#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Fatih Hoca gençlerin ekstra fizik antrenmanı olduğunu söylemiş. Öyle Hulk gibi olmasını beklemeyin adamın bodybuilding yapmıyor sonuçta performans egzersizleri bunlar. Belli de oluyor zaten zaman geçtikçe Emre'nin performansı artıyor.

Kas yüklemesi sacma,Belezogluna kas yüklemesi yapildida ne oldu,gelecegin büyük yildizi olacakken önlibero oldu.

Kas yüklemesi sacma,Belezogluna kas yüklemesi yapildida ne oldu,gelecegin büyük yildizi olacakken önlibero oldu.

Kas yüklemesi değil zaten yapılan. Aerobik çalışma performans arttırıcı. Çok farklı stillerde güç arttırma metotları var ama biz fizik arttırma deyince direk aklımıza bodybuilding geliyo :)

Kas yüklemesi değil zaten yapılan. Aerobik çalışma performans arttırıcı. Çok farklı stillerde güç arttırma metotları var ama biz fizik arttırma deyince direk aklımıza bodybuilding geliyo :)

Tamam anliyorumda,ben Belezoglunun ilk piyasaya ciktigi maclari daha dün gibi hatirliyorum,Avrupalilar bile Türk Maradonnasi diyorlardi,fizik olarak zayifti biraz ama hücuma inanilmaz katki sagliyordu,adami Italyada makine haline getirdiler,yaraticilik diye bisey kalmadi,bizde üc senede attigi goller ve yaptigi asistleri kariyeri boyunca tekrarlayamadi,yaratici bir futbolcunun fizigiyle fazla oynanmamali.

Tamam anliyorumda,ben Belezoglunun ilk piyasaya ciktigi maclari daha dün gibi hatirliyorum,Avrupalilar bile Türk Maradonnasi diyorlardi,fizik olarak zayifti biraz ama hücuma inanilmaz katki sagliyordu,adami Italyada makine haline getirdiler,yaraticilik diye bisey kalmadi,bizde üc senede attigi goller ve yaptigi asistleri kariyeri boyunca tekrarlayamadi,yaratici bir futbolcunun fizigiyle fazla oynanmamali.

Emre konusunda haklısın zaten :) Ama İtalya'da değil burda başladılar onu öyle yapmaya. Halterci gibi baldırları ve fiziği oldu ama kalaslaştı. Emre Çolak ve diğer gençlere uygulanan sistem çok daha farklı

[video=youtube;OygWDcxTKLg]https://www.youtube.com/watch?v=OygWDcxTKLg[/video]

Kurşun gibi, mavzer gibi vurdu. :ays:

ilk kez bir oyuncunun attıgı gol sonrası kendimden gectim fazlasıyla

helal olsun kucuk adam!!!

Samsun maçında da iyi oynarsa formayı kimse alamaz artık ondan. Riera denilen boşbeleş adam yerine iyi bir sağ kanat alsaydık o paraya keşke. Neyse, yüzde 90 isabetli oldu transferler bu sene. Riera da nazar boncuğu olsun :D

Fizik değil de fizik gücü önemli olan Emre için, Messi ve Aguero çok iyi fiziğe sahip değiller ama ikisi de üst düzey mücadelelerde ayakta kalmayı başarabiliyorlar, Ronaldo da İngiltere'ye ilk adımını attığında yerden kalkamıyordu, her defasında da ağlamaklı bir yüz ile hakeme bakardı, biraz fiziğini geliştirdi ve bunun üstüne de epeyce dayanıklılık ve fizik gücü ekledi.Emre'den beklentiler bunlar sanırım, bunlar da oynadıkça olacaktır.Her maç üzerine katıyor, bu farkediliyor.

Emre Çolak complation yok mu son maçta ki hareketleri felan. :D

Böyle ilerleme kaydedeceğini hiç düşünmezdim.Şahsen beni yanılttı.İnşallah devamını getirenlerden olur.

Ne kas yüklemesi ne fizik çalışması ne şut çalışması vs vs... öncelikle psikolojik olarak sağlam bir hale getirilmeli. Ben oldum piştim dediği anda biter.

ve benim gözümde hala yıldız adayıdır , "yıldız değil"

Sen de aslansın Emre :tiphat: Hem de Ordu'lu adam yahu :D

Sebebini tam olarak anlatamıyorum ama attığı golden sonra duygusal anlar yaşadım :)

Reyis :tiphat:

Sene başı bık bık edenler şimdi kaybolmuş.Adamın boyuna bakıp yorum yapanlar vardı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt