#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

ben dunku mactan birsey anlamadim anlayan varsa anlatsin

İyi oynuyor. Aynen devam :tiphat:

Attığı golde ben oturduğum yerden neye uğradığımı şaşırdım birden vurdu, güzel goldü

gelişine çok sert vurdu iyice geliştirdi vuruslarını cok iyiye gidiyor.nazar degmesin

Daha da büyük futbolcu olacak...

Avatara konmayı hakettin. Aslan :o

Oyununa laf yok ama twitter'dan "barcelona'm " falan yazıyor yakışmıyor.

Attigi barcelona'm twitiyle bir anda antipatimi kazandi.

Profesyonel futbolcuysan kendi takimindan baska bir takimi, benim takimim dercesine soylersen isin zor senin...

Profesyonel futbolcuysan kendi takimindan baska bir takimi, benim takimim dercesine soylersen isin zor senin...

Aynen abi, profesyonel futbolcuyken Barcelona'm veya Madrid'im tarzı konuşmaması gerek

Real Madrid'im deseydi aynı şekilde düşünür müydün acaba :) abartıyosunuz abi Arda da Livırpul eheahahae xD diye dolanıyordu ortalıklarda bir şey olmaz

Adam sizin yaşınızda bırakın istediğini desin. Arması için savaşmıyor mu ona bakın siz.

bu mahoca goruste olanlar zaten twitterdan attiriyolar suan bidaha soylemez merak etmeyin. te allam.

Real Madrid'im deseydi aynı şekilde düşünür müydün acaba :) abartıyosunuz abi Arda da Livırpul eheahahae xD diye dolanıyordu ortalıklarda bir şey olmaz

Aynisini derdim.. sempati duyarsin ama kendi takimiymis gibi o ek her seyi degistiriyor..

Arda Turani pek sevmem ama liverpoola ile ilgili.. vaay liverpool'um bugun kazanmis vs dedigini duymadim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt