#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Son günlerde performansı yükselişte bunun ilk örneklerini Gençlerbirliği maçında gösterdi ve Fenerbahçe maçıyla birliktede bu durumu perçinledi.

Boyu biraz daha uzun olsa yeni Arda neden olmasın en büyük handikapı boyunun kısa olması.

Son günlerde performansı yükselişte bunun ilk örneklerini Gençlerbirliği maçında gösterdi ve Fenerbahçe maçıyla birliktede bu durumu perçinledi.

Boyu biraz daha uzun olsa yeni Arda neden olmasın en büyük handikapı boyunun kısa olması.

Messi bu yorumunu okumus ,futbolu birakip arjantinde manavciliga baslicakmis..

Özellikle alexin ayağından kaç top aldı sayamadım, fizik sorununu halletmiş. Yeteneklerini konuşturuyor

Güçlü olmasi boy'dan daha önemli'dir. Gökhan Töre, Bojan Krkiç gibi isimler ile ayni boyda sanirim Emre, ancak onlar fizik çalismis ve çok güçlenmisler.

442'de Çolak Hagi görevinde oynatiyor Terim.

Sasirtti beni gercekten. Ben Riera kadar katki yapacagini tahmin ediyordum ama bu kadar etkili olacagini, inisyatif alacagini düsünmemistim. Umarim formayi kaybetmez bundan sonra ve cok iyi bir sol acik kazanmis oluruz. Biraz kilo alsa da bizim Valbuena´miz olsa :)

Gerçekten dün akşam çok beğendim genç aslanı çok iyi top sakladı çok olumlu işler yaptı ... Sadece defansif yönünü biraz daha geliştirmesi lazım gibi sanki çok rahat adam geçiriyo ya ..

Forumda transfer döneminde ısrarla bu sezonun en büyük çıkış gösterecek oyuncularının beklenenlerin aksine Emre Çolak ve Elmander olacağını yazmıştım... İkisi de o kadar iyi ve kendini geliştirebilen oyuncular ki bu yüzden çok daha fazlasını bekleyin bence...

Bir takımın kalitesi her zaman o takımda gerçekten kalitesi tartışılmaz kaç tane oyuncu olduğu belirler diye düşünüyorum. Geçen sezon bunların sayısı 5-6 yı geçmezdi.

Şu anda kalitesini hiç ama hiç kimseyle tartışmayacağım oyuncularımız ;

Muslera

Eboue

Semih

Ujfalusi

Melo

Selçuk

Emre Çolak

Engin

Elmander

Baros

Sercan

Yekta

Sabri

Kalitesi tartışılabilecek isimler ise;

Balta,

Kazım,

Riera,

Ayhan,

Servet,

Zan,

ve diğerleri...

Bakıyorum da çok fazla kaliteli futbolcumuz olmuş.

Devre arasında 2-3 yerli genç kaliteli + 1 yabancı kanat oyuncusu ekleyebilirsek kadroya çok iyi işler yaparız...

dün mactan önce ilk 11ler aciklandiginda mustafa denizli emre colagi yanlis bi tercih olarak görüyordu :D

dün mactan önce ilk 11ler aciklandiginda mustafa denizli emre colagi yanlis bi tercih olarak görüyordu :D

Aynen, hadi onu geçtim, düşülebilecek bir yanlış sonuçta, Semih çok yanlış tercih Servet oynamalı diyordu :)

Bu arada gelecek haftaki Orduspor maçı için Emre Çolak adına bir pankart hazırlama planları varmış.

emre cok akili bir futbolcu teknik fizik olayi abarti bana göre akil teknik var bu cocuk da yasi 20 bu cocuk iyi bir futbolcu olacak. arda dan daha yetenekli bence

Emre'nin tekniği vardı zaten,fiziki gücüde yükleyince İmparator,karşımızda resital yaptı.

Emre Colak calim konusunda iyi degil. dünkü macta sergiledigi olaganüstü mücadele ile iyi bir oyun cikardi. cok top caldi, rakibi bozdu. böyle oynarsa faydali olur. ama ondan fazla yaratici seyler beklememek lazim.

Yetenekli bir oyuncu olduğunu biliyorduk zaten.Fiziği yetersizdi ve aklını kullanmıyordu.Son 2 maçta çok iyi oynadı.İnşallah böyle devam eder.Paslarına kurban aslanım!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt