genç futbolcular kazandirdi, sana guvenimiz sonsuz hocam

Emre'yi fb maçinda ilk 11e koymak cesaret ve yurek isterdi ama FT yapti, guvendi ve bir oyuncu kazanmis olduk :)

Belki vucut yapisi bir Kazim kadar atletik degil ama oyun zekasi ve paslariyla, Galatasaray sevgisiyle, ust duzey bir oyuncu olabilecegini gosteriyor :)

Helal sana kardes, devamini bekleriz

Fotolara dikkat edin vucutunu gelistirmis, Sabrinin fiziki gibi daha fazla kas isterseniz, zarif çalimlar atamaz ve duz bir oyuncu olur

Emre'nin şutör özelliğini de ortaya çıkarmasını bekliyorum. Hazırlık maçında 40 metreden attığı füze o dümbük Selçuğun ki gibi bala giren bi gol değildi. Halis mulis bireysel meziyet.

10'muz olur.Riera'nın girmesiyle o bölegeye geçti daha bir göze battı.

Eboue'nin golünden sonraki sevinisine kurban.. en fazla krediye Semih ve sen sahip gözümde, ihtiyacin oldugu kadar kullan ama sakin harcama cocuk. Yazik etme. Iyiydin bugün, yarin harika, ondan sonraki günler efsane ol.

olcak olcak büyük topçu olcak bu adamdan ( ama devamlı oynarsa ) fiziğini geliştirmiş biraz güzel bir gelişme, oyun zekası baya iyi, pasları ortaları anlatmaya gerek yok. 2009 -2010 sezonunda Rijkaard şans verdiğinde çok beğeniyordum, geçen sezon hayal kırıklığına uğrattı kötüydü çok eleştiriyordum ( gerçi bütün takım kötüydü onun suçu değil ) bu sene yükselişe geçecek gibi tekrar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt