#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Formla falan alakası yok,adamın sağ ayağı yok ama fatih hoca durmadan sağa yakın oynatıyor.Bu yüzden iyi oynayamıyor.Sol açık oynadığı bütün maçlarda iyi oynadı.

Kaleciyle karşı karşıya atamadığı o pozisyon bitirdi beni.

kizacaksiniz belki ama bence emre 3-4 mac iyi oynadi sonra cok havalandi eski formundan uzak.

Bütün pas tercihleri yanlıştı ve gereksiz çalımlara girdi..

Fiziğini geliştirip orta 3'lünün solunda görev alsa daha etkili olabilir. Forvet arkası riskli bir mevki. Haliyle beklenti yükseliyor orda. Sol kanatta verimli olması için mevcut sol beklerimiz yetmez.

Verilen şansı hiç iyi değerlendiremedi.

Yerine alınacak oyuncuya formayı verir.Ama bakın Semih'e,Engin'e zor verir formayı.

Sene sonu bir takıma kiralanmalı diye düşünüyorum.

ne kiralanmasi yahu

nenem mi seneye oynicak sligi nde

Kanat olamaz . Gol de atsa asist de yapsa 2 mac iyi oynar 20 mac iyi oynayamaz kanatta . Üstünde durulursa Emre B. misali oyunun çift yönünü oynayabilen ondan cok daha iyi bir merkez oyuncusu kazanır GS ve Türk futbolu . Ben zaman zaman araya girmelerini yaptığı ekstra presi top kapmalarını vs çok begeniyorum . İyi de bir oyun görüşü var pas dagıtımı iyi kendini gelistirir ve kanata mahkum edilmezse cok iyi olacak .

Kanat olamaz . Gol de atsa asist de yapsa 2 mac iyi oynar 20 mac iyi oynayamaz kanatta . Üstünde durulursa Emre B. misali oyunun çift yönünü oynayabilen ondan cok daha iyi bir merkez oyuncusu kazanır GS ve Türk futbolu . Ben zaman zaman araya girmelerini yaptığı ekstra presi top kapmalarını vs çok begeniyorum . İyi de bir oyun görüşü var pas dagıtımı iyi kendini gelistirir ve kanata mahkum edilmezse cok iyi olacak .

Buda imkansız.

İlk yarı çok iyiydi, ikinci yarı ise çok durgun. Ama kaçırdığı golde tribünler az küfür etmedi.

Mükemmele yakındı bence. Top tuttu, çaldı, güzel paslar attı hatası fazla yoktu, golü de atsa mükemmel olacaktı.

Hic degil su an bir cok kisinin dediginin aksina güçsüz felan degil bu adam . Ayı gibi olmakla kalın kollara bacaklara sahip olmakla güçlü olunmuyor sadece . İkili mücadelelerin çogunu kazanmaya basladı son zamanalarda caldigi toplarin cogunda vucudunu araya koyuyor dikkat edersen . Emre B. de popo kadardi bir zamanlar ama FBye geldiginden beri cift yonlu orta saha olarak kattıkları ortada .

Güzel çalımlar atıyor. ama bazen abartıyor. (hatırladınız siz o pozisyonu) Yine günün iyilerindendi.

son bikaç haftaya göre bu akşam gayet iyiydi. Yaptığı pres ve ortalar oldukça etkiliydi. Ama fizik gücünü daha da arttırsa tadından yenmeyecek. Karşı karşıya kaldığı pozisyonda güçlü olsa, ayakta durabilse gol yapması içten bile değildi. Bu akşamki futbolunu devam ettirir umarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt