#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Top Emre Selçuk Melo üçlüsünden birine geldiğinde heyecan ve güven geliyor

bazi kisiler fizik diyorlar da, fizigi gelistirirken hizliligi cevikligi kayip etmemek lazim.

örnegin arda. herseyin dozaji olmasi gerek. fiziki fizik deniyor adam makine gibi top caliyor,

baya ayakta kalabiliyor. kimse kolay ayagindan topu alamiyor boyuna ragmen fizigini cok

iyi kullaniyor. sonucta adam defansif orta saha degil rambo gibi adam durdursun görevi topu

dagitmak onuda gayet iyi yapiyor. maradona messi iniesta xavi sneijder bu adamlarin fizigi arnoldu andirmiyor

heralde !

bazi kisiler fizik diyorlar da, fizigi gelistirirken hizliligi cevikligi kayip etmemek lazim.

örnegin arda. herseyin dozaji olmasi gerek. fiziki fizik deniyor adam makine gibi top caliyor,

baya ayakta kalabiliyor. kimse kolay ayagindan topu alamiyor boyuna ragmen fizigini cok

iyi kullaniyor. sonucta adam defansif orta saha degil rambo gibi adam durdursun görevi topu

dagitmak onuda gayet iyi yapiyor. maradona messi iniesta xavi sneijder bu adamlarin fizigi arnoldu andirmiyor

heralde !

forumdaslarin bir kismi futbol ile güres sporunu karistiriyorlar

idare et

heralde !

Renkdas duygularima tercuman olmussun ne zamandir yazcaktim boyle bisey.Body salonuna gitsin diyenler mi dersin,ya su cocuga biraz yemek yedirin diyenler mi dersin..Koskaca Galatasarayda bunu dusenecek adam yok bizimkiler dusunuyor.Sanki bana Amerikan Guresinde boy gostercek.

emre'de herşey iyiye gidiyor. gördük ki top tekniği, vuruş tekniği, çabuk ve doğru karar vermek, çeviklik, ve yorulmama konusuna yoğunlaşınca fiziksel güç, hız gibi olaylara ihtiyacı yok. bakın iniesta xavi falan...

Hatta geriye dönün okan buruk'u hatırlayın. onun da çok ekstra fiziksel artıları yoktu ama yorulmazdı, çabuktu, çok rahatsız ederdi rakibi ve tekniği de iyiydi. son maçlarda emre çolak'ı izlerken okan-hagi karışımını görüyorum (mini hagi diyelim zira hagi'ye yaklaşmak bile acayip bir olay)

[video=youtube;PzsNf4XW4t4]https://www.youtube.com/watch?v=PzsNf4XW4t4&list=UUiDFeEAqTy5YbbLXc4k_Qeg&index=1&feature=plcp[/video]

her maç gol atıcak ,asist yapıcak bi yetenekte emre. dahası potansiyeli var. ama solkanada hapsettik çocuğu...yazık vallahi yazık.. selçuk ve melonun önünde iyi olur doğrusu. yine iki forvet le oynayalım ama shaqiriyi alırsak 4-3-1-2 oynayalım... sistem oturmaz falan demeyin .bu çocuğu solkanatta görmekten gına geldi.ne sistemmiş arkadaş...

Güçlenmiş,çok belli oluyor.Eskiden topu kaleye zor gönderiyordu şimdi her attığı şut tehlikeli olmaya başladı.

heralde !

Öyle birşey olmaz.Olsa Usain Bolt hızını kaybederdi.Adamda hayvan gibi kas var.

Öyle birşey olmaz.Olsa Usain Bolt hızını kaybederdi.Adamda hayvan gibi kas var.

Arkadaş çeviklikten bahsediyor. Fizik yüklemeden sonra çevikliğini kaybetmemeli diyor. Haklı da sayılır bana göre. Ayrıca Emre zaten çok süratli bir futbolcu değil. Kısa mesafede çabuk bir futbolcu.

kücük hagi

insallah kanat alinirda

orta alanda serbest oynar ve döktürür

engin ile emre ender çalım atan oyunculardan şuan takımda

ne o herkes emre colak'ci olmus.

sergen ve ben emre'yi savunurken herkes bizi tasliyordu seytan taslar gibi :asd:

emre cok iyi bir oyuncu. ama fizigini gelistirmeli. arada sirada da pas hatalari ve tercihleri yapiyor. bu zayif noktalarini düzeltirse, gs'nin efsaneleri arasina gireceginden eminim!

ne o herkes emre colak'ci olmus.

sergen ve ben emre'yi savunurken herkes bizi tasliyordu seytan taslar gibi :asd:

emre cok iyi bir oyuncu. ama fizigini gelistirmeli. arada sirada da pas hatalari ve tercihleri yapiyor. bu zayif noktalarini düzeltirse, gs'nin efsaneleri arasina gireceginden eminim!

gökay senin pek görüşlerini beğenmem ama bu gorüşünde sana katılıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt