#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #17 Emre Çolak

aslında hazırlık maçlarında gördüğüm emre bu takıma girebilirdi. neden böyle oldu bilmiyorum ama kanımca rijkaard onu yanında tutup gerektiğinde kadroya alacaktır...

Mac'ta edindigin tecrübeye, bilgiyi ve ögrendiklerini antremanlarda ögrenemezsin.

Emre Colak gercekten kendini gelistirmek istiyorsa, oynamali oynamali ve oynamali.

Ben sürekli oynayabilecegim icin daha kötü takima gittim HJK'dan. Zaten en mantiklisi o.

Golfünü(yeni arabanı)yavaş sür he ;) sen bize lazımsın Emre :)

sezonun ikinci devresinde ikinci yarilar kesinlikle oynama sansi bulur, hatta fortis kupa maclarinda ilk onbirlerde cikar. mevkisi cok sisik ve cok yetenekli gozukmesine ragmen elano ve heleki bir Ardanin yerini kapmak o kadar basit bir is degildir. ama kesin inaniyorumki calismaya devam ederse ikinci yari maclarda kesin oynama firsati bulur.

müthiş bir yetenek.kesinlikle kaybedilmemeli.galatasarayın gelecek sezonlardaki kadrosunun demirbaşlarından olacak inşallah.ama bir sene arda gibi kiralık verilebilir bu onun içinde hayırlı olur.

müthiş bir yetenek.kesinlikle kaybedilmemeli.galatasarayın gelecek sezonlardaki kadrosunun demirbaşlarından olacak inşallah.ama bir sene arda gibi kiralık verilebilir bu onun içinde hayırlı olur.

Böyle bi oyuuncunun kaybedileceğini sanmıyorum!!Ama diceksin cafercanlar,mülayimler vardı onlara da böyle diyoduk diye ama artık herkes bu futbolcuların değerini biliyor.Hem onlar bilmese bile Rijkaard ve Ekibi bu konuda dünyanın en iyisi...

gecen hafta naptigini az önce gördum.. yakismiyor. Bu tur seyler yaparsa, unutsun a takimi.

2 maç ceza alımış , ben daha çok bekliyordum. Yanlış hatırlamıyorsam geçen sezonda böyle bi hareketten ceza yemişti. Fazla kart gören biri biraz agresiflik var. O mevkide oynayan futbolcular aslında genelde daha kırılgan, pek asılmayan tipler olur.

E.Çolak'taki bu hırs iyi bir şey mi, kötü mü pek karar veremedim.

Emre Çolak, ileri üçlüde oynayacak şekilde yetiştirilmek yerine İniesta, Xavi tarzında oyunun 2 yönünü oynayabilen bir orta saha olarak yetiştirilmesi gerekir. Rijkaard hazırlık kampında onu böyle kullanmıştı. O tarz bir oyuncu olursa çok şey katar bize.

Emre Çolak, ileri üçlüde oynayacak şekilde yetiştirilmek yerine İniesta, Xavi tarzında oyunun 2 yönünü oynayabilen bir orta saha olarak yetiştirilmesi gerekir. Rijkaard hazırlık kampında onu böyle kullanmıştı. O tarz bir oyuncu olursa çok şey katar bize.

Zaten oyun kurucudur asıl mevkisi.Ayrıca sol kanattada oynayabiliyor.Xavi-Iniesta gibi yetiştiriliyor

Pas yüzdesi, oyun zekasi cok iyi, tek eksigi fizik fizik fizik.

Bu takimin Ayhani Emre Colak olur oyunu cift yönlü oynasin yeter.

çalışmalı ama kadroda olmasını beklerdim......

serdar eylik demekki daha hazır.......

ama oğuz sabankay vardı umutla beklediğimiz...........

Serdar Eylik ile Emre Colak'in yakindan uzaktan alakasi yok farkli mevkilerin oyunculari...

Emre Çolak'ı ön libero olarak kullanmayı deniyorlar A2 takımında. GSTV'de Futbol Akademisi programında oyunun defansif yönünü de öğrensin diye Emre Çolak önlibero pozisyonunda oynayacak vs. şeklinde konuştu antrenörü.

ASY.net'den alinti.

Emre Çolak'ı ön libero olarak kullanmayı deniyorlar A2 takımında. GSTV'de Futbol Akademisi programında oyunun defansif yönünü de öğrensin diye Emre Çolak önlibero pozisyonunda oynayacak vs. şeklinde konuştu antrenörü.

ASY.net'den alinti.

gercekten böyle bişe varsa cok iyi yolda demektir.

rijkaard emre yi fiziki ve mental olarak hazır oladugunda kadroya alacaktır.

Leo

Sabri - Servet - Transfer - Hakan

Transfer

Elano - Emre

Keita - Baros - Arda​

gelecek sezon yada devre arasindan sonra böyle oynamaya baslicaz bence

tam bir 4-3-3 ayni barca da gibi

emre insallah devre arasina kadar yeterince güclenir

orta saha da elano yla mükemmel ikili olurlar

defansiv ve ofansiv olarak :D :D

Valla şu halleriyle hem Ayhan dan,hemde Elona dan kat kat faydalı olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt