#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

ultraslan denilen bos insan toplulugunun kulübe en ufak katkısı yok. Anca gidip mal mal bere mont uretip kulübün gelirlerini düşürsünler.

emre sağdan

selçuk soldan

artık kaleye yakın mesafelerde frikik golleri bekliyorum

Kimse Emre'den gol beklemesin. Emre ceza sahası dışında şut atmaya indirgenecekse yazık Türk futboluna. Kazım'da cesaret var yetenek yok, Emre'de bu tam tersi. Kazım'da klübe korkusu hiç yok, Emre'de klübe tehdidi hep var. Klübe tehditi demoklesin kılıcı gibi üzerinde duruyor. Yerinde bile oynamıyor. Forvet arkasında, arkasında samimi hoca desteği ile oynarsa, antremanlarda daha çok duvar pası çalışmaları yapılırsa daha başarılı olur. Hoca cesaret aşılamalı, en büyük ihtiyacı bu şu anda.

Emre forvet arkasi olarak bu haliyle ancak Berlin Turkgucunde oynar. Ancak birkac yila. Modric'in Tottenham'daki kariyerine bakin, ya da Bale'in. Bu isler oyle kolay degil, adami birden Elmanderin arkasina, Selcuk ve Melonun onune takimi yonlendirsin diye koyamazsin. Daha cok yolu var onun icin

İstikrar sürsün Emre. Beklentileri büyütmemek gerek her maç gol atıp asist yapacak değil, iyi oynasın pasları iyi olsun alan savunmasını iyi yapsın yeterli benim için :)

Birer birer çıkacaksın o basamakları.. Çok gurur duydum :)

Galatasaray Istanbul: Emre Colak - der neue Arda Turan?

Bei Galatasaray Istanbul blüht ein Youngster förmlich auf: Fatih Terim setzt seit neuestem auf den jungen Emre Colak. Die Anlagen des Linksaußen ähneln denen von Arda Turan.

Galatasaray Istanbul: Emre Colak - der neue Arda Turan? - Goal.com

Rıdvan salça olmaya başlıcak yakında iddaasına girermi herhangi biriyle

bugün yine gol atıcak.

Birer birer çıkacaksın o basamakları.. Çok gurur duydum :)

Galatasaray Istanbul: Emre Colak - der neue Arda Turan?

Bei Galatasaray Istanbul blüht ein Youngster förmlich auf: Fatih Terim setzt seit neuestem auf den jungen Emre Colak. Die Anlagen des Linksaußen ähneln denen von Arda Turan.

Galatasaray Istanbul: Emre Colak - der neue Arda Turan? - Goal.com

Sol acik - Ardaya andiriyor diyor :D Emre aslen sol acik degil ...

10 numara oynasinda bakin neler yapacak (cok daha manyak isler yapar bence)

ayağına saglık lan . ne güzel adamsın

Büyük oyuncu olacak.

Büyük oyuncu

Sana helal olsun lan.

cok guzel top kesiyor. Ortalari da adrese teslim. Calismaya devam Emre

Helal olsun aslan helal olsun. Takımın en iyisiydi bugün, kendine güveni gelmiş çok belli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt