#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Şutlarında da epey gelişme var. Belliki çalışmış.

Top ayagina gelince sahsen ben rahatliyorum. Kisa paslari cok dogru yere gidiyor ve oyunu güzel aciyor.

süper yetenek

aman kocum kendini gelistirmeye devam et

kendine kral hakani-tacsiz krali metini-cesur yürek korkmazi örnek al

arda-belesoglundan uzak dur yoksa seni sileriz

iyide emre zaten sol ayağı iyi olan ve iyi şutlar çıkaran bi futbolcuydu altyapıda.. daha onu tanımayan çok sanki.. ve dediğim gibi bin kere söylemiş olsamda emre selçuk ve melonun önünde oynamalı. sol kanada hapsolduğu sürece fazla bişey beklemeyin. ama belki sol kanatta oynamanın ilerde faydasını görür,görürüz.herşeyde bi hayır vardır.

Her hafta üstüne koyarak devam ediyor. Sanırım ilk aday kadroda Milli Takımda olur böyle devam ederse.

Olcan banko oynarsa Emre yedek de olsa kadroda olur..

Her hafta daha iyi oluyor.Şutlarını falan epey geliştirmiş.Böyle devam et adamım.

Şutları her maç daha tehlikeli oluyor.Süper olacak süper

Her hafta üstüne koyarak devam ediyor. Sanırım ilk aday kadroda Milli Takımda olur böyle devam ederse.

Olcan banko oynarsa Emre yedek de olsa kadroda olur..

milli takımda sol kanatta oynamayacağı kesin.siz sol kanat diyosunuz emreye.milli takımda göbektede oynar.forvet arkasındada.

milli takımda sol kanatta oynamayacağı kesin.siz sol kanat diyosunuz emreye.milli takımda göbektede oynar.forvet arkasındada.

Orta alana geçmesi için biraz daha tecrübe kazanması lazım. Birden bire öyle bir yük yüklenirse "Bu Oyuncu" gibi olur ;)

"Bu Oyuncu" da sol kanatta iyiydi. Sonrasında göbekte oynadı kaybolmaya başladı. Sonra ilk halinden çok uzaklaştı. Bence ederinden fazlaya sattık ancak erkendi. Oldu dememiz için de "Oldum" demesi için de..

Nitekim yetenekleri ve altyapı itibari ile orta alanın ortasında oynayacak oyuncu ancak biraz erken.

Fatih hoca takım yönetmeyi biliyor arkadaş. bir yandan formayı veriyor bir yandan tehdit ediyor arkanda bekleyen adam var diye.

ardanın bu noktaya gelmesinin sebebi hep vazgeçilmez diye lanse edilmesiydi. Fatih Hoca avrupa şampiyonasında hatırlayın ilk portekiz maçında oynatmamıştı ardayı.

oyuncuna gözdağı vermeyi bileceksin arada sırada.

emre iyi yolda gün geçtikte daha etkili oluyor.

Orta alana geçmesi için biraz daha tecrübe kazanması lazım. Birden bire öyle bir yük yüklenirse "Bu Oyuncu" gibi olur ;)

"Bu Oyuncu" da sol kanatta iyiydi. Sonrasında göbekte oynadı kaybolmaya başladı. Sonra ilk halinden çok uzaklaştı. Bence ederinden fazlaya sattık ancak erkendi. Oldu dememiz için de "Oldum" demesi için de..

Nitekim yetenekleri ve altyapı itibari ile orta alanın ortasında oynayacak oyuncu ancak biraz erken.

bence geç kaldık... fener maçında 2.yarıda ortaya gelerek alexten toplar çalan ,rahat paslarıyla mest eden kimdi ? emre o bölgenin oyuncusu işte.her maçta ortaya gelmeye çalışıyo, gelincede güzel paslaşıyo,takımı rahatlatıyo...bazen direkt kaleye gitmek istiyo. ama kendisi ama paslaşarak.bunuda yapar. samsun maçında 2.yarıda tam bi mestroydu..

B_7c18b1767a08962f067b433eb6369b14.jpg

lan şu herif kanatta oynamasın , her geçen gün daha da gözüme batıyor sempati aksi yöne kayıyor

1 maçta kara listeye yazmayız umarım şu adamı

Kendisiyle aynı dönemde, aynı lisede okudum, sınavlarda hemen bitirip çıkması beni şüphelendiriyordu, fazla sevmiyordum kendisini :D

Bir maçla gözümüzden düşecek değil.Hata yapacak elbet kötü de oynayacak.Yoksa nasıl gelişecek bu çocuklar.

Bir oyuncu kötü oynayabilir ama mücadele etmeden 90 dakikayı tamamlayamaz..

Hele Fatih Terim'in takımında bence kendini bir sorgulasın dün ne kadar mücadele etti ben adını bile duymadım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt