#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

ben kanat degilim diye bagırıyor adam .. orta sahaya geçmez ise çıksın oyundan

Fatih hoca yazık edecek çocuğa tamam 2 maç oynattın yetenekli oyuncu ama kanat değil harcanmasa bari

adam baltaya yardim etmekten top oynayamiyor

baltada abdurrahman denen manifaturacidan calim ustune calim yiyor

6003 metre koşmuş ilk yarı.

Fena değildi yine.Oynadıkça açılacaktır iyice.Ardayı anımsatıyor bazen ama artık Ardaya ihtiyacımız kalmadı şükür :)

İyi oynadı formayı bırakmaz umarım :tiphat:

Eveleyip gevelemiyor topu, gerektiğinde adrese teslim tek paslar atıyor. Daha da iyi olacak.

2. yarıda iyi oynadı. Embo gibi gereksiz çalım yapma hastalığından kurtulmuş. Basit oynuyor, doğru yapıyor

emre çolak sola hapsedilmemeli. kaptığı toplar ortada. ortasahadaki ikilinin önünde ya da forvet arkasında oynamalı !çünkü solaçıktayken hücumda yararlanamayız.

İlk yarıyı yarım yamalak izledim, o yüzden bir şey diyemem. Ama ikinci yarı gayet iyiydi.

Tek top olayını iyi düşünüyor.Zamanla daha da proflaşacak bu konuda.

En sevdiğim özelliği çok hırslı.Defans yaparken parçalıyor rakibini.Adamda ruh var Aydın gibi değil.

Maçın genelinde defans yaptığımız için hücum olarak vasattı diyebiliriz

Mental olarak baya ilerleme kaydetmiş ama çizgide oynayacak oyuncu değil. Serbest oynarsa etkinliği artar.

Bizim kaleye doğru rakip forvetlere arapas vermese daha iyi olacak.Geriye pas yapma sevdası yüzünden rakip forvetleri pozisyona sokuyor.Kimse kendini kandırmasın.Büyük bir potansiyel yok bu çocukta

Bizim kaleye doğru rakip forvetlere arapas vermese daha iyi olacak.Geriye pas yapma sevdası yüzünden rakip forvetleri pozisyona sokuyor.Kimse kendini kandırmasın.Büyük bir potansiyel yok bu çocukta

Ergen yorumları yapmayalım kardeş :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt