#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

150 kere söyledim. kanat oynadığı müddetçe emreden bişey beklemeyin. asla bi kanat oyuncusu olmayacak. ama işte göbekte ya da forvet arkası oynarsa verimini en üst seviyede görebilirsiniz.

Formayı kaptırdı, transferlerden sonra ilk 11 şansı zor, daha iyi hazırlanır ve hırslanır inşallah..

Bende kanat oynamamasından yanayım.

Yetenekli ama sürekli oynaması lazım tabi. Transferlerden sonra ilk 11 şansı daha az.

Bugün bariz etkisizdi, kaçırdığı net pozisyon baya baya kötüydü.

Sağ kanat işlemiyor.Emre ne yapsın?Hem aslen kanat değil(Bu ileride iyi bir kanat oyuncusu olmayacağı anlamına gelmez),hemde tecrübesiz.Tecrübe kazandıkça ve iyi bir sağ açığımız olduğu zaman performansı bariz bir şekilde artacaktır.

Sağ kanat işlemiyor.Emre ne yapsın?Hem aslen kanat değil(Bu ileride iyi bir kanat oyuncusu olmayacağı anlamına gelmez),hemde tecrübesiz.Tecrübe kazandıkça ve iyi bir sağ açığımız olduğu zaman performansı bariz bir şekilde artacaktır.

ben fener maçında 2. yarıda ortasahada o rahat pasları atan, alexten top çalan emreyi görmek istiyorum sahada. selçuk ve melonun önünde oynasın .

Kanat oynaması yeteneklerini kullanmasını biraz olsun Baltalıyor,doğrudur ama sonuçta oynuyor olması güzel olan.Rotasyonun önemli isimlerinden biri olması için buna ihtiyacı var.Fenerbahçe maçında ortaya geçip resital sunmuştu.Terimde gördü bunu merak etmeyin.Zamanı gelince yine ortada oynar.Bugün maçın gidişatı yüzünden Engin oynadı ortada mesela,onunda oynayacağı maçlar gelicek.Tecrübe depolasın şimdilik.Özgüven kazansın.Yeterli.

Fatih Hoca´da Emre´nin bi sol acik oldmadigini biliyor ama Fenerbahce macindan sonra Emre´ye bence ilk yarinin bitisine kadar sans verdi.4-4-2 sistemindede oynayinca mecburen sol kanatta oynadi.

Elinden geleni yapti,MÜTHIS savasti son 5 macda,paslari iyidi,aslanlar gibi oynadi.Selcuk veya Melo olmayinca artik rahat Emreyi orda oynatabilir Fatih Hoca.

Fizik Fizik Fizik diye bagirdik ve sonunda ADAM gibi ayakta durmayi ögrendi.:tiphat:

iyiydi ama şu sistemde gercek mevkisinde oynaması ne kadar mantıklı olur tartısmak lazım.

bence şuan kanat ideal emre icin. ve guzel de oynadı

Fatih Hoca´da Emre´nin bi sol acik oldmadigini biliyor ama Fenerbahce macindan sonra Emre´ye bence ilk yarinin bitisine kadar sans verdi.4-4-2 sistemindede oynayinca mecburen sol kanatta oynadi.

Elinden geleni yapti,MÜTHIS savasti son 5 macda,paslari iyidi,aslanlar gibi oynadi.Selcuk veya Melo olmayinca artik rahat Emreyi orda oynatabilir Fatih Hoca.

Fizik Fizik Fizik diye bagirdik ve sonunda ADAM gibi ayakta durmayi ögrendi.:tiphat:

bak bu doğru emre göbekte oynayabilir. melo yok ya :D ve daha çok pas yaparak çıkacaktır ortasaha ibbspor maçında.

Emre Çolak artık ayakta kalmayı öğrendi ama göründüğü kadarıyla pozisyon bilgisi şu an çok zayıf. Gerek kaçırdığı golde ters köşeye atması gerektiği gerekse defanstan pas alacakken sürekli pres altında olmasından belli..

Kendisini presten kurtaramıyor. Servet de sanki özellikle yapıyor gibi pres altında olan oyunculara atıyor topu o da ayrı :)

Şuanki sistemde oynayacağı tek yer kanatlar.Emre içinde sistem değiştirecek değiliz.Zamanla yeni mevkisine uyum sağlayacaktır.Zaten çok kötüde oynamıyor.

emre colak herkes topla az onamali dedigi icin topla az oyniyor ama bence daha cok oynamali topla, bilmiyorum katilir misiniz.

cunku adam topu ayaginda tutarken, kosular yapan adamlara cok iyi toplar atabiliyor, rakibi üstüne cekip.

emrecolak1010 EMRE ÇOLAK

Mutluluktan yıne uyuyamadım bugun lıder takımın lıder taraftarları :)))

emre daha iyi olacak insAllah, önemli olan mac oynamasiydi, üstüne koyarak gidecek yakinda

kafa golünü atsaydı maçın yıldızı olurdu belki.

gol atınca maçın gidişatıda değişirdi kendisine güven gelebilirdi

EMRE ÇOLAK @emrecolak1010

Nasıl atamadım o golu hala anlamıs degılım. :/

taraftar olarak: güvenelim-sabirli olalim

Emre sende: bol calis-isinin hakkini ver-emre belesoglundan uzak dur-allaha tevekül et

gerisi gelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt