#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Emre Colak icin simdi dusus donemi diyebiliriz umarim kendini en kisa surede toparlar be eski formunu geri bulur.

Adam çok kötü değildi ya!!Bugün yanlış yerde oynadığı için etkisizdi.Robben tarzı solak değil ki bizim sağ kanadımızda oynasın.Ortada oynaması lazım.

Emre'ye maç topicinde çok sallandı.Genelde de bir memnuniyetsizlik hakim.20 yaşında bir çoçuktan bahsettiğimizi,ilkkez devamlı oynama şansı bulan birinden bahsettiğimizi unutmamak gerekiyor.Bu çocuğun öğrenicek daha çok şeyi var.Hataları,eksikleri olucak kötü oynadığı çokça maç olucak.Bunlara alıştırmamız gerek kendimizi.Semih Kaya örneği doğru bir örnek değil.O çok ekstra oynuyor.Her maç sahanın en iyilerinden olması çok çok ekstra.Emreden benzer performans beklemek haksızlık olur Emre'ye.Ayrıca her çıkan oyuncunun yıldız beklentisi oluşturması gibi bir yanıldı daha var.Yok öyle bir dünya.Artık rotasyon oyuncusu kavramını yerleştirmek gerek.Her altyapıdan çıkan adam takımı taşıyamaz sırtında.Hepsi 11'in değişmezi olamaz.Böyle bakıp anlayış göstermek gerekiyor Emre Çolak'a.

O yeni Arda falan olmayacak aslan gibi Emre Çolak olacak.

Kendini toparlanması lazım. Muhtemelen kendi sahamızdaki maçta kendini toparlamış olur.

Ilk yarida kötü oynadigini düsünmüyorum,fatih hocada kötü oldugu icin aldiginida sanmiyorum,gayet iyide oynadi hatta cikmamasi gerekiyordu kendi fikrim,fakat kafasinda baska planlar vardi muhtelemen hocaninki o yansimadi mac icinde yigit berbat oynadi,emre bu takimda cikmamasi gereken oyuncularin basinda geliyor,sahada basmadigi yer yok,her topa atliyor,sorumlukta aliyor ama son haftalarda zemin cok etkiledi haftaya iyi zeminde gollerine devam edecektir.

Emre tek hamleli bir oyuncu sağda oynaması yanlış orta yapamıyor sağdan..

emre orta sahada oynamali

selcuk ve melonun önünde

serbest oynamali

Sabri'yi severim ama mevcut bulunduğu kanatta ki adamların performansına bazen olumsuz katkı yapıyor, bknz:Semih ve Emre, yine de Sabri yi severim

Kesinlikle kanat oyuncusu değil.Bu 1000. söyleyişim.

Şimarmasının bedelini ödeyecek oturacak kenara..

3 günde bir mac oynayacak fizik yok bu adamda. onun icin ekonomik kullanmak lazım

emre son haftalar çok vasat oynuyor sağ açık oynatılmamalı ama onda da bir oldum havası oluşmuş yanlış yolda

Emre candır canandır :)) Yiğite formasını hayatta kaptırmaz, zaten bu maçta kalite farkına herkes gördü , 20 yaşındaki Emre 24 yaşındaki Yiğitden daha kaliteli , Yiğit .emrenin İBB ye attığı golü 30 sene uğrassada atamaz :))

Begenmiyordum ama yigiti gordukten sonra degerini anladim

sagda degil solda baslamali en dogrsu forfet arkasi ama sagda olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt